It´s Ouzo-time!Nej, inte sprit, utan katt.
Min katt.
Ouzo, min bäbizzz! ;P
Vi myyyyyser i min soffa just nu, precis vad jag behöver :)


Idag var det näst sista danslektionen i göteborg och det gick skit!
Koreografin är inget större problem, det sitter även fast jag bara kollade på halva lektionen idag men det är min jävla fot som pajjar allt...
SUCK!
I onsdags så halkade jag nämligen inne på toaletten på Sportlife och stukade foten värre än jag någonsin gjort innan, så jävla, jävla ont gjorde det, sjukt läskigt!
Efter ett tag igck det värsta över i alla fall, jag och Jenny promenixade till Ica och jag hade danslektion på kvällen och det gick finfint, men när jag kom hem så trodde jag att jag skulle dö! Helt ärligt, det gjorde så ont so jag kan inte beskriva det, trodde att jag brutit benet typ och det gick inte ens att ha täcke på foten för den var så jävla öm...:S
Det var inget smart drag att dansa på en så stukad fot, även om det inte gjorde ont just då. men jag klarade mig igenom torsdagens lektioner och på fredagkvällen kändes den helt bra och söndagslektionen gick också fint men idag...., idag trampade jag en millimeter fel och det pajjade igen...
Det gjorde inte så ont som förra gången, men det var en jätteäcklig känsla och jag mådde jätteilla. :S Det gick över senare men det är då antagligen inte helt bra där inne i vristen än... haha SNARK!
Uschuschusch, skall gå och lägga mig snart och hoppas på att det går över :P hahaImorgon skall jag vara med Svensson, hon skulle komma till mig när hon slutat jobba typ runt 2. :)
Den svarta klumoen är min "ille patt", min hömp!
haha internt! :P
Godnatt!

I´m back!Nu är det en vecka sedan morfar gick bort och veckan som gått har varit helt normal tycker jag. Klart att tankarna flugit iväg ibland, tänkt på morfar, och på mormor, jag undrar fortfarande hur mormor mår eftersom hon verkligen inte visar några kännslor, det är hennes sätt.
Mamma och mormor har varit på möte med begravningsbyrån och bestämt när och var begravning skall hållas.
Min morbror är knappt närvarande alls, jag vet inte vad det beror på men det stör mig i alla fall eftersom mamma har fått sköta ALLT! Under 1 års tid så är det mamma som fått köra överallt, fått hjälpa mormor med allt, hälsade på morfar varje dag, jag tror inte min morbror hälsade på morfar en ända gång då han bodde på hemmet, han är väl otroligt svag antar jag, och min mamma är så otroligt stark, hon har ju inget annat val än att att vara stark och hålla ihop allt eftersom han inte gjort något.
Begravningen kommer i alla fall hållas den 8 april, jag vet faktist inte var, men det kommer bara vara vår familj och det kommer nog inte ske så mycket, lite musik och sedan lägger man en blomma på kistan och sedan skall morfar kremeras och spridas i minneslunden i alingsås.
Undrar om min morbror kommer dyka upp då, det vet jag inte.
Pappa berättade att när min farfar dog så var det också han och farmor som skötte allt, min faster kom inte ens på begravningen... sjukt.
Men vilka starka föräldrar jag har! <3


Nu skall jag gå och byta om, det är dans om en timme! :)
puss
Mini


"Historian om kon""Kon är ett husdjur. Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden. Men bara när den ska dö. Men det bestämmer den inte själv. Kon har sju sidor; den översta sidan, den nedersta sidan, den främre sidan, den bakre sidan, den ena sidan, den andra sidan och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet och det är för att hornen ska ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dem är bara till prydnad. Dem kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dem sitter på sidan av öronen.

Kon har två hål fram på huvudet, de kallas koögon. Kons mun kallas mule och det är nog för att den säger "muuu".

På den bakersta sidan sitter svansen och den använder de för att jaga bort flugor med så att den inte ramlar ner i mjölken och drunknar.

På den översta sidan och den ena sidan och den andra sidan är det bara hår. Det heter kohår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste, för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben, de heter koben. De kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det så äter den alltid två gånger.
De feta korna ger helmjölk.

När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen, ja, det har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gått luktsinne, det märks, för vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar, kons pappa heter tjur och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare. Den sitter ofta framme på bilar.
Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren, efter det och det kallas för återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur och därför gillar jag kon väldigt mycket."


JAG DÖR! <3
Nothin' on you babe
Grymt snygg video, och bra låt, Bruno är snygg!Jag mår braMed tanke på omständigheterna, så mår jag bra.Morfar hade varit dålig i ett år nu och sista tiden efter nyår så blev det bara sämre och sämre.
Sista veckan nu så har han varit jättedålig och dom ringde och sa att det inte fans något mer att göra, att det nu bara var att vänta.
Det som gör ondast är att se min mamma så ledsen, min starka underbara mamma.
Det är hon som tagit hand om allt, kört hit och dit och suttit och väntat och fixat allt och sista tiden har tagit så mycket på hennes krafter, sista veckan har hon varit så ledsen.
När dom ringde igår och talade om att det nu var nära så drog min mamma en lättnades suck.
när mormor och mamma kom fram så hade han redan somnat in, runt halv 1 igår så dog min morfar.
Det är klart att jag är ledsen, men jag tycker inte att det som hänt är hemskt.
Det som som sagt gjort ondast är att se mamma så ledsen, men när hon kom hem igår och fick gråtit ut lite så tyckte hon att det var skönt efter att ha varit tvungen att sköta allt, min morbror har knappt varit delaktig alls.
Nu är allt över, efter ett års tid så är allt över nu och mamma är så lättad.
Mormor vet jag inte riktit hur hon mår för min mormor visar aldrig några kännslor, det är sån hon är, allt är bra jämt men det är klart att hon är ledsen också men förmodligen mest lättad, som mamma.
Jag grät ju, som vanligt, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra, jag tror att mina tårar efter ett års gråtande och oroligheter är slut.
Senaste halvåret så har jag varit rädd varje dag att telefonen skall ringa och dom skall säga att morfar dött, jag har varit livrädd i 6 månader.
Mina tårar är slut för tillfället men när det blir begravning så kommer det väl slå mig mer antar jag, jag kommer förmodligen gråta mest av alla men det är så jag är, jag är otrolig känslig när det gäller min familj och gråter när någon i min familj är ledsen, jag gråter för att det är så jag uttrycker mina känslor.

Det kommer hållas en borgerlig bergavning, varken mormor och morfar eller min egen familj är med i svenska kyrkan, vi är verkligen inte religiösa för 5 öre.
Jag vet inte hur det går till på brgravningar och jag vet verkligen inte hur det går till på en icke-kyrklig begravning. Jag har aldrig varit på någon, när min farfar dog så var jag liten och fick inte vara med så vi får väl se hur det blir. Mamma och mormor skall till begravningsbyrån idag och jag gissar att det blir begravning om en sisådär 2-3 veckor, det brukar vara så tror jag.

Så jag mår bra, ingen behöver vara orilig och ingen behöver dalta, det är det värsta jag vet.
Jag vet att alla bara menar väl, det förstår jag och det är jag otroligt tacksam för, men ingen behöver oroa sig, jag mår bra.
Vila i frid

Morfar <3

Kalasdags!Yepyep, skall slänga mig in i duschen nu för att försöka bli lite representabel. Jag har faktist ingen aning om vad jag skall ha på mig, får väl rota runt lite i högarna och se vad det bjuds på! :P
Håret skall iv inte tala om, och jag inte visste bättre så skulle jag tror att det slutar i hästsvans, men skall försöka fixa till min huvudpäls så jag ser anständig ut.
Egentligen vill jag bara gå dit i min nya bikini, så alla ser hur fin den är, men så kul skall vi inte ha ikväll, men kanske min candybraa.....


Ohlalaaaaaaa, a zabrapiiiis of aassssss!TTYL lovers! ;D


Yesterdays shopping...


Farfarströja, Lager 157 herr
Leggins, H&MMagt-shirt med grafiskttrck, Hey (Lager 157)
T-shirt med lila träd, Lager 157
T-shirt med uggla, Lager 157Fick ju även hem bikinin i brevlådan igår, på tiden alltså!
Överdelen var väl liiiiiite för liten, men jag skall ju träna så jag förlorar allt det överflödiga i revbenshöjd så kommer den sitta galant inför turkiet resan sen! (Måste ju boka snart föresten tjejer!)
Underdelen gillade jag jättemycket även om den är i tangamodell, den var liksom inte så smal som dom brukar, utan rätt så låg ocg bred, om ni fattar. :PNu skall jag slå in presenter, det brukar vara min uppgift, haha.
Men först, frukost! :)
PS
Mamma bokade föresten resan när hon jobbade härom natten, så nu är det klart!
Eller vi beöver ju ett hotell men det bräller ju av dom på Sussex Garden så det är ju inte så bråttom. :)
20 - 24 maj, WIHOOOOO! :D
DS


Hopp i säng!Hej igen!
Ojoj, klockan är typ halv 2, hopp i säng Julia! :PFilmen var braaaa!
Jag tvingade pappa att hyra den när han hämtade mig på stan för vi har inte sett den sista filmen än och imorgon börjar ju tv-serien som är bygd på böckerna och jag ville se filmen på riktigt innan!
Den var bra, det är det jag kan säga, första filmen är ju fortfarande bäst, andra filmen var lite torr, och denna var bra! :P haha
Jag kanske inte kommer vara så jättepepp på uppdateringar ett tag framöver, det beror lite på var som händer, jag vill inte tala om något än men det är lite jobbigt för min familj just nu och jag är väldigt kännslig när det gäller min familj så jag vet inte riktigt hur jag kommer må de närmsta dagarna och jag hoppas att detta ör okej och att det respekteras!
Men imorgon är det i alla fall kalas hos min fina vän Linnea, det var ju ett tag sedan det var kalas nu, tror att det var mitt kalas som gällde sist, med utgång på BLVD men Snygg-B och L.P, för Eriksson hade aldrig något kalajs. (?!)
Men nu är det dags igen, skönt att få träffa alla mina vänner igen, det var så stört längesedan och jag saknar verkligen er alla! <3

Nej, nu skall jag sussa, skall gå upp i lagom tid och fota det jag köpte idag hade jag tänkt och kl 2 skall jag vara på Sportlife för lite dans med Benny och Idawhoo och jag skall nog ta mig en promenix dit, (om det inte öser ner ute vill säga) kan ju försöka få med mig Benny också! :P


Sov gott nu alla sexberg! ;D
Puss

FridayDagen började vid 8, det var frukost och smink som stod på shemat.
Bilen gick vid 10, of to Gällstad unt Lager 157, 4 tröjor blev det där, klent jobbat Julia!
På hemvägen blev det en sväng i det alltid lite jävla gråa och regniga Borås, dyster stad, synd, det år många fina hus! :) Deras HM hade visst tjuvsläppt ett par gardenplagg, så legginsen blev inhandlade and thats it!
4 billiga tröjor och ett par leggins, ca 500 riksdaler allt som allt, bra men tråkit. :P
Kl 5 var det dags för presentshopping, blev bara jag och Pollnow, som vanligt, tur att Lina kunde förja med ändå annars hade jag väl stått där och väntat på Bono som ett spån... Eriksson ringde ju igårkväll och berättade att hon verkligen inte skulle hinna, bra att veta i förväg, tack :)
Men Julia och Lina, den ulltimata presentköpar duon, det är ju så det brukar vara! ;P


Nu blire Luftslottet som sprängdes, woooooow!
Godkväll!Oj, vet inte vad jag skall skriva, kände att det var dags att uppdatera igen men jag vet inte vad jag skall skriva om! :P hihihi Just nu sitter jag i soffan och kollar på Sinefeld, bra program, Kramer är ju bara bäst! :D


Imorgon skall pappa väcka mig tidigt, typ 8 alltså! :S
Minns inte när jag var uppe så sidigt senast, eller när jag var magsjuk kunde jag ju knappt sova så då var jag ju typ vaken jämt men det är ju en annan sak, det var ju inte frivilligt.
Fast efteråt nu så har jag börjat vakna lite didigare, runt halv 10, fast jag tvingar mig själv att ligga kvar i sängen till minst 10, haha! :)
Innan klev jag inte upp före 11 men imorgon så skall vi åka på vår shoppingrunda, pappa är tydligen ledig imorgon så vi tar det imorgon istället för nästa helg.
Liiiiiite surt eftersom det var just H&Ms nya kollektion jag var ute efter, men jag skall nog ta ett tidigare tåg in till gbg nästa måndag istället, då kan jag kika in på H&M (och hoppas på att det finns något snyggt kvar efter helgen, men tanke på hur det var online idag ;P ) och dra en sväng inne på Monki och Weekday också, vill verkligen ha den fina jackan från Monki, och det finns ju alltid snyggt inne på Weekday! :)
Skall i alla fall åka till Lager 157 med fadern min imorgon och det kanske blir en sväng inne i Borås city på hemvägen! ;P haha
Måste i alla fall vara hemma i stan vid 5 för då skall jag träffa Lina och Bono för presentinköp, det vankas ju kalajsigheter hon FleyFley på lördag! :D

Snyggingjackan!OOOooohhh!!!!!
Kom på att jag bäddade ju rent i min säng förut efter att jag duschat så nu kommer det bli aaaaaasgött att lägga mig i min säng! Älskar att gå och lägga mig i en nybäddad säng, spec när man gjort en helrenovering i duschen innan. :P Tvätta, skrubba, peela, raka, fila och polera! :P haha
Kännslan av nyrakade ben mot rena lakan är obetalbar!
Haha nu måste jag stoppa min själv, så jävla underbart kan det ju fan inte vara.... Fast joooo! :D
Okej, nu får det vara nog, nu säger Bullen godnatt och sov så gott!

PussNoll plagg...Knäppte precis på datorn för att kika på the garden collection och beställa hem lite snygga vår- och sommarkläder men det blev noll plagg... :S
Det fanns tydligen desperatare människor än mig för typ ALLA söta klänningar var helt slutsålda! haha galet!
En söt klänning med volanger känte jag köpa i alla fall, men den skulle inte komma förän i slutet av april, samma sak med en jättesnygg, beige, kavaj och jag gillar inte att gå och vänta i en evighet.
Några saker jag tänkte köpa var 2 linnen, ett par leggins och ett par shorts, men jag struntade i det också, känndes ovärt på något sätt och jag vill nog hällre prova saker innan jag köper det.
Skall eventuellt åka en sväng nästa helg med pappsen, då kan jag kika in på ett H&M och prova ut dom snygga sakerna istället! :)

Det går ju knappast att säga vilka som är ens favoriter, men dessa 5 toppar nog ändå min lista! Eller jag vet inte, det år så sjukt svårt, allt är så fint! :)
Har ju föresten inte fått min bikini än, undrar om den kommit på villovägar... :O
Hmm, jag hoppas den kommer imorgon, det har ändå gått typ en vecka sedan jag bestöllde den.

Kl 5 är det ragga dags, wopidoooooo!
haha, puss så länge!


Grattis!Klockan är över 12 och detta innebär att en av mina närmsta vänner blir 20 år! :D
Linnea Leyton <3Nurse Leyton! ;DGrattis min fina vän! <3


GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN LINNEA! <3<3<3<3<3

Men Johanna, inte okej!!!!Usch, kollade precis min älskade vän Johannas blogg och vad jag läste (men vägrade se) var inte okej, blääääääääää alltså!
Jag tänker verkligen inte återberätta det, så om  ni vill se så får ni kolla själva här: http://jodees.blogg.se/Blev ingen uppdatering igår, hade inte lust, har knappt någon lust idag häller men måste hålla igång det ändå känner jag.
Idag har jag mailat 4 nya personliga brev till mina jobbaansökningar till pappa som han skall skriva ut åt mig för vår skrivare är paj!
Skall skicka iväg dom imorgon och nu hoppas jag att jag får sommarjobb! :)

Har även precis suttit med mamma och kollat priserna på ryanair, vi tänkte boka nu men pappa skall överföra lite pengar så vi skall boka allt imorgon! :D
Mamma har pratat med dom som vi skall resa och vi skall tajma ett par dagar med dom där nere!
Vi kommer resa dagen efter uppvisningen, vill bara bortbortbort! 20e till 24e maj är vi borta, skall bli skönt!Nu blir det maaaaaat!
puss


10-03-15Halloj!


Nu är det måndag igen, trist, borde komma lite nya dagar då och då tycker jag, jag börjar tröttna! :P
Haha

Idag har har bakat en smarrig chokladkaka, mums!
Jag har även mailat chefen för att be om ett möte om dansuppvisningen, vill bestämma datum med en gång så att vi kan boka Londonresan snart! 
Ikväll är det hiphop newstyle som vanligt och jag är ju sjuk som vanligt... detta börjar verkligen bli vardagsmat för mig, minns inte när jag var helt frisk sist, men jag har slutat bry mig, det får vara som det är och jag får väl vila i sommar antar jag. :)
Detta är ju förövrigt tröjan som jag kom hem med från Gina Tricot i fredags, 249 kr kostade den.
Den är jääättemysig och jag älskar dom lagda vecken på fickorna, skitsnygg detalj, I love it! :)
Nu skall jag äta upp heeeela kakan, mmmmmh!

Bildexplotion!
SöndagGo da'!


Hihihihi, (väldigt nervöst och stressat fniss!) jag kunde inte hålla mig, bikinin klickades hem redan idag!


Alltså jag är heeeeeelt insnöad på H&M.com just nu, sitter hela tiden och lägger massa kläder i varukorgen och sållar bort och lägger till nytt och blablabla!
La i bikinin, några shorts och linnen och kllänningar men det är bara bikinin som jag är helt säger på att jag vill ha och båda delarna fanns i lager precis nu så jag får den på typ onsdag redan tror jag! :)
Hatar att beställa saker som aldrig kommer, typ att det är 5 veckor tills dom fått in nytt och plagget kansk skickas, dom borde skriva det med en gång, typ "strl 38 slut för tillfället, kommer in vecka 14" det hade varit bra tycker jag!
Nog tjatat om H&M nu, skärpning! :P hahah


Sitter just nu och äter en gor bulgursallad men bacon, fetaost och en kezoröra, goooott!
Kl 5 är det ju dans som vanligt, mina streetgrupper idag, och jag är sjuk som vanligt.... :S
Nu skall jag äta upp och spela treasure madness, hahah! :)


xoxo


H&MDen 18 mars släpper hm.com det mesta från The Garden Collection, dom har redan nu släppt ca 10 plagg men den 18 så smäller det alltså! Jag har verkligen längtat jääääättemycket, tycker att allt är så himla fint och de mesta faller mig verkligen i smaken. Vanligtvis brukar jag vara lite feg för mönster och mycket färg men detta känns helrätt faktist och det faktim att det är ekoligiska kläder känns otroligt bra, snygga kläder som är bra för miljön (om man bortser från frakten och allt det) är ju toppen!
Den 18 kommer jag sitta klistrad och klicka hem allt jag kommer över, jag har ju trots allt inte köpt några vår- och sommarkläder än, så det får jag unna mig!
(Just det ja, jag har ju inga pengar... hmmm, men vet ni, det skiter jag i! Hahaha, det får alltså bli ett senare problem!)

Om jag får bestämma bli allt mitt! :D
Ett tjuuusigt litet kollage jag knåpat i hop i Paint (HAHAHAHA) med mina favoriter på H&M just nu, både gamalt och nytt och från TGC och allt är från HM förutom den snygga jackan uppe till vänster för den är från Monki och den skall bli min! :)Nä, nu måste jag slita mig annars händer det nog en olycka, är nämligen så kissenödig så jag tror att jag spricker, på riktigt! :S


Puss!

Zebra


Japp, jag älskar zebramönstrat!
Bikinin är från HM och den är min, jag tänker köpa den!
Den påminner om den jag köpte förra året, fast den är i bruna toner.
Zeeeeeeerbaaaaaaaaaaaaaaa
Är shopping en dössynd?Jo man får väl in nästan 3 dödssynder i mitt shoppande; girighet, vällust och frosseri.
Ajabaja Julia!
När jag gick till stan med mamma idag hade jag 700 kr på mitt konto och hade verkligen inte planerat att köpa något alls, nu har jag 300 kr kvar...
Alltså fan!!!
300 kr tills den 25e, shit! :S
Måste bli skärpning, skall sparasparaspara tills olika resor och annat! ;P

Jag köpte i alla fall en jättefin tröja på Gina som jag faktist bara var tvungen att köpa, jag hittade även en döskallering i svart plast på Glitter.
Inne på Lindex fick jag panik för det fanns så mycket snygga solglajjer att jag fick lova mig själv att bara köpa ett par! Usch, jag är verkligen en sucker för solglasögon, love it! Bestämde mig i alla fall för ett par zebramönstrade i ray banmodell (matchar mina nymålade zebranaglar! ;P) samt ett gäng små nitringar, man fick 5 st.
Allt som allt så gick detta alltså på runt 400 kr, inte så mycket för någon med heltidstjänst, men för moi var det ett rån mot mig själv!Nu skall jag se till så att det blir någon mat, är hungrig som en varg, rawr!
hohoho
pussSex Rehab with Dr DrewHar precis kollat på Sex Rehab with Dr Drew som går på 5an.
Handlar om ett gäng sexmissbrukare som alla blivit frivilligt inskrivna på en klinik för att bearbeta och försöka "bota" sitt sexmissbruk.
En del av den har riktigt hjärtskärande historier och jag får ont i magen av att tänka på hur det kan ha varit att växa upp som en av killarana som började bli sexuellt utnyttjad redan som 2åring och han fortsatte att bli miss handlad och utnyttjad hela sin uppväxt och det resulterar nu i att han själv missbrukar sex. Usch, får en klump i halsen, kan inte förstår hur man kan göra så som hans pappa gjorde mot honom, uschuschusch!
En av tjejerna däremot, en plastbit i klackar och rosa minitoppar, hon är helt rubbad! Antagligen så bottnar allt beteende i hur ens uppväxt varit, men hon behandlar verkligen alla dom som vill hjälpa henne som skit och bara skriker och gapar och vägrar försöka sammarbeta, hon är en diva utav högsta rang, verkar ju inte ens som om hon vill ha hjälp, synd att hon skall ta upp en plats för någon som kanske verkligen vill det här och vill får hjälp, synd...När jag kom hem förut så ringde jag Lina, var så himmla längesedan jag pratade med henne så det behövdes nu!
I över 1 timme pratade vi, haha det var härligt! <3
Saknar alla mina tjejer, hoppas att vi kan ses till helgen, annars spricker jag!


Oh I love you hotshots!Nä, nu skall jag knåpa ihop ett nytt facebook-album, har maaaaassa bilder att ladda upp!
Puss
JobbsökandeBläää, detta är svårt! :S
Har ett CV, men nu skall jag skriva personligt brev och det är ju sjukt svårt! :S
Ha suttit och kämpat hela eftermiddagen och får väl i alla fall iväg en jobbansökan imorgon om jag har tur! :P hahaha


Ikväll är det jazz, en lektion, jag är sjuk!
Usch!!
Jag vill inte vara sjuk, men det går liksom aldrig att bli helt frisk när man måste ha danslektioner, jaja, jag överlever väl, det gör jag jämt!


Snart skall jag äta mat, kom på att jag inte ätit något idag än! :S
Sjukt, jag brukar alltid äta frukost det första jag gör när jag går upp, men efter magsjukan är jag inte sugen på att äta något alls.
Usch, det måste bli ändring!


PS Funderar på en Iphone, är jag galen?
PusspussMatt Morris


Njut!

varför finns han inte på spotify??? :/

ChristineHalloj!


Egentligen har jag fullt upp, det är DH på tv, efter det är det Cugar Town OCH så har tydligen Christine premiär idag också! Ohh I'm happy! :D
Men, förra veckan var väl Cugar Town en timme, eller har jag fel? Har för mig att det var ända till kl 10 förra veckan, men idag är det bara en halvtimme och sedan är det Christine till kl 10... Hmm, jaja, mig gör det inget, Christine är tidernas roligaste människa!  :D
Update: Hahahahah skådisarna i Cugar Town är roliga!!! Hihihihihihi dom drar klockrena kommentarer ibland, fun! :P


Skulle egentligen bara ge en liten uppdate om Londonresan, kommer förmodligen bli av i slutet av maj, jag och mamma åker nog ner direkt efter vårens dansuppvisning så jag hoppas att den är tidigt på veckan!
Dom som vi skulle får åka med hade nog tänkt åka lördagen den 15 maj, men vi har ju genrep dagen efter och dansuppvisning på måndagen eller tisdagen, (hoppas jag!!!) och det måste jag ju vara med på, så vi kanake åker på onsdagen om vi har tur, så stannar vi tills lördag eller söndag, inte helt klart än, mamma skall prata med vår resekompis imorgon igen.
Hon Som vi åker med heter Ingela och är mammas vän och arbetskamrat, hennes dotter Johanna  bor i London sen typ 4 år tillbaka och hon har tafit med mamma för att hälsa på ett par gånger. Första gången fick Emilia följa med dom, året efter fick jag åka med och året efter det (förra året) så åkte vår familj istället, eller inte simon då, men jag, Emilia, mamma och pappa, det var mysigt. :)
Och i år blir det väl en weekend till om allt går enligt planerna! :)


Nej, nu skall jag hämta mig lite fruktsallad som mamma gjorde till efterrätt idag, gott! :)


Look-a-like


Dagens look-a-like:


Matt Morris - Ryan GoslingHörde Matt på Ellen DeGeneres nyss och gudars vilken röst!
Vackraste jag hört på länge faktist, makalös! :)

Är han inte lite lik Ryan?
Kanske inte på denna bilden, men jag tyckte han var jättelik när man såg honom "live".

Ändrade planer


Gooood morning!


Uppe ovanligt tidigt idag, eller näe kanske inte, men sen jag blev magsjuk och knappt sov på nätterna så har jag börjat vakna tidigare. Vaknar runt 8 typ, men jag tvingar mig själv att somna om och sova ett tag till, går upp runt 9 istället, innan kom jag väl ur sänger runt 11, gött det med men det känns lite som slöreri med tid.


Det blir lite ändrade planer idag för när jag vaknade i så kände jag att jag blivit jättekrasslig i halsen, pappa har ju varit sjuk nu i 4 dagar typ men jag har ju surplat Kan Jang och hoppats på att jag skall slipp, men nej, idag kom förkylningen ikapp! Jag avbokade iallfall Body Pumppasset som var nu på dagen, för man skall ju inte träna när man är sjuk, men ändå så vet jag att jag måste dansa massor denna veckan och då tänkte jag att eftersom jag vet att jag inte kommer bli frisk denna veckan för att jag har lite extradans just denna veckan också så borde ju det göra varken till och från om jag body Pumpar lite också, eller?
Jag är i valet och kvalet, eller jag har ju redan avbokat så jag skiter i det idag, men är det bäst att stå över så mycket träning man kan när man är sjuk, eller spelar mängden träning ingen roll om man ändå utövar en viss mängd det?
Det är väl hugget som stucket, i mitt fall idag så känns det bäst att skita i det eftersom jag har dans ikväll som jag inte får vara för trött på, men egentligen så hade det nog inte spelat någon roll, det bästa är ju att inte träna alls men det är liiiite svårt för mig då jag jobbar som danslärare och inte kan sjukanmäla mig för en lite förkylning.


Där hade ni mitt dilemma för dagen, rätt ointressant egentligen kanske...
Idag är det Dagen D för min kära lilla Ouzo, idag skall han knippsas!
Äntligen säger jag bara, det har väl gått över tiden egentligen, jag vet inte riktit när dom skall kastreras, men det är väl någon gång när dom blivit ett halvår och Ouzo är väl snart ett år... Uuuups!

Om det nu är någon djurvän där ute som tycker vi är hemska så,... så får ni tycka det, jag bryr mig inte nämnvärt, en katt skall kastreras för annars överbefolkas jorden av katter och det blir kattinavel och missär i varje hörn av världen och massor av kattungar måste slås ihjäl eller dränkas för att det inte skall bli för mycket och blablabla.
Min åsikt är i alla fall att alla som har katt (om man nu inte har någon renrasig, fin, katt som man vill avla dyra kattungar på vill säga) SKA kastrera/sterilisera sina katter, det är ens plikt som kattägare, om man nu inte vill får miljontals små kattungar som springer omkring och förökar sig som dårar.
Detta gäller väl egentligen de med katthonor mest egentligen eftersom det är dom som får dras med alla minikittekatter, men jag hjälper till genom att se till att just mina katter inte kan orsaka några babys om dom skulle vilja det.
Ouzo är från en kull som skulle drängts om ingen tog kattngarna så jag tog Ouzo, för jag ville inte att dom skulle dö ju!
Nu har deras andra katt också blivit med barn och nu struntar jag i om kattungarna dör faktist, detta är inte mitt problem och jag tänker inte ställa upp varje gång deras katta trampar i klaveret.
Så jag säger bara en sak, kastrera/sterilisera era katter och gör alla en tjänst!


Så, nu har jag fått ur mig det!
Nu skall jag fortsätta spela Treasure Madness, gottgott!
Hörs senare!
Mahatma GandihGod kvall!

Idag var det Project Runwayfinal, Irina vann, synd...
jag gillade inte henne hon var tråkig och otrevlig jämt, jag ville att Althea skulle vunnit, hon var alltid glad och gjorde alltid fina saker.
Har någon föresten tänkt på hur lika Evan McGregor och Althea är?Kanske inte dom bästa bilderna, men jag ser vekligen likheten!
dom har lika ögon och dom har exakt samma mun, jag har lite svårt för deras tänder, dom ser konstiga ut så något sätt men jag kan inte sätta fingret på det!
ser lite ut som om dom fått framtänderna insparkade lite, och så har dom liten överläpp...
Blablabla, säkert bara jag som ser likheten så nu lämnar vi detta, haha!Kakan blev god föresten, jag ändrade receptet lite och la till cocos, gott! :)
Orkar inte ta någon bild, men ni kan få receptet om ni vill.


Brown Sugar Squares


Ingredienser

150 g magarin
300 g brun Farin
2 ägg
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
2 dl hackad mandel (hade ingen mandel, så jag tog hasselnötter och cocos istället, gott! )


Sätt ugnen på 175°.

Smält magarin och farin i en kastrull, låt sjuda i 5 minuter, låt svalna. (jag är ju som sagt var kass på det där med saker i kastrull så jag smälte det i micron istället, ca 5 min med ett par omrörningar emellan.)
Tillsätt äggen.
Rör ner mjölet 1 dl i taget, tillsätt vaniljsockret, bakpulvret och mandeln/hasselnötter och cocos, blanda väl.

Smörj en form (beroende på hur tjock kaka du vill ha, jag hade en form av denna storlek, 20x30 cm, och kakan blev ca 5 cm tjock, vill du ha en tunnare kaka bör du ta en större form.) Häll smeten i formen.

Grädda på nedersta falsen i ca 40 minuter. Prova med en sticka att kakan är klar.
Låt svalna.
Skär i rutor.
Ät.Nomnomnom! :)Nu skall jag kolla klart på Mahatma Gandih som går på tv4film, en fin film med viktig historia!
Imorgon blir det Body Pump kl 12 och dans i götet på kvällen, fett niiiiice!
Godnatt kära undersåtar, puss!Öppna alla fönster!!!ÖÖÖÖRK, håller på att kvävas här inne!
Varför, varför varför skall jag alltid ge mig på och prova att göra typ kola eller daim eller dyl., jag suger ju på det, var aldrig var det skall vara för värme, om man skall röra eller ej hur det är när det är klart...:S
Skulle ju alltså nu testa på att göra daim och det slutade ju som det brukar, en brunsvart gegga som smakar bränt och en nästintill förstörd kastrull... Nä, jag skall sluta med dessa försök, det är bara att inse att jag är kass på det, jag är bra på att baka ja, men det där med att göra något i kastrull är inte min grej!
Som tur var så bakade jag en god, seg, kaka också, så jag är lite glad med!
Kan visa bild på den ikväll när jag kommer hem från jobbet, men nu skall jag ta och äta något, skall nog göra en sallad idag igen, så jäklans gott!


C yall l8r! ;P höhöhöhöh
SöndagSitter och försöker koreografera till mina streetgrupper idag men det går trögt, har ingen inspiration på den fronten idag känner jag...
Är ju inte häller jättesugen på att ha vissa av mina elever i 11-14 gruppen, men det är bara att uthärda, det är jag som avgör var dom skall stå på uppvisningen och sköter man sig inte hamnar man i hörnet längst bak, upp till dom.
däremot så längtar jag lite efter mina 20+are, det är ju 2 veckor sedan jag hade mina streetgrupper nu för vecka 7 var det ju lov och förra veckan fick ju Ida hoppa in för mig då jag låg i magsjuka, men idag får jag träffa dom igen, skall bli kul, dom är så himla sköna! :)


Jag tänkte baka något nu, är sugen så att sätta mina bagarhänder i arbete idag! Kanske är bra att släppa dansen lite också och fokusera på något annat ett tag, så skall det nog lösa sig med koreografin sedan. :)


Puss så länge!

Alice in Wonderland


Toodles!

Hur står det till?
Jag är glad idag! :)
Jag och Ramsy var ute på en promenix för ett tag sedan och det var så himla härligt!
Vi gick över Gerdsken (sjön som ligger nedanför vårt hus) som är hundägarnas och deras jyckars nya place, en enda stor vit yta där man har går vart man vill, släppa hundarna utan att tappa dom ur sikte, och gå till Ängabo på 2 minuter, jag älskar den frysta Gerdsken!
Vi gick i vid ett bad på en kant av sjön och upp vid ett annat och då befann vi oss i skogen hux flux, jag älskar mitt område där jag bor på vintern! Det är så vackert och idag var ju finaste dagen på länge, alla  stigar och vägar och kullar och berg, sååå mycket tid jag spenderade i skogarna runt omkring här när jag var liten, idag fick jag tidernas nostalgikick!


Nu sitter jag och kollar på ett gamalt Design Simon och Thomas-avsnitt och äter upp min choklad! :)
Om ett tag skall jag gå och piffa till mig lite för ikvall drar biogänget på Alice in Wonderland! Visserligen i vår lilla biosalong här i Alingsås men ändå! :D
Oh, som jag längtat, är superpeppad!
Skall gå förbi Linnea vid halv 6 typ så skall vi traska ner till Lina, eller jag tror det i alla fall, smsade Linnea för ett tag sedan men hon har inte svarat än men jag antar att det blir så. Jag och Linnea bor på samma gata så jag kilar väl förbi ändå och ser om hon är hemma! :)
Nej, nu skall jag nog hoppa in i duschen, blev allt lite svettig på vår promenad, gött! :)

No more...


Jag är i sorg, stooooor sorg!
Min underbara trogna mobil är död...
Jag har haft sån jäklans tur med alla mina mobiler, har aldrig tappat bort någon eller blivit bestulen på någon och ingen har gått sönder med än ett par knappar, men nu skedde det som inte får ske..
Jag tappade den i golvet...
FAN!
Alltså den har klarat många smällar i golv och mark, men nu var det nog anntar jag, displayen pajjade och det är endast ett litet lila streck som syns.
Får ta till pappas gamla mobil så länge, vet inte vad jag skall göra med min, det var ju mitt eget fel att den gick sönder så jag får ju betala allt och då är det nog i mitt fall lika värt att köpa en ny med nytt och fräscht batteri och hela knappar, den är ändå kanske två år nu, eller bara ett år, jag kommer inte ihåg! :S
Jag har i alla fall inte råd med någon ny mobil, inget jag planerat att lägga pengar på i år, så jag får dras med pappas gamla trots att den har någon skada i vänsterkant på displayen så man inte ser allt i till exempel ett sms. :P hahaMin gamla goding och ersättaren, jag är i stor sorg, stoooooor sorg!
Nu skall jag kolla på filmen som går på 5an, Gone Baby Gone, med Casey Afflec.
Det är en lungn hemmakväll ikväll, mörk choklad och film, finfint!
Puss på er! 

Längtar...


(gör ett nytt försök, provar ifall inspirationen kikar fram den här gången...)


Hellååååooooo! (för alla som sett Sinefeldavsnittet när Jerrys flickväns mage "pratar" med honom, ha-lerious!)Bara för att Jilda drog upp en Londonresa på facebook förut så är jag nu så sugen så jag tror jag smäller av!
Sitter och kollar på mina londonbilder från resan 2009, jag vill tillbaka! Jag SKA tilllbaka, jag tänker åka tillbaka oavsett om jag har råd eller inte, eller om jag har någon att åka med! :P
Vecka 14 får det bli, påsklov så dansen har uppehåll och påskskyltningarna i alla skyltfönster måste vara gula och fina.
Ohh vad jag längtar, redan inskrivet i min almanacka! :P hahahaNu måste vi går över på lite allvarligare grejer, vi har nämligen ett par saker att reda ut!

Nummer 1:
En tröja är inte en kofta!
En kofta är en tröja som är delad på mitten på framsidan. Alltså med knappar fram för att kunna stänga den, oftast stickad också.
Däremot så kan en tröja i trikåmaterial med dragkedja mitt fram kallas för tröja då detta är en heeeelt annan sak!
Så låt oss summera: Kofta, öppen framtill. Tröja, "hel".
Dåså, över till punkt nummer 2:
Kornblått är, efter rosa och pastellfärger, cirka världens fulaste färg!
Alltså nej, nej, nej!
Och kornblått tillsammans med svart är lika med "det genom tiderna fulaste som kan kombineras!"
Gina Tricot körde ju en liten kollektion med detta tema i höstat, OCH dom ja till silverglitter..... Jag spydde lite varje gång jag gick förbi den väggen.
Sen är det ju som med allt annat, tillexempel ross, det är ju personen som gör kläderna.
Vissa kan kanske bära upp en kornblå/svart outfit, men det tvivlar jag på! ;P


Okej, det var nog allt för idag!
Sur-Julia återkommer väl med mer bitterheter när jag hittat något nytt att hata och störa mig på, frukta icke! :)
För att bota mitt Londonsug!
Mamma och pappa väntar på tuben.
Cirka ett år sedan i ett rätt sunkit hotellrum i Essex garden.Nu skall jag sove, ha det göttttt!

Jag blir galen!Ahhh jag blir tokig, har världens hicka så hela magen hoppar så man kan säga att datorn är i kraftig turbulens. (har den på magen alltså)


Jag har tappat blogginspiration, har inget att skriva om....
Så istället för att bara vara tråkig och inte skriva och något så återkommer jag när jag har något på järtat. :)Tills dess, håll till godo med denna lilla godingen!Nyfiken kisse!Fina Sparris!Peekaboo!
I´m Back!


Hejhej!!!

Drygt 4 dagar sedan nu, ledsen för det, men det är nämligen så att jag drabbades av magsjuka i helgen! :S
Runt 5 på lördagsmorgonen vaknade och låg prick still i kanske en kvart, vågade inte röra en fena för jag var stensäker på att jag skulle spy!
Hela lördagen spenderade jag på soffan eller i mammas säng, mammas säng är bäst när man är sjuk! :)
Fy faa-aan vad det är vidrigt att vara magsjuk!
Att spy är det värsta jag vet, jag är rädd för att spy, hela kroppen krampar och jag tror att jag skall dö varje gång! Usch!
Som tur var varade själva spyandet bara tills lördag eftermiddag, men magen vart ju fortfarande i obalans kan man säga, kunde väl bott på toaletten nästan...
Hahaha förlååååt, rätt äckligt kanske :P
Det värsta på söndagen var min rygg, hade så ont i ryggen så jag ville dö! Dels av allt liggande på rygg, men främst av spyandet, det gjorde gööööront i lungorna!
Sen har det bara blivit bättre och idag mår jag nästintill toppen! Är bara lite svag i kroppen, hade ju ingenting i kroppen kvar efter i lördags, så nu får jag sakta men säkert fylla på igen. :)


Nog om magsjukesnack nu, åter till verkligheten!

Det var ett jävla tjat om Sibel!
Hur synd det är om Sibel, vilken bra låt hon hade, att man inte kan fatta att hon inte gick vidare, och blablabla!!!
Det är inte synd om Sibel; är man med i leken, får man leken tåla, thats is!
Hennes låt var icke bra, nej fy! Jag såkade faktist kolla på melodifestivalen då hon sjöng och jag undrade varför det lät så konstigt... Det visade sig att det inte var något konstig ljud, det var Sibel som sjöng! Hahaha förlåt men jag tyckte faktist att hon sjöng jättedåligt!
Så jag kan fatta att hon inte gick vidare, om sverige tyckte som jag, och uppenbarligen gjorde svedala-borna det!
Någon måste ju åka ut, varför skulle det inte bli hon?
Jag hörde ju iofs inte dom andra bidragen menmen, sånt är livet!


Nu skall tjurkärringsjulia försåka stoppa något mer i magen innan hon går och lägger sig!
Konstigt nog så blev jag stööööört sugen på allt just nu!
Tacobuffé, pizza, kebabrulle, en god bulgursallad, u name it!
Och vet ni hur arg jag är för att det inte finns något ställe som typ Tacobar här!
Det är något jag verkligen saknar, att kunna käka tacobuffé, så jävla goooott!! :D
Men det är klart, äter man något för ofta blir det inte gott till slut.
Jag brukar alltid äta taccobuffé när vi åker till Gällstad för en shoppingrunda på Lager 157, det är det jag längtar efter när vi ger oss av! :P hahaha
Nej, nog snackat om mat nu, jag blir tokig, jag kan inte ens klämma i mig 2 rostmackor än! :S


Toodles babes!
Puss!


RSS 2.0