välj rätt.
Du kanske tror att du har rätt storlek men förmodligen så har du inte det, gå till en specialicerad underklädesbutik, inte typ Lindex alltså, dom har inte den rätta kunskapen, jag personligen har varit och mätt ut min storlek på Change, jättetrevlig personal och det var inte det minsta pinsamt, man behövde liksom inte stå naken och visa upp sig.
Tveka inte, gör det bara, när jag väl lärt mig min riktiga storlek så satt allt så mycket bättre och jag vet att det låter sjukt, men från att ha köpt 75C innan så blev det en smärre chock att få höra att jag egentligen skulle ha 70DD eller 65E, sjukt eller hur?!! Men det är sanning, jag lovar, och det är så värt att lägga 10 extra minuter och låta någon med dom rätta kunskaperna berätta din exakta storlek, SÅ VÄRT!

Om du bara lär dig vilken storlek du skall ha är det sedan upp till dig vilken prisklass du vill att din nya bh skall ligga i, ju bättre kvalitet ju högre pris, pure facts!
Fast 65 000 är väl kanske lite att ta i, eller?...

"Hela 80 procent av Sveriges kvinnor går runt med fel bh-storlek.
– Bygeln ska gå ända ut under bröstkörtlarna för att ge riktigt stöd och komfort, berättar Lotta Ghaddas, bh-expert på Chantelle som coachar oss i kupornas konst.
80 procent av bystens vikt ska bäras av omkretsen. Drar du ner axelbanden ska alltså bh:n inte ramla ner utan fortfarande sitta kvar.
– Det vanligaste felet är för stor omkrets och för liten kupa, då åker bh:n upp i ryggen och all bysttyngd hänger på axlarna och man kan få slitageproblem, förklarar Lotta Ghaddas."Lär hela artikeln HÄR.
Gör det bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0