Kvällsdopp!






Precis hemkommen efter ett kvällsdopp i gerdsken men denna gamla flamman, iskallt men mysigt! :)
Nu äter jag Werthers Orginal, dom mjuka, mmmm! :)











Shopping














Har jag lite ojmäna bröst eller? hahahahahahaha







Du



Idag var jag tillbaka på ett ställe där jag har så många minnen med dig, det är där jag minns dig bäst, idag minns jag dig som du en gång var, idag saknar jag dig! <3



21/3-10 försvann du från mig och jag saknar dig morfar, jag saknar dig så!



Puss






P.A.T.E.T.I.S.K.T.






mm det är så, så är det patetiskt och endast patetiskt, inte gulligt, inte roligt, bara besatt och jävligt patetiskt!






THE Shoe



Skon, den ultimata just nu, mocka och kilklack, huuuur snyggt liksom!!!







Jag hittade den högra när jag var i london i våras, inne på Office, provade den varje gång jag var där inne, men den var liiiiiiiite obekväm så jag valde en annan med rämmar istället, inget jag ångrar, men jag skulle ju inte tacka nej till denna också!

Topshop har ju en typ likadan, eller om den fanns först, jag vet inte. jag såg iallfall den på Office först, men i vilket fall som helst: jag kan inte bestämma mig för vilken som är snyggast, skitsvårt!
Topshopskon finns i grå/beige, finns dock in på deras hemsida, välsigt snyggt tycker jag, kanske borde ta någon annan färg på nästa sko, eller? Hmmm...


Köper du skor online på Topshop så är dom flera 100 billigare än i butik, den kostar 80pund på nätet och 1300 i svensk butik. Skon från Office kostar typ samma på nätet och som i deras butiker i London, så frågan är ju: vad är värdast?

Att köpa Topshopskon på nätet (finns ju då inte i den beige/grå färgen) eller att köpa den i butik? Min egentliga fråga är väl: Vad ligger frakt och sådant på om man beställer från England?


Vore himmlans tacksam för svar alltså!



Pusspuss






For Now



Så där, så här får det bli för nu, orkar inte fixa mer nu!
Nu skall jag hoppa in i duschen, senare skall jag träffa Linnea! :)

puss






Rörigt!



Håller på att knåpa lite på designen, jag tröttnar så jävla fort och har så jävla mycket bilder att jag aldrig blir nöjd och jag kan verkligen inte bestämma mig!
Så som det ser ut nu kommer det förmodligen inte se ut så länge till, skall försöka hitta en klockren bild till headern men det är inte lätt i denna bildjungeln!


Håll ut så länge, puss for now!




PS- satt här och var skitirriterad över att jag inte fått något avi-sms från H&M för nu har det gått 6 dagar, så gick pappa ut och hämtade posten förut och kom in med ett H&Mpaket! Wihooooo!
Trodde inte att dom skickade så stora paket, det var ändå 4 plagg, men gött vare! :) -DS








El Bildo Del Bombo

















It was awsome, ni gör min dag! <3
puss










Skövde It Was



Underbar helg med mina favoriter! <3
Vi gick ut båda kvällarna och det var galet!
Husaren (med betoning på 'a') var stället, det var 20års gräns men jag är ju bäst så självklart fick jag kommas in ändå! (dom kollade inte ens legg på fredag, förmodligen för att vi var så jobbigt snygga i våra klackar!)

FY.I.HELVETE vad dom super i skövde alltså! :S
På fredagen var det allsångskväll, Timotej och typ ett husband spelade och det var folk mellan 18 och 60 år typ och packade 40+are är verkligen ingen vacker syn, my oh my!
På lördagen var det vanlig nattklubb och dom hade svinbra dj som spelade en stört bra blandning och kvällens avslutning med ett Disneymedley var klockrent!
Det negativa var väl att dansgolvet var för litet så man stog som en packad sill hela tiden och kunde liksom inte röra sig, bara studsa lite typ, haha! Brudarna var ingen hit häller, extremt fientliga och ville typ förstöra för andra hela tiden, suck!!! Sen att alla var packade som att och extremt dräggiga är ju bara för jävla gött! :P haha


Slänger upp bilderna i ett separat inlägg :)

puss




So long, suckers!




'
Mina knän är nog min fulaste kroppsdel! :S







Goodbye for now, see you in a few....days! ;)


pusspuss




Helt utarbetad!



Nej då, inte alls farligt, lite trött bara av att ha stigit upp halv 6 i en veckan, jag har inte gått upp så tidigt sen jag gick i skolan, och inte ens då för då gick jag upp halv 7...
I vilket fall som helst, jobbaveckan är över, jag går härmed på "semester"! OCH, jag kommer få en minilön i augusti, GÖTT!


Nu skall jag springa runt som en höna och packa och duscha för klockan 6 kommer johanna och plockar upp mig och så åker jag, hon och lina till skövde över helgen, hur härligt att komma bort liksom! :O
Lina är dock sjuk, jag gissar på körtelfeber men jag vet inte, hon var i alla fall hos doktorn idag så snart får hon ju reda på vad det är frågan om, hon skall i vilket fall som helst åka med ändå, men det bli en lugn helg och om hon skulle må bätre så tar det ju bara 2 timmar hem så det är ju inte så farligt.


Nej, gotta go, kaaaaanske kikar in innan jag sticker, annars hörs vi väl på söndag för kah tar inte med datorn, men då blir det bildbomd som gäller så ni har ju något att se fram emot iallfall :P


PUSS






Senilkedja



Gjorde två olika varianter.


Nr 1:



Tog två kedjor med olika tjocklekar till denna, kapade dom och fäste ihop med ringar, roligare än bara en hel kedja.



Nr 2:


Till denna tog jag en och samma kedja men gjorde ett litet hängsmycke där bak med en ring och lite kedjebitar.
Är snyggt att ha kedjan både fram och bak, man får göra som man vill :)




Nu skall jag gå och duscha och tvätta håret, den som kan gissa när jag senast tvättade håret vinner en smulpaj med valfri bär-fyllning! :P haha



puss




CopyCat




Copy: jag skall göra mig ett senilsnöre, såg på Sarahs blogg (http://sarahlinneahellstrom.blogg.se/) att hon hade beställt ett, blev sugen men snål som jag är så får jag fixa ihop ett själv, kedjor och o-ringar, det blir min lösning :P


(jag vill strypa mig själv för jag gör något som jag verkligen hatar, jag kopierar... det är sammligt, jag ser det inte som smicker, kom på något eget för fan!
jag har hatat det sen jag var liten, om någon kompis köpte något likadant blev jag galen, kanske lite småsinnt och ego, but thats me. jag är min egen, ett orginal, jag anser inte att jag har någon spec stil, jag klär mig i det jag vill, jag klär mig som mig själv.
det är ungefär som med dans, att inspireras är en sak, men att ta en hel 8a rakt av är fel, så jävla fel! därför är det friskott på mig just nu, för jag sjunker lika lågt som en fantalilös människa och det äcklar mig...)






Något som inte äcklar mig är Fete Otto, han är GOOOOOOD!








Jag är ett orginal, mitt eget orginal med min egen stil!




puss







Diverse



Jag jobbar och sover, jobbar och sover, och soooooom jag sliter!!



Blablabla här är förra veckans shopping (förutom 2 nya bhöar som inhandlades på Allum på arbetstid, score!) + 2 second handfynd från mig själv, typ...




Gamla jeans blev nya jeansshorts, Livis 901or, mörkblå, fetnajs!



Gamla pajnettleggins (aldrig användna och egentligen jätteförstora) blev paljettcykelbrallor, klockers eller inte, jag vet inte...



Nytt: liten trikåkjol i svart och beiget.



Nytt: svart fodral, vi kör på Small, att inte kunna andas är mitt livsmål, (Y)



Nu skall jag väl antagligen sova igen, wopido!
Men jag ser fram emot fredag, då drar vi, en liten verklighetsflykt från alingsås och dess invånare! (förutom dom bästa såklart)

Puss








Sista dagen



För denna veckan alltså, imorgon börjar det riktiga livet. Imorgon ringer klockan vid 6, eller kanske till och med halv 6 eftersom det är mig vi pratar om, en väldigt morgonseg människa. Klockan 7 stämplar jag in på Regale och lämnar inte lokalen föräns klockan 4. 5 dagar av extremt hårt arbete väntar och en liten lönesumma kan jag i alla fall se fram emot i augusti, wopido!



Återkommer snart, eller när jag fått hem min symaskin och fått sytt iordning 2 nya klippningar, blir fint!
då kan jag kanske visa upp min minishopping från i fredags också.



sist jag satte saxen i ett par jeans, vi får väl se vad det blev denna gången!




PÖSS






Minus




Idag är en konstig dag, den började jättebra när jag hade egenterapi i ösregnet. Har gjort det ända sedan jag var liten, fast då hade det ju inget med terapi och göra, det gör det väl kanske inte nu häller iofs även om jag mår oförskämt bra när jag står där och blir halvt dränkt in the porin' rain, då gällde det bara att svida om till baddräkt snabbt som attan och ut med dom andra ungarna på gatan i det varma sommarregnet. Bästa platsen var den stora gropen i marken utanför Lasses infart, den lilla pölen med vamrt smutsvatten, där kunde jag sitta och plaska i en evighet, eller tills mammorna ropade in oss för att vi såg ut som russin allihop...


Idag är jag självkritisk, riktigt jävla också.
Jag har granskat varje minus i mig själv jag kan komma på och det är fasansfullt hur medvetan jag är om alla mina dåliga sidor! Så rätta till dom då...?
Hur många gånger har jag inte tänkt tenken, att jag skall bli en bättre människa, främst då mot min familj som i fuckin jävla ur och skur och gassande jävla sol får stå ut med mig och mitt humör.

Ingen känner mig så bra som min mamma, och ingen älskar mig så mycket som min pappa och ingen ångrar sig så jävla mycket då dom sagt eller gjort något som dom egentligen vet är fel eller bara så jävla onödigt som jag!



Jag skämms, jag skämms så jag vill lägga mig ner och dö, men det skulle ju vara mitt största minus någonsin, att lämna er här, det skulle vara så vidrigt jävla själviskt så jag får lust att spy! Spy på alla dom som medvetet skadar sig själva, dom är inget annat än själviska svin!




Nämen ser man på, i all denna självkritik så har jag väl alltid tid för lite elakheter och litte känslokalla ord, men vad vore jag utan allt det där?
En bättre människa?
Julia?

Jag antar att dom goda sidorna väger upp då jag ändå tror att jag har en hel del sådana, men den dagen jag börjar hata en ny sak, eller störa mig på en ny person, den dagen dom dåliga sidorna väger över, vad gör jag då?





Into The Wild










Dagens 3 timmar långa biltur slutade på Falbygdens ost och jag köpte väl självklart en knäckklubba! Ost och "schex" också såklart, men min knäcklubba är ett måste, med den har jag att göra hela vägen hem. :P



puss







3 generationer.















<3






Fröken Julíí



















I Can Give You The Very Best Of Me, The Very Best










Uti vår hage...














....kom ljuva krysmynta
kom hjärtans fröjd







O-club














Puss




Den Ungdomliga










My name is Julia, it stands for the youthful one



puss





Kap









Skärp, Second hand




Väska, Second hand




Kavaj/blus, Second hand




Kavaj, Second hand


Sisådär, jag lyckades, eller jag misslyckades egentligen för jag var ute efter snygga jeans att göra shorts av men det fanns inga så dår började jag kolla efter annat och då hittade jag dom 2 kavajerna på Myrorna och sedan hittade jag 4 nya skärp (välbehövligt, har levt med ett och samma i över ett år typ :S) och den snygga väskan, ca 500 för allt, kap!




Armband, Indiska




Turkish Delight, Orienthuset


Mmmmhhhh, så gott! :D



Japp, det var det jag fick med mig hem, inte så mycket av det jag planerat att hitta, men det brukar ju inte bli så :P

Nu skall jag hoppa in i duschen, senare skall jag till stan, fika med B och köpa present till A, men det är ju en hemlis, så om du läser det här får du låtsas bli överaskad ändå ;P


Puss



Gårdagen








Det blev en rätt kort dag i Göteborg med mi madre igår, jag fick solsting/yrsel/blablabla och mådde svindåligt, trodde jag skulle spy och kolapsa rakt på kungsgatan, så vi fick så snällt dra oss tillbaka till bilen och åka hemåt, hanaldrig ens besöka Monki och Panduro. :(
När vi väl satt i bilden med fullt blås och iskallt vatten så känndes det lite bättre så då bestämde vi oss för att åka en sväng till Orienthuset utanför Gamlastan, en gigantisk matbutik med mat från världens alla hörn typ, där spenderade vi säkert en timme och fick med oss lite gott hem. :)


Slänger upp ett inlägg strax med det jag hittade innan jag blev kass, puss så länge :)




Virkat




Dösnyggt!


Mitt nästa köp hoppas jag, om inte annat då har jag en myclet händig mamma som nog skulle kunna knåpa ihop något snyggt till lilla mig! ;)





blablabla jag har inte bloggat på ett par dagar men va fan, har du inget viktigt eller roligt att blogga om så är det bättre att hålla käft! onödiga och utdragna texter om vad du skall göra, vad du har gjort och hur du gjorde det intresserar mig inte för 5 öre, så därför försöker jag bespara er sådant i denna bloggen, en 2-3 rader om dagen + bilder räcker gott, om det inte är något spec vill säga. :)




30 grader imorgon, jag är glad om jag inte smälter bort, förmodligen så gör jag det så jag tar farväl redan nu, adjö kära undersåtar, adjö! puss




Who Says I Cant Be Free



Dagen spenderades med Beata, först lite sol och bad på Tarzan, sedan in till stan för lite mat, bra dag! :)








Fröken Olsson och Beata för fan! ;)







Jag vägrar spendera min sommar med jobbiga kännslor för honom, allt jag behöver är mina vänner, det är kärlek för mig!




Puss




Motljus



Godmorgon!

Tog med mig datorn ut på altanen idag och det är knappt att jag ser vad det står på skärmen för det är sådant motljus, skulle ju kunna sätta mig på andra sidan bordet men där ha mina kära katter sovit inatt så det är pretty mucho pälso på el dynos, så jag sitter väl kvar här.


Igår var vi ute hos Oskar, blev en tidig kväll för alla skulle typ jobba idag så jag och Beata och 2 av grabbarna fick skjuts av fina Shaggy in till stan, somnade väl runt halv 1 så jag är pigg och fräsch idag. :)


Dagen planer är följande:
Blir förhoppningsvis upplockad av Beata för lite göttigt strandhäng, vi skulle åkt ut med båten på mjörn men det blåser så mycket så vi hade nog blåsit bort på någon av dom små öarna, ingen hitt, så vi stannar iland. :)
Senare idag skall jag nog träffa Jenny och vi skall hurta oss runt Gerdsken, hurt I say!


Hade gött så länge peeps, puss!





Lace






Spetsfodral får det bli ikväll, måste ju använda det någon gång, men jag kör på converse istället för klackar! :P



Skall hoppa in i duschen strax, lika bra, jag är alltid sen :S
Johanna slutar klockan 7 så då åker vi och köper med oss thai och sticker ut till Oskar, fun! :)




PUSS gott folk :)





Hola



Liiiiite illamående så här på morgonen, (igår kväll också iofs) men jag tror det beror på hunger, har ätit 3 minifrallor (lika med en vanlig fralla :P ) och skall strax äta 3 till, gott!


Ikväll är det patreeeyyy!
Jag skall inte dricka, men man kan väl ha kul ändå?! :)



Mer frallor!!!!
puuuuussss







Kiss Kiss Bang Bang







Slökollar på Benjamin Button och har haft totalrenovering av kropp, hår, händer och fötter!
Eller kropp och hår klarade jag av i duschen, nu har jag putsat och filat och målat varenda nagel jag äger, nu är jag snygg, råsnygg!

En mindre gödig sak är att min underbara persikopeeling från Mary Kay luktade spy idag! :S
Köpte den förra sommaren så jag antar att den blivit dålig vid det här laget men det kom ändå som en käftsmäll!
Sista jag använde den var kanske för 3 dagar sedan och då luktade den prima, men idag höll jag på att spy rakt över mig själv! Blääääää!!! Jag pinade mig och skrubbade fossingarna lena som kattungetassar och sedan kastade jag det som var kvar!
Nu behöver jag ju i vilket fall som helst en ny bodyskrubb, men vilken är bäst?!
Har haft otaligt många från Body Shop men ingen har rivit så göttigt som denna från Mary Kay, skall jag köpa en likadan, eller är det tråkit?
Blablabla, inte värsta problemet direkt, vad som är ett större problem är att jag nu skall gå och lägga mig och därmed lämnar er här, förlåt, men det är nödvändigt! :P


Pusspuss!





Måndag


Hej!


Läget med er?
Jag är en aning rastlös men annars är allt bra, eller har liiiite ont i halsen men vem bryr sig?!
Idag har jag varit duktig, tog tag i mitt jobbsökande igen, eller jag polerade CVt lite och snyggade till mitt personliga brev, (jag avskyr personliga brevet, känns så fånigt! :S) så någon dag de närmsta veckorna skall jag ta en tripp till göteborg med enbart jobbsökande i tanken, så håll tummarna!

Just nu sitter jag ute på min altan och har det rätt gött, det är inte gassande sol och 30 grader men heeeeelt okej behagligt:)
Ikväll skall jag gå på Zumba för Ida men Jenny och Amanda, kul! Vi får väl se hur halsen känns, men jag tror det skall gå galant :)



Mer soliga kvällar vid vattnet tack! :)


Nu måste jag kila in en snabbis innan jag kissar ner mig! :O


puss så länge!





Maxi








Alla från Asos.com, alla välkomna att hoppa in i min garderob!


Mamma och jag skall på en lite shoppingtur nästa vecka, jag söker långklänning, långkjol, jeansshorts, "vanliga" shorts, och en snygg vardagsskjorta, tack!
Tänkte besöka Monki, alltid fina saker där och alltid rea! (Y) Mitt andra mål är Myrorna, ett par snygga levis 501or eller liknande skulle bli snygga som shorts, sen hoppar jag väl in på diverse andra butiker också och jag tänker sno lite pengar av mig själv så jag har råd med några fynd! :P haha


puss




Gaga





Märklig, udda, fantastisk!



puss



Vinkvällen







Hahaha Nova rev mig på patten, pain! :P





Kvällen blev som den blev och det blev en taxitutr hem, underbart! ;)
Puss på mina snygga brudar i alla fall, och pm jag var pinsam mot någon så ber jag om ursäkt! haha


Puss






Vin






<3




Hunk



The best of sweden!











puss





Risö



Igår var det båttur ut till Risö!
Bad, topless, skadade tår och Julias väska i vattnet! (Y)







Finns fler, facebook för det min vänner :)



puss





RSS 2.0