morsdag.

11 cm.
Dom är 11 cm höga och inte 13 som dom flesta är. 2 cm gör stoor skillnad och jag är redan en amasonkvinna i min vänskapskrets.
Dom kommer i juni.


Jag jobbade igår och idag och skall jobba på måndag igen. Jag hade min första otrevliga kund idag, verkligen en riktig surkärring... trist när någons trista betéende skall dra ner alla andras humör.
Imorgon är det stadens studentbal, hoppas för deras skull att det inte är lika crappy väder imorgon men jag såg nyss att den nog skall vara uppehåll hela dagen, men det kan man ju lite lita på. Man får nog tänka på en balfrisyr som klarar en regnskur, spec om man åker cab. För mycket hårsprej kommer ju tynga ner och göra håret till ett klister-fågelbo, not najs...

På onsdag kan jag absolut inte jobba för då är det åker vi in till göteborg och lyssnar på petter och september, för jävla najs! mina brudar och världens bästa petter! kommer vi sjunga med i mikrofonkåt? JA!
Fick hem mina bikinis i tisdags men det saknades en underdel. jag ringde och frågade om den men då sa hon att den var slut... det stog det fan inte något om när jag beställde den och den ligger tydligen inte kvar i min beställning så det finns en reserverad till min vid nästa leverans utan jag måste själv hålla komm på när det kommit in fler och beställa en ny. Vad är det för jävla rövstil? Nu har jag 3 överdelar och bara en underdel, kul, tack hm.
Så om någon har eller har sett någon av de 2 gula bikinitrosorna, med döskalle pärlor eller med volanger, så är jag väldigt intresserad. vore ju kul att kunna ha något som passar ihop i sommar... 


quentin tarantino.


halv 10 blev jag väckt, 20 minuter senare blev jag hämtad. ut till bälinge far vi och frukost åt vi. sen fick jag och lina vår vilja igen om och fick haffat varsin häst, Quentin och Kabab!
Linas häst blev lite galen och travade iväg med lina, hoppade över ett dike och fortsatta ut över en äng...
Fruktansvärt rolig syn, jag fick kramp i magen av mitt skrattanfall!
mindre kul tyckte lina, men för sjutton, hon överlevde ju!

en första slarvig dounut.

c360_2011-05-23_ (MMS)

en första slarvig dounut.


ponchon


Bemöda dig åtminstånde med att knyta upp de nedersta knutarna om du tänker envisas med att ha en likadan.


nevermind, i´ll find someone like you, i wish nothing but the best for you.
Oh please bite me mr. Vampire!


alfons.
Okej, världens sötaste valp!
Alfons har nu bott hos Jennys familj i en vecka och nu får den börja träffa folk utanför familjen och jag var inte sen att få pussa på gullungen!
Och han var inte sen att gnaga på mina tår, haha! :D


money matters, money kills, money makes the world go round.


är halsdukstiden förbi?with flowers in my hair.


D&G s/s 2011


D&G s/s 2011


detta land är ett regn och en pöl.

Hon är förmodligen den mest eftertraktade modellen just nu.
Finns det någon kampanj hon inte syns i för tillfället eller någon visning hon inte gått?
T.ex.: Georg Jensen, Dolce & Gabbana, Phoebe Philo, Michael Kors, Valentino, Lanvin, Chloe, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Balmain m.m, m.m, tillochmed H&M!


dossier issue 6
2010

Jag kan ju förstå varför, Freja är förbaskat vacker och extra kul är väl att hon har en del tatueringar som är rätt synliga, kul att det inte diskrimineras.
Go Beha!
 

there is a crack in everything.

beautiful people.
två som kanske får bli mina.

min högsta önskan är att vara en planka!
hur mycket kan en bröstförminskning gå på mån tro?
man vill alltid ha det man inte har...
and tell the world that i'm coming home.


Idag har jag inte haft något för mig, skulle jobbat men fick byta dag till imorgon istället.
Så imorgon har jag istället massor för mig; kosläpp klockan 11, måste åka tillbaka till stan senast 11.30 för jag börjar jobba klockan 12. På något sätt lyckat köpa en flarra vin och en sallad eftersom vi ska ut på kvällen. Vinet får nog pappa fixa, slutar ju jobba 15 och då är ju tyvärr systemet stängt, jag hoppas däremot att smoggan har öppet ett tag till för jag måste ha med mig lite käk och det måste vara en sallad eftersom jag Camebridge-bantar iår igen och inte skall äta någon fast föda, men eftersom det skall intagas alkohol på kvällen så kanske det vore bra med lite i magen. Kan ju iofs bli billigt annars, bantad och tom mage och en go medicin i kroppen, kan nog sluta riktigt illa också..
Klockan 19 måste jag i alla fall infinna mig på tåget med Linnea, vi förar hos Polly och sen är det dans natten lång och med tanke på handbollsfinalen kan det nog bli folkfest hoppas jag! :)

Återkommer på söndag, tjing!

yellow yellow my birdie fellow.

Gult är definitivt allt annat än fult!
Vart jag än går så faller jag för fina gula ting, plagg eller prylar där andra skulle välja svart eller vitt rycker jag åt mig de gulaste ting!

Lika så gäller det ju bikinis givetvis, 5 delar, dom kommer i slutet av maj.


Fanns ingen underdel till den gula bandeaun som var den jag egentligen ville ha, men det spelar ju ingen roll för nu kan jag kombinera precis hur jag vill:Och bananbikinin är typ den snyggaste jag sett iår!

I'ma be as hot as Mirr this summah'! ;P
im blue.
Japp, jag har lyckat igen!
Skulle sätta mig och vila i dom goa kuddarna på IKEA i söndags. Vipps så försvann jag! Satt på botten, dubbelvikt som en fällkniv och sprattlade. Pappa fick lyfta upp mig och jag trodde att hela bingen skulle pajja! Alla glodde och jag som aldrig skämms, jag trodde jag skulle dö!


Så nu har jag detta saftiga blåmärke ovanför knävecket, stort som en avokado... har ett par små på andra benet också men det var höger ben so tog mest stryk.
Suck! alltid mig, så klantig, och så lätt för att få blåmärken!
tur att vädret suger för tillfället så jag slipper ha shorts, detta är ingen vacker syn jag lovar!

tussegull.

på lördag skall jag på kosläpp! :)
roligaste på länge!
tänkt alla tossiga kossor som kommer skuttandes hur glada som helst!
kameran kommer självklart vara med och jag hoppas att jag kan bjuda på lite nya kobilder.
vet inte ens om ni uppskattar kobilderna lika mycket som jag gör, det borde ni i så fall!
RSS 2.0