bäst klädda.Andreas Kleerup
Han blev utsedd till det 2008, jag faller för det enkla, det fula och det personliga.
Är det bara jag som blir en gnutta pirrig av Kleerup? Kan inte hjälpas, det är något i blicken, det är det smutsiga och äckliga som tilltalar mig. Jag är konstig och tycker om det konstiga, perfektion är inget som behagar mig.

And kids remember, don't do drugs!

pimp my window.


Jag har ett problem, jag kan bara inte hantera gardiner, mattor eller konst, livrädd.
Sen jag flyttade in i mitt rum för typ 3 år sedan så har jag haft vita panellängder i mitt fönster. I 3 år.
Mina väggar har även varit totalt tomma så när som på tapet och hyllor, konst och tavlor kommer inte på fråga. Ett stort steg för mig var att hänga upp färgglada tyger på väggarna i stället för tapeten. Och en matta har det aldrig funnits i mitt rum. Igår när familjen var på IKEA så slog jag på stort, vita panellängder med ett litet svart mönster på i form av pappersdjur, I´m wild!

En ny lampskärm, blev min för att mamma inte tyckte den passade i vardagsrummet, så genom ett trollslag fick jag ny lampa.

 Ljus är jag också lite allergisk mot, kanske för att min mor överkonsumerar det på nedervåningen så har jg en ljus-fri övervåning, men det hindrade mig inte från att införskaffa en snygg ljusstake, vem säger att man måste ha ljus i?

Till sist köpte jag blommor. I plast! Jag kan inte ta hand om blommor, 2 dagar efter att jag flyttade in i detta rummet så dog blommorna som redan stog på plats i fönstrer och där har dom stått, döda och torra ända fram tills nu... Jag skämms lite.
Mamma har bara alltid köpt kaktusar åt mig för det är det enda som överlever i mitt våld, men plats går väl också bra? 


  

Jag gillar det.

dag 3.

min favoritårstid och varför.

Jag älskar alla årstiderna, alla är fina och bra så sina sätt.
Jag har nog egentligen alltid sagt att "jag älskar hösten" men det är nog egentligen för att det låter bäst, den är ju liksom mysig och fin att tycka om...

Jag älskar sommaren, varmt, soligt, sommarregn, bruna ben, bada i sjön, grilla, sitta på altanen på kvällen, varma sommarnätter, så få kläder det bara går, solglasögon och glass, what not to love? Minus är värmen, för varmt klimat passar inte mig, att ligga och sola i 25 grader är det tråkigaste jag vet, inget tålamod och värmen gör mig rastlös och obekväm, lagom är bäst.

Jag älskar hösten. Faktist, jag älskar hösten, men inte mer än någon annan årstid tror jag inte. Det är vackra färger, mysiga kläder åker fram, luften är fräsch, löven prasslar härligt, te't smakar extra gott. Minus är då alla löven fallit och det bara blir grått och kladdigt.

Jag älskar vintern. Snö, frost, vita träd, gosiga halsdukar och vantar, varma jackor och skor, kall näsa, varm choklad, brasa i öppnaspisen, mysa under filt, julen sklart! Minus är väl när det töar och bara är grått ocg stora grushögar överallt. Kylan tycker inte jag är något problem, tar man bara på sig varma kläder så klarar man det med.

Jag älskar våren. Eller gör jag? Våren är nog den tråkigaste årstiden, lite som hösten fast inte lika fina färger. Nog är det fint när allt börjar bli grönt, träden får knoppar, blommorna kikar fram, vår trädgård ser inte ut som sovjetrysslans längre. Kläderna är ju också ett bra vårtecken, nytt år nytt mode, bort med vinterjackan och på med vårjackan, lättare färger och skirare tyger. Minus... att den är lite för medelmåttig för min smak.
edit. ...

1296397573-picsa (MMS)

edit. en annan fakta; jag visslar, jämt, jag älskar att vissla! På stan brukar folk vända sig om och blänga surt för gud nåde dig om du är glad och visar det, vet hut!


dag 2.


en person jag vill träffa just nu.

Oj, svårt, vill träffa många människor. Farmor. Morfar så klart, saknar honom varje dag. Farfar minns jag tyvärr inte så mycket av men klart att jag önskar att jag kunde få träffa honom igen. Pollnow som numera bor i göteborg önskar jag att jag kunde träffa oftare, vännerna vill man väl egentligen alltid träffa så ofta man kan. Nöken, nu räknas ju inte han som en person, men en individ är han allt. Simon, vill få eventuella mexiko-souvenirer.

Men mest av allt vill jag nog träffa en ny person, en ny vän, en potentiell pokjvän, någon slags mentor, någon med livserfarenhet att ha djupa samtal med och som delar min humor, en person med ett lätt sinne och lagom mycket visdom, men ingen preppy människa, någon som liknar mig som person, men med helt andra erfarenheter och livsmål, en sådan person vill jag träffa just nu.


bild från British Museum.


Slår vad om att han skulle ha en del intressant att berätta...
ps - Tröttnar vi inte på bloggare med partners, jag har tröttnat. Det är puttinutt och sockervadd och dötrista mysipysistunder med 'min man' eller 'älsklingen' eller 'gullegosetussemyspijken', snark!
Härmed bojkottar jag, eller det gör jag ju inte alls, jag kan inte svika Dolly, men en mental freeze out utbringar jag till er alla, step it up era husmorsfjollor! - ds

bäst klädda.

Iris Apfel

Köra bil och harry-högläsning

dsc_0098 (MMS)

Köra bil och harry-högläsning


bäst klädda.

Musse Hasselvall
Imorgon åker jag till ikea, skall jag hälsa ingvar från er?


suede.pretty crappy bildkvalité, mobilbild, men såhär såg jag ut idag.

mockakavaj - vintage
kofta - weekday
jeans - cubus
väska - vintage
halsduk - gjort själv
boots - scorett

dag 1.

en bild på mig plus 10 fakta.

i ingen speciell ordning alls så presenterar jag nu lite av mig med 10 högintressanta fakta.·  Jag älskar, eller är nog skarare besatt av, hajar. Kan inte sluta förudras över dessa magnifika och skräckinjagande djur och innan jag dör skall jag dyka med vithajar, ett måste i mitt liv.

·  Jag är bortskämd. Jag vet mycket väl om det och tycker nog att det är rätt bekvämt, jag är bekväm av mig, men samtidigt vill jag inget hellre än att tjäna mina egna pengar, ha ett eget bo, diska efter mig själv, få laga precis den maten jag är sugen på och äta på mitt finafina proslin, men tills dess har jag det rätt gött, säg vad du vill om det.  

·  Jag hatar husmanskost, stek och kött och sås med potatis och sådan skit kan ni skippa om ni skall servera mig mat någon gång. Lax och ris med kall sås, eller sallad, eller kycklingpaj är mat i min smak.

·  Jag har panikångest.

·  Jag är en hejjare på praktiska skolämnen, valde alla som gick i skolan. Till exempel alla bildkurser man kunde välja på gymnasiet istället för att lära mig naturkunskap och matte, samma bildkurs 2 gånger till och med.

·  Jag är väldigt snäll och ödmjuk i verkliga livet, både mot människor och djur.

·  Jag är kass på tvspel.

·  Vissa skulle kalla mig tjatig, men jag skulle väl snarare säga impulsiv och pratsam, då både när det gäller skvaller med vänner eller politiska debatter, bring it on.

·  Jag är uppfostrad med extremt mycket humor, ironi och sarkasm har varit vardagsmat ända sedan jag lärde mig prata.

·  Jag är en rätt god människokännare, dras till dom jag tycker om och vet ganska snabbt vilka jag nog inte går ihop med.

Går detta ihop med hur jag verkar vara här på bloggen?
Kanske inte, vissa saker vill jag kanske inte avslöja, vissa saker väljer jag att tona mer, jag tror min krisiska sida är lite mer framtonad här. I verkliga livet har jag nästan alltid ett leende på läpparna och uppfattas nästan alltid som snäll, rolig, glad och ödmjuk av dom jag känner. Detta är ord valda av folk som beskrivit mig, inte något jag själv bara sitter och skriver.


Frågor på det? 


ganska dögo.

dsc_0094 (MMS)

ganska dögo.


onödig info.I brist på bättre saker att blogga om så kör jag på 'listan', lite mer onödig info om mig.
Vi börjar imorgon, okej?Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.bäst klädda.Mauro Scocco.o.

nyfiken i en strut.
Folk frågar vad som händer i mitt liv. Just nu; inte mycket, äter turkiskyouhurt med nötter och honung, onödigt gott! Tidigare idag "sov jag middag", 3 timmar med lite dregglande satt fint. Ännu tidigare, avverkade 4 timmar på Lendahls musikförskola. Pappren är nu inskickade så nu skall jag börja vikariera. Jag hade även en jobbintervju häromdagen samt eventuellt några fler på G. Nu vet ni, har jag mättat er hunger på nyfikenhet? Jag vill egentligen svara, 'skit i det du', men jag kan ju likagärna avslöja vad min nyfunna glädje beror på. Om det gynnar er eller inte? Inte ett smack, men nyfikenhet är en väldigt vanlig sjukdom, jag för själv en släng av det då och då.
Om man får en teckning så har man lyckats eller?

Det står "Till Gulia" högst upp, hon känner mig så väl..!

make.
Idag kom den och jag äslar den!
Fullständigt fantastiska färger, jag vill ha alla på mig på en gång!
Verkligen väl investerade pengar, väl investerade pengar som pappa får betala då jag ägen 0 kr, men det skall ju förhoppningsvis ändras inom snar framtid... ;) Jag är förövrigt stensäker på att pappa också tycker att det är väl investerade pengar, han tyckte förmodligen inte att jag hade nog med smink, det är jag säker på!


Fint som snus!
Imorgon skall jag stiga upp fruktansvärt tidigt, skol-tidigt, det var ju sannerligen inte igår, men det skall bli en rolig dag imorgon, kanske springer lite fler ärenden på stan när jag ändå är i närheten, idag blev det mycket avklarat men det kan väl aldrig bli för bra? 
Nu skall jag snart hoppa i säng så jag är pigg och fräsch imorgon! 
Godnattnattnatt!

 

svart katt vit katt.


fånig.
godmorgon.

Vid denna tiden brukar jag vanligtvis vakna men idag har jag redan hunnit med både möte och telefonsamtal och jag lovar att turen vänder, nu är det min tur och imorgon blir det mer. :D


kunskapskällan.

Tacktack, jag har gjort den själv, i paint!
Tröttnade på hösten, trodde jag aldrig skulle ske, hösten är det bästa som finns!
Nu blev det såhär, tillfälligt kanske, eller föralltid! Dundunduuuun!


Imorgon jag jag påbörja en livsförändring, skall bli väldigt gött! :)
Och på kvällen är det tv för hela jävla slanten, CUGAAAAR
TOOOWN! fy fan vad gött!
skall gotta till det med lite turkiskyoghurt med tons and tons of massa smarriga nötter och liiiite ringlar honung, gooott, och nyttigt! :D


Nu skall jag fortsätta kolla på Top Gear, mitt nästbästa tv-program!


Så jävla snygg, herre min skapare om man fick lägga vantarna på en sådan skulle jag dö nöjd och belåten sedan...recept.
Hej påre!


Hela dagen igår och hittills idag har jag suttit och skrivit i smarriga recept i min nya receptbok, börjar likna något nu, kommer inte flytta hemifrån tomhänt. (Thats right, jag förbereder mig för en flytt, när kan den tänkas ske tro?) Jag vill ha hjälp, jag vill be om era favoriter, era bästa recept på era smarrigaste saker, (bakverk eller matverk, haha) vill du hjälpa mig fylla min receptbok? Snääällaaaaaa! :D


Jag kan börja dela med mig av lite mer här, vart ju ett tag segan det bakades något värt att nämna, lagom kul att baka nu när man inte får äta också... :/ hahaBidra gärna, tackar ödmjukast på förhand! :)

more of scandinavia.

Detta är mitt snygga porslin från More of Scandinavia.
Monkey Yard.
Jag har gröna temuggar, vita skålar, gröna assietter, vita tallrikar och den snygga vita salladsskålen.
Jag älskar det, verkligen älskar det, fint och stilrent men inte tråkigt som dom porslin man brukar samla på sig, lite roligare :)
En stor nackdel är ju tyvärr att dett har utgått ur sortimentet, slutat tillverkas, limited edition...
Så himmla tråkit!
Som tur var han jag köpa på mig allt nödvändigt, 8 av allt plus den snygga salladsskålen, så det är inga ojämna antal som måste kompletteras av annat, skönt det!
Jag satte mig nyss och kikade på nätet i hopp om att det kanske skulle finnas lite kvar på någon försäljningssajt men tyvärr, hittade inget någonstanns...
Behöver ju egentligen inget, men om jag hade hittat så hade jag nog köpt miniassietter, typ deserttallrikar, och kanske ett snyggt serveringsfat, men jag antar att jag får klara mig utan.
Kollektionen gjordes även i svart och rött, dem heter "Bird Tree", fina också, men känns lite väl vågat även för mig.


Tipsa mig gärna om du skall sälja ditt More of Scandinavia-porslin, jag är somsagt intresserad av min´niassietter och ett stort fat. :)finns det något som är äkta?

http://www.awfulplasticsurgery.com/


Tidernas sida!
I många år har jag roat mig själv med att fnissa åt idioterna med sillisar uppe vid hakan och en näsa mindre än ett blåbär, men i mitt inre vill jag bara lägga en hand på dess axel och säga "det var bättre förr", för sånn är jag, skadeglad in i det sista.
Men allvarligt, kolla, förundras, äcklas och avskräcks, ett "fniss" här och ett "euuuw" där, bra för själen.


Med detta sagt så betyder inte detta att jag är emot plastigkirurgi, det låter jag bli osagt.
Trodde ni detta?
Sen finns ju dom uppenbara fallen med läppar större än hela mitt huvud...

Men detta kallar jag bara för I.D.I.O.T.I.Eller varför inte:

Hihihihi!
Ja, tänk att till och med sverige fick "äran" att representeras, och vem passar bättre om in Silvia?! :P

såld.
Jag är såld, har en palett sedan innan men en palett med 120 olika basfärger och en palett med 120 underbara varma färger skulle verkligen inte sitta fel, det kliar i fingrarna, 60 på kontot, meeeen å andra sidan kan man ju ta faktura och lägga den i pappas räkningshög, går av bara farten när han betalar dom sen, får man vara så elak?
Kanske, om jag har något samvete kanske jag bara tar en av dom till en början, eller 2 på en gång, samvetet kan ta sig, smink går före!


djuren.

Jag vill verkligen ha en till katt, och 2 dumboråttor, men verkligen mest en till katt. Behöver inte ens vara en kattunge, men den skall vara orange! :) Jag skall aldrig mera köpa katt från privata familjer, jag skall verkligen försöka göra det bästa möjliga och enligt mig är det inte att gynna all kattavel som i många fall sent av är djurplågeri för vissa unga kattmammor. Jag anser att kastrering är det minsta man kan göra för sin katt om det inte är så att man vill avla fram en kattkull. Katthanar har väl inte ont av att inte vara kastrerande egentligen, förutom att dom kan blir lite galna om dom är inlåste inomhus medan det finns läckra kattor i kvarteret, dessutom blir okastrerade katthanar lite revirsgalna och kan springa omkring och pissa inne, usch! Alla som har katthonor och inte kan/vill/orkar ta hand om massa minikatter så borde man verkligen sterilisera sin katta. En kattflicka kan lätt få minst 3 kullar per år men det är ju inte alltid frivilligt och inte det snällaste mot kattan. Jag är defenitivt pro kastrering av måsa små katter, för vår skull men framförallt för deras.


För att komma till vad jag tänkte säga, nästa gång jag skall skaffa mig en katt så skall jag adoptera en från ett katthem, t.ex. http://www.ramossenskatthem.se/?page_id=2, finns kayyungar, ungkatter, vuxna, katter för omplacering och för adoption. Jag vill ha en nuuuuu! :D
Du är så sööööt min lilla goding!
Denna sötnosen annonserades ut tillsammans med ett par katter till då en kvinna flyttat in på en gård och det ingick tydlingen en flock katter som bodde i ladan, hon ville/kunde inte ha kvar dom tyvärr och la därför ut en annons på Råmossens hemsida, om pappa bara hade slutat vara en surgubbe så hade han blivit min på två röda!svart svan.Jag vill ha ett litet pyre att gosa med, men det är omöjligt, hon finns inte mer...hejdå pyret.

1294573111-picsa (MMS)

hejdå pyret.


SMS-inlägg

dsc_0091 (MMS)


thai.


Nu skall jag hoppa in i duschen, senare skall jag träffa Bono på maxi och köpa onyttigheter och sedan thaikäk, sedan skall vi hem till Errka och ha en mysig kväll helt enkelt.Hörs imån!

times three.


Victor, Carl och Gustav Norén


värmen.

För en vecka sedan stack Malin i väg till värmen, och för några dagar sedan kom Jenny hem från värmen, jag var i värmen i augusti och ny drömmer jag mig tillbaka lite för vad är bättre än bruna ben och minimala kläder?!

Om ett tag skall jag in till stan för en fika med lite bästiga vänner, klockers!
Pussgreyson.


Raring!


ivory.

Måste bara berätta en lite pinig grej innan jag somnar.
När jag var och blev sminkad igår så provade hon ut en foudation och kom fra mtill att jag skulle ha Ivory, alltså den ljusaste nyansen! :S
Jag blev helt paff, visst att det är vinter och man är blekare än på sommaren, men jag ser ändå mig själv som en mörk person, sett från att jag är vit liksom, ni fattar. Jag blir liksom aldrig riktigt vit på vintern, jag har till och med kvar solbrännan från sommaren liksom, jag är ju inte brun nu på vintern, men att jag skall ha den ljusaste foudationen blev ett slag i magen, jag är allstå en blekfis trots allt, jaja, bara all face the facts... :(


nöjd.


Jag har inte ångrat att jag klippte av mig håret, ÄN!
Haha jag är faktiskt riktigt nöjd, ser mycket seriösare ut, än att bara liksom ha långt hår bara för att ha det, nej, tycker det var ett bra beslut att kapa det. Tur att jag bromsade mig själv där, för annars hade jag kommit ut i Septemberinspirerad mohikan, hade inte gjort sig till mitt "pluttplyte" som jag är döpt till... Så litet är väl inte mitt ansikte?
Nu skall jag lägga migg i mig sjukt sköna sänga och läsa senaste boken av min absoluta favorit deckar-författare; Harlan Coben.
Gillar ni läskiga trillers med kluriga lösningar och smarta jävla slut och även en knutta härlig sarkastisk humor, läs Harlan Coben, kungen av deckare, jag lovar!
Godnatt!Receptskriverier.

fxcam_1294833698 (MMS)

Receptskriverier.


pennycan!

Den 25e januari är det premiär, jag behöver väl inte förklara vad det handlar om, eller hur?!
Emilia och jag kommer garanterat sitta bänkade, pennycaaaaaaaan! ;Dpicsay.


klädvalet.
Enkelt men fint, det är så jag jobbar.
mus.


Dagens makeup gjordes på MUS.
Jag fick ju en sminkkonsultation i julklapp av min syster och idag gick jag dit och blev sminkad och fick tips och råd.
Med mig hem fick jag en foudation, ett lösbuder, en rouge, en läppenna och en puderborste. Allt som allt gick det på 900 kr, men jag behövde bara betala 400 eftersom man fick gåvor för 500 när man gick på en sådan sminkkurs, gött va?!
Jag är svinnöjd, fick med mig det jag verkligen var i behov av och det var kul att bli sminkad, jag älskar ju smink och har gärna mycket färg och fina ögonskuggor så detta var jättekul!


Jag visar bara upp ögonen nu, kinderna hade en fin rödrosig färg och läpparna blev målade med en plommonfärgad läppenna och ett lila glans, jättefint.Nu skall jag måla naglarna, haha ovanligt, min största hobby typ!
Efterdet skall jag sätta mig och skriva recept. Jag köpte en skrivbok när jag var på stan förut och nu skall jag sätta mig och skriva i alla recept som jag hittat i typ tidningar och på nätet och så, alltid lättare att ha allt samlat på samma ställe, dessutom är det mycket finare! ;)


försenad julklapp. ...

1294691670-picsa (MMS)

försenad julklapp. Ko-strumpor med halkpluttar under, fruktansvärt fula och fruktansvärt fina!


dun dun duuuuun.

Resultatet:

Det trodde ni inte va?! hihihi
Bättre bilder kommer givetvis vid annat tillfälle, så ni får se den snygga färgen som är djupt kopparröd.
Klippte av mer är 15 cm typ. 

Så här ser jag förövrigt ut när jag sitter vid datorn utan glasögon, jag är praktiskttaget blind...


tråkigt.Tråkigt snygg.hairy.Imorgon skall jag till frisören.
Spännande!

husmor.
Idag har jag inte bara gjort en av dom sakerna jag är hyffsad på, nämligen bakning, utan jag har även gjort något som jag är rätt crappy på, matlagning.
Ramla inte omkull nu när jag meddelar att; båda sakerna slutade i succe!
Jag bakade tekakor, svingoda!
Och till middag så gjorde jag samma som sist jag stog vid spisen men denna gången utan 30 cm höga eldsflammor, (told you I was crappy) nämligen Simons pasta och tomatsås. Skall ju sjlälvklart vara färskpasta egentligen men det fanns inte hemma idag och jag iddes inte sticka till affären så jag tog det vi hade hemma och jag tror att det gick bra, mamma sa att det var jättegott i alla fall, kul att få beröm av matmor! :)
Nu kan ni nog gissa vad som skall hända, iväg till Emilia för Wii!
välj rätt.
Du kanske tror att du har rätt storlek men förmodligen så har du inte det, gå till en specialicerad underklädesbutik, inte typ Lindex alltså, dom har inte den rätta kunskapen, jag personligen har varit och mätt ut min storlek på Change, jättetrevlig personal och det var inte det minsta pinsamt, man behövde liksom inte stå naken och visa upp sig.
Tveka inte, gör det bara, när jag väl lärt mig min riktiga storlek så satt allt så mycket bättre och jag vet att det låter sjukt, men från att ha köpt 75C innan så blev det en smärre chock att få höra att jag egentligen skulle ha 70DD eller 65E, sjukt eller hur?!! Men det är sanning, jag lovar, och det är så värt att lägga 10 extra minuter och låta någon med dom rätta kunskaperna berätta din exakta storlek, SÅ VÄRT!

Om du bara lär dig vilken storlek du skall ha är det sedan upp till dig vilken prisklass du vill att din nya bh skall ligga i, ju bättre kvalitet ju högre pris, pure facts!
Fast 65 000 är väl kanske lite att ta i, eller?...

"Hela 80 procent av Sveriges kvinnor går runt med fel bh-storlek.
– Bygeln ska gå ända ut under bröstkörtlarna för att ge riktigt stöd och komfort, berättar Lotta Ghaddas, bh-expert på Chantelle som coachar oss i kupornas konst.
80 procent av bystens vikt ska bäras av omkretsen. Drar du ner axelbanden ska alltså bh:n inte ramla ner utan fortfarande sitta kvar.
– Det vanligaste felet är för stor omkrets och för liten kupa, då åker bh:n upp i ryggen och all bysttyngd hänger på axlarna och man kan få slitageproblem, förklarar Lotta Ghaddas."Lär hela artikeln HÄR.
Gör det bara!

boris tar priset, ingen är gosigare än min...

1294480132_picsa (MMS)

boris tar priset, ingen är gosigare än min mysis. Nu blir det frukost på stan, tasty!


cimon.Blotta 20 år och redan mer livserfarenhet än dom flesta andra, på både gott och ont.
Han behöver väl egentligen ingen närmare presentation, han ÄR.
Läs hans texter och reflektera över era egna liv, en tankeställare.
Jag är full av beundran, tack.


http://www.tv6.se/blog/cimon

still going sick.

Med bara tisha och trosa på kroppen under täcket vare kallt så in i helvete, med två filtar till vare kallt så in i helvete, med sockar på vare kallt så in i helvete, med flanellpjamas på, skjorta och bralla vare kallt så in i helvete. Fick helt enkelt gå och lägga mig i mammas och pappar säng i stället eftersom dom uppenbarligen glömde sätta in isolering när dom byggde till mitt rum thank you very mutch.


Förkylningen forstätter att gotta till sig i mig kropp, men jag klagar inte, knappast så jag dör av det.


So long!
Låt turneringen fortsätta!

fxcam_1294404214 (MMS)

Låt turneringen fortsätta!


turnespel.
Hallå!Idag har jag varit hos my sister Ebiliba, vi har påbörjat en Wii-turnering, vi blev dock avbrutna efter ett tag då Ramsys flickvänn kom och ville leka i trädgården. Superkul hade dom, mindre kul hade jag och Emilia då vi insåg att vi var utelåsta, som tur var har Amy (flickvännen) en sådan supersnäll matte som bjöd in oss till dom tills mamma skulle komma och hämta mig och kunde ta med extranyckeln. Trevligt värre, drack kaffe och åt bullar och jag blev även vän med familjens dotter Amanda, 7 år gammal. Det är min nya grej tydligen, jag tillbringade ju även nyårsförfesten med en 8 åring och idag spelade jag datorspel med Amanda, hon längtar tills nästa gång jag skall komma och hälsa på sa hon, haha.
För er som inte känner mig så väl så kan jag tala om att detta är nytt för mig, har haft lite svårt för barn, främst då bäbisar, dom skriker och gråter och håller på och väsnas hela tiden, när dom fyller en sisådär 6 år så börjar dom tystna lite mer, hemskt skönt tycker jag! ;P
Jag är lite stolt över mig själv som kunnat ha så bra kontakt med barn nu vid 2 tillfällen. Men som sagt, vi ligger ju ungefär på samma mentala nivå, hahaha.
Lite lägligt då att jag även sökt 3 förskolevikariat, får väl se hur detta går.
Imorgon skall jag i alla fall vingla iväg när frukosten är uppäten, vi måste fortsätta vår turnering, haha!


Förkylningen är förövrigt värre nu, hoppas jag inte är dödssjuk på lördag för då skall ju jag och my hotshots ut och röjja! *pepparpeppar...*pöss!Någon väntar på mami, helt ensam får jag s...

fxcam_1294333269 (MMS)

Någon väntar på mami, helt ensam får jag spela bordstennis och känna förkylningen stiga, RÖV!


mera Wii!

fxcam_1294320439 (MMS)

mera Wii!


slemm och träningsverk.

Behöver hosta, kan inte, träningsverk i magen, 1 timmes Wii-spelande igår satte sina spår, även i axlarna, otränad och gosig man är, nytt år nytt hår, och nytt tänkt, besultera i ny kropp tack, faaaaab!


smygande.

Så förkylningen kommer smygande, härligt. Har vaknat ett par morgnar med dödens ont i halsen men det har liksom släppt under dagen men idag, för ett par timmar sedan kännde jag mitt absolut största förkylningstecken innan allt bryter ut på riktigt; afte!
Dundunduuuun...
Afte är en sorts munblåsa, inget smittsamt som herpes eller annat lebbigt, blir bara en liten blåsa som uppstår innen i min mun, vanligtvis under läppen, och satan vad ont det gööör!
Jag har haft afte sedan jag var liten, kommer alltid att ha, som tur är finns det så himla bra salvor nu för tiden som lägger sig som en skyddande hinna som gör att man kan stå ut för ibland gör det så ont så jag inte kan tugga och äta, sick!


Så, nu vet ni det, haha.
Nu skall jag äta chilinötter, tasty!

urban outfit.


saknar dig fast du står här framför mig.

En annan svinbra julklapp som låg under granen var ett kamerastativ från Velbon från min far, thumbs up!

Litet stativ.

 
Utfällt till max, ca 160 cm högt.

Ihopfällt, ca 40 cm.Kommer blir finfina bilder med den klaraste skärpa, kommer inte behöva tvinga mamma eller pappa att ta klädselbilder och sådant längre häller, skönt för dom, haha! :PNu skall jag låta vinterns playlist spela lite fin musik i mina öron, hörs i morgon!

Världens goaste tjej!

1294170704_picsa (MMS)

Världens goaste tjej!


christmas gift.


I julklapp av min syster så fick jag en sminkrådgivning på Make Up Store, svinkul! Ännu roligare är att man får produkter för hela summan som i detta fall är 495 kr och jag vet precis vad jag vill ha!
Läppenna i färg som matchar mina läppar, för att förtydliga konturerna och hålla glans på plats.Foundation. Jag använder samma foudation som inhandlades till sommarens solkyssta hy för jag är verkligen för fattig för att köpa en ny, ni kan ju gissa hur snygg och orange jag är, men nu jävlar! Detta är "Olive".Efter dessa två produkter så har jag typ 120 spänn kvar, oklart vad dom skall läggas på, 
en snygg skugga i grå/grön/brun kulör, mamma har en superfin från MUS som jag för tillfället stulit, köpa en egen? En läppenna att matcha det klarröda Barry.M-stiftet med? Eller helt enkelt ett nytt stift från MUS it self? Har ingen läppstift därifrån, duger dom? Kulörerna är ju i alla fall tilltalande för en färgälskare som mig.  Vad köpa?
oldschool.


Cirka 100 bilder fick ta plats i ett svart album, mest för kännslan, lite för lyxen, en gnutta för att skryta och en del för att det bara är snyggt. Nästan alla bilderna har ni sett förut, bläddra bak i arkivet om ni missat något.


jag rimmar på från undergroundnivå.

new years pics.Det var en finfin kväll, skratt, dans och life storys, tack alla inblandade! :)


Någon som har några nyårs löften?
Jag har ett par stycken.
# 1 - Skaffa jobb. Kanske inte riktigt ett nyårslöfte i sig, mer ett måste, men så skall det i alla fall bli.
# 2 - Börja käka bantningspåsar ingen. Inte för att jag vill gå ner i vikt först och främst, utan för att jan kände mig så frisk och fräsch sist jag gjorde det. Hyn fick mer lyster, celluliterna försvann en del och jag mådde bra i hela kroppen, jättehärligt.
# 3 - Skaffa lägenhet. När jag hittat ett jobb då vill säga. Jag längtar ihjäl mig efter att få inreda, jag skall åka till Vinden och alla andra second handbutiker som finns och skapa världens finaste bo någonsin! :D

Kommer jag klara detta tror ni?pusspuss på er!

Förfesten tillbringade jag med en jämnårig...

1293848993_picsa (MMS)

Förfesten tillbringade jag med en jämnårig lekkamrat, vi spelade kort, la pussel och löste knep och knåp, bra!


RSS 2.0