Spotify




Lady Gaga – Bad Romance






/by Julia

Den sista dansen



Fyyyyyy faaaaan vad mätt jag äääääääär!! Fritterade räkor med ris och sojasås, helvete vad gott men helvete vad flötigt och fy jävelen vad illa jag mår nu......
USCH!


Jag är lite deppig idag, lite sorgsen, det var nämligen terminens sista jazz- och streetlektion för mina grupper idag. Nu är det bara genrep kvar innan uppvisningen, cant wait so see them all on the stage!!!
OH mama vad grymma dom var idag föresten! Vi körde utan spegel hela lektionen idag och jazzgruppen kunde hela sin dans själva utan att jag satt och gjorde med i framkanten, jätte duktiga!!! Och vilken cool outfit vi fick till på streetgruppen, Fanny fick köra med allt, hon hade en asbra bovmask, från ett sådant där brett pannband man hade när man var liten som fanns i alla färger. Hon hade köpt ett svart på maxi för 20 riksdaler och bara klippt 2 hål för ögonen, supersmart! Och så fick hon köra med det svarta läppsiftet och det såg skitfräckt ut, kommer bli jättecoolt på uppvisningen! :) LÄNGTAR!!!!
Längtar även till nästa termin, då skall ha ha ett par grupper till! Skall bli skitkul!! Oh mitt jobb är verkligen toppen. :)


Imorgon skall jag vara hos tandläkaren vid 12, kuuul.... ;/
Sedan skall jag hem en sväng innan jag skall inte till stan vid 3 och träffa Lina för lite julklappsshopping och förmodligen en fika, sedan är det tvkväll at my place! :)

Nä, nu måste jag nog spy en skvätt (inte, men nästan)
kisskiss







/by Julia




Julfeeling!



Ojojoj, kom som en våg över mig, alla julkännslorna! I kombo med tomteparaden, julmust, juleskumm, esteternas julkonsert på onsdag och massa snack om vad vi skall göra innan jul! Listan blev lång, men jag har säkert redan glömt bort något.

- Glögg- och pysselkväll
- Julbak
- Julmiddag @ Bona
- Jul på liseberg
- Julhandla
- hmmmm, glömde bort den sista grejen. vi hade kommit upp i sex viktiga punkter, menmen.
Det blir i vilket fall som hällst rätt speckat, allt skall hinnas med på den tid som finns kvar innan jul, ovh främst bara på helgerna då Linnea och Johanna jobbar och går i skolan, tufft!


Kom nyss hem från Sportlife, sista koreografiträningen ikväll, satte det sista, så nu behöver vi bara fixa kläder och öva in det så det sitter som berget!
ÅÅhhhh snyft, denna veckan är det dags för dom sista danslektionerna, sorgligt!! Men uppvisningen kommer bli en, ursäkta uttrycket, så jävla fet avslutning på terminen!!! Och vårens kurser börjar ju i januari igen så det blir en liten vila över jul, then we go again!!


Åh kom på en sak jag måste visa!!
Jag hittade sådan där rutig tejp som man tejpar med över fogar innan man spacklar, och så fick jag en snilleblixt!!!
Rutor på ögonlocken, huuuur coolt liksom! Skulle kanske inte använda det ute, men det var häftigt att trixa ihop!
Lookie;










Och ett par andra, som jag bara gillade ljuset på, som blev rätt fräcka:







Aaaaand done, nog för idag!
Nu blir det kvällsmat, macka och te! PUSS






/by Julia

första advent


Håller på att maila de sista bilderna till Emilia till mormor och morfars och farmors julklapp! spännande!

Håller även på att fixa iordning mig, skall iväg till stan och träffa mina bästa flickor för en fika och sedan den årliga tomteparaden!


Oj, nu blev et huxflux himmlans brådis, men ha en bra kväll!
Pusspuss





/by Julia

Fast as hell!



Snabba ryck, Isabella och Svensson kommer och plockar upp mig om ett par sekunder.
Vi skall hänga ikväll! ;)
Jag har världens fulaste knut på huvvet, men jag orkar inte ändra på den, då kommer det bara bli totalt kaos!!

Jaja, tjingelingon, ha en myyyyyskväll!



Snygging där!






/by Julia

Dansläraraudition



Hallå i lådan!!


Känns som om det varit en jättelång dag idag, men den var väl egentligen inte längre än någon annan dag...
Gick la upp 10 typ, slöade lite och sedan åkte jag och mamma till mormis och morfis, längesedan jag hälsade på dom så jag tyckte det var dags nu! :)  Sedan åkte jag hem och bytte om till dansen, var otaggad idag, så jäklans trött har jag varit på sista tiden , mycket jobbigt! I alla fall, jag och Jenny hängde kvar tills Amandas lektion var klar för vi skulle dansa lite idag efteråt, Ida kom ju självklart också.
Känns som om jag verkligen inte bidrar med något, jag har 0 inspiration och har haft 0 inspiration hela hösten, därför har ju mina danser kanske inte blivit dom bästa direkt... :/ Men, till våren skall vi ta ett par klasser i göteborg, måste fylla med lite nytt själv känner jag, annars blir det inte bra när man bara gör egna danser hela tiden, man måste fylla på själv också, och få ny inspiration, så det blir en dancehallklass i alla fall, sen är jag och Jenny sugna på någon ny stil också, vi får klura på det!
Vi kollade även efter ett par snygga dansbrallor på Junkyard, hittade ett par rätt fräna och dom finns även på Team Sportia, så jag och Ida skall ses där imorgon och prova om dom har bra storlekar, i sådana fall kanske vi slår till med en gång, vem vet! Vi hoppas ju på att vi skall få dom av Sportlife, eller bli sponsrade i alla fall, så vi får se, jag vill iofs ändå ha ett par nya brallor, så jag kanske slår till på plats, eller i alla fall hänger undan till måndag .:)

Vi satt även och pratade om vårens danskurser, Amanda skall ju sorgligt nog sluta, jag vill typ dö, hur skall vi klara oss? haha! Nä men det är stört tråkit, men vi satt ändå och pratade om vilka grupper vi andra kanske tänka oss att ta, jag kanske skall ta över 1 eller 2 av hennes grupper, vi får se. MEN, grejen är den att vi faktist kommer att hålla en audition för nya danslärare, så jävla kul!!! Söndagen den 13 december kommer vi ha en audition på Dance Centret, intresseanmälan skickas till [email protected] senast den 11 december, så mailar vi ut info till dom sökande om tider och så, det är rätt snart faktist, så börja knåpa på något bra, för man kommer att få visa upp en uppvärmning och en kort koreografi, och även testa på ett par stilar vi lär ut. Jag längtar, kommer bli så himmla kul! :D


Nej, nu skall jag gå och lägga mig, pappa skall tydligen väcka mig vid 9 imorgon, för jag måste vara vaken om snickaren har några frågor om köket eller nått typ...:S SNARK!!!
Menmen, ha en myyyysig torsdagsnatt. :P
Godnatt!








/by Julia

Vilken beslutsångest!



Nu när jag kollade vidare på de andra modellerna så fann jag även denna:







Nu är vi dock uppe i en annan prisklass, en summa som jag aldrig i mitt liv använder klockor så flitogt som vissa gör, önskar jag kunde, men mitt minne sviker mig så jag kommer nästan aldrig ihåg att ta på mig några accesoarer över huvudtaget, där inte häller klockor.
Jag köper en klocka som ett armband, som en kul accesoar, därför vill jag ju inte lägga ut en förmögenhet, men ack så snygg den ääääär!! 

Återkommer kanske snart, om jag hittar någon mer. (förmodligen!)





/by Julia

Shopping/Spaning/Stickning


Hejhej!

AHhh jag är sur, skrev precis ett inlägg men så krånglade ju mitt internet som vanligt så det försvann, underbart!!! :/


Berättade iallfall att jag tog med mig min kära mamma och gick en svänga på stadens gator och torg i regnrusket! Uppfriskande minst sagt!
Jag hade ett par ärenden att uträtta, (eller jag skulle köpa några saker och så, men låter bärtte att säga att man har ärenden, låter bättre:P)
  • Kolla på danskläder till oss danslärare.
  • Köpa svart ansiktsfärg till mina och amandas dansbarn.
  • Hämta ut ett till paket Från H&M.
  • Köpa nytt garn. Nästa projekt, efter jag är klar med dom rackarns sockorna, blir en halsduk till pappa.
  • Visa mamma den snygga klockan jag önskar mig i julklapp. haha.
Sista punkten var kanske lite töntig, men det är ju faktist snart jul och dom undrar ju vad man önskar sig, lika bra att vara tydlig med vad man vill ha!
Klockan jag vill ha är en digital klocka från Adidas i modellen Candy, dom säljer dom på Klockmäster här i alingsås, men jag hittade en hemsida där dom var en gnutta billigare!
Problemet är ju att dom finns i över 40 olika färger, och jag kan ju bara inte bestämma mig, men dessa tre är ju nästan snyggast:



Kanske inte den gröna dock, även om den är fetingsnygg, men jag har ju redan en gullig limegrön digitalklocka från Colorez.se, hmm.
Alltså beslutsångesten slår till pånytt, huuuur skall man kunna välja. Eller jag kanske inte får någon över huvud taget, men då kan jag nog faktist köpa en själv, var inte så dyr!


En bild eller två från dagens klädskörd kanske? Absoluuuut, här haru!


Jättegosig oversize klänning/topp och paljettleggins, snyggt tycker jag!



Fint som snus!



Den efterlängtade myskoftan, levde kanske inte heeeelt och hållet upp till mina förväntningar, men det blir ändå ett starkt VG+ ! :)



Dagens garn!

Vad tror ni, en okej färg till en pappa-halsduk?
Det är lite mer lila  i verkligheten, och min far gillar lila och cerisa toner, klär bra i det, utan att vara det minsta homo, som det säkert hade kunnat bli en del fniss om annars.
Han tyckte iallfall att färgen var finafisken, och jag tror minsann att jag skall tjuvstarta på halsduken innan jag gör klart mid andra socka (såå långtråkigt och pilligt att sticka sockor, har inte det tålamodet tyvärr!:/ )


Sådär, detta kan vi väll kalla dagens, blir inte roligare en så!


Ikväll har jag fullbokat schema, första skall jag hem till Linnea K för fika och lite kortspel tid 7 kanske, vår favvis! Efter det skall jag snabbt som attan hem till Polly, det är ju Greys- och So you think you can dance-kväll! Mysmys:)


jaja, nu skall jag mysa ner mig vid tvn ett tag, säkert något kul, det är det alltid! ;P
Pusspussssss






/by Julia



Dans


Oj, var några dagar sedan jag uppdaterade, inte för att någon bryr sig, men det är ju som sagt i för någon annans skull jag skriver häller!

Idag träffade jag, Amanda, Jenny och Ida halv 4 på Sportlife, vi koreograferade till vårt nummer på uppvisningen, kommer bli fett ;P
Klockan 5 var det dags för det efterlängtade mötet med Anna, vår chef, för att prata om hösten som gått, om uppvisningen och om våren som kommer. Känns gött!

Idag är det 2 veckor kvar till våran dansuppvisning för denna hösten så jag kan ju passa på att göra lite reklam här med:)

Tisdagen den 8/12 är det dags, vi håller årets uppvisning i Alströmerskolans aula i Alingsås!
Det är en föreställning klockan 17.30, i den föreställningen är alla de mindre barnen med.
Sedan är det en föreställning klockan 19.00, då med det äldre barnen och ungdomarna.
Det är all möjlig dans vi och våra danselever bjuder på; jazz, street, ragga, house, streetjazz och dance & fun för de mindre barnen.
Kommer bli grymt, så missa det inte! :D


Sådär ja, lite smygreklam fick vi med, underbart!

Nej, nu skall jag sova, kommer väl bli väckt vid 7 eller något imorgon, det är typ då snickargubbarna börjar härla på våningen under mig, där dom renoverar vårt kök, kommer bli grymt spännan de när allt är klart, visar bilder en annan dag!
Godnatt!






/by Julia

Mens



Förlåt, man får ju inte tala högt om den saken, men får jag bara säga hur stört oooooooont i magen jag har!!! Detta är de värsta dagarna jag vet, tur att det bara sker var tionde vecka, förr vae det anorlunda, undrar hur jag överlevde då?! :S
Vet inte om jag skall kalla det i-landsproblem, för kvinnor över hela världen har ju detta problem, vissa mer eller mindre, så det är ju att problem vi delar världen över, inte ett så kallat "lyx problem", alltså har jag all rätt att tycka synd om mig själv!


Nu skall vi se på film här hos familjen Olsson, "Män som hatar kvinnor2, fick låna den av Lina igår och pappa blev överlycklig!
Så fram med chipsen, it´s movietime! ;P






/by Julia

Jag orkar inte


Orkar inte just nu,
är inte på världens bästa humör,
sur och deppig,
så jag säger hej då!





/by Julia

Trött!



Jag är så jävla trött! Jämt! Alltid! Hela tiden!
Det är för att jag är så jävla lat, och typ aldrig gör något på dagarna, så blir jag slö som fan.
Men jag får vara lat nu, för jag har tegit studenten i år, och innan jag går in i jobba-varje dag-tills jag dör-fasen får jag fan lata mig hur mycket jag vill i typ ett år. Fast jag hade tänkt söka något nytt jobb till våren eller så.
Men allvarligt, jag bor liksom hemma hos mina föräldrar (sista barnet kvar hemma) och har inga utgifter annat än onödiga saker, och jag jobbar ju två kvällar i veckan som danslärare och tjänar hyfsat, såpass hyfsat att det blir en ca 2000 i månaden. Jag är nöjd med det, för tillfället! Mamma tjatar ju varje dag, hon flydde ju själv fältet när hon var typ 17 och hade redan då haft typ 2 jobb innan, men jag är lat, och jag får vara lat!

Jag har även väldigt snälla föräldrar, somliga kallar mig bortskämd, så är inte fallet dock! Jag får verkligen inte allt jag pekar, långt i från, men min pappa har aldrig varit sträng på pengaämnet. Har man behövt pengar, har man fått pengar, inom rimmliga gränser, jag får ju inte pengar till vad jag vill, men till exempel om jag skall iväg till göteborg med någon kompis så får jag shopping pengar, vilket jag i och för sig inte tycker är konstigt, det är ju ens föräldrar, och det är ju dom som skall ge en mat och förse en med kläder på kroppen. Jag är inte bortskämd, jag är väldigt sparsam och slösar absolut inte med mina pengar, det skall ni veta, och jag slösar inte med mina  föräldrars pengar häller, jag har ju något som kallas för "hyfs" i kroppen, och känner ju när jag inte kan med att be om pengar  till något, jag kan själv sätta gränser.

Fram tills att jag fyllde 18 år så fick jag aldrig hela mitt studiebidrag. Jag fick alltid 400 kr i månaden, av 1150, resten gick in på mammas konto. När jag var yngre var jag ju vansinning och ville ha mina pengar för mig själv! Men idag tackar jag faktist mamma och pappa för detta, det har fått mig ett handskas med pengar på en mycket bra sätt. Jag har fått prioritera vad jag ville använda mina 400 i månaden för, och jag sparade faktist mycket. Jag fick använda dom till vad jag ville, medans mamma och pappa betalade kläder, en bra deal tycker jag, för det har lärt mig otroligt mycket, och jag har alltid varit ödmjuk med pengar, inte krävt allt det dyraste eller velat ha massa onödiga saker. Jag har ALDRIG köpt onödiga saker, eller önödiga kläder, tack vare min mamma fick jag alrig typ magtröjor och sådant coolt man skulle ha när man var liten, tack och lov för det!

När jag sedan fyllde 18 och studiebidraget via automatik skrevs över på mig så valde jag, eftersom jag också då jobbade med dansen och tjänade lagom, att öppna ett nytt konto där hela mitt studiebidrag gick in varje månad, det blev mitt "resekonto", jag tog mina fickpengar till Kreta därifrån, och jag har en hel del kvar där, tycker jag är underbart!





Nä men fy vilket jobbigt prektoinlägg, om duktiga julia, snark!
Det jag egentligen skulle säga var att jag är så himmla trött jämt, så jag tänkte köpa chi san, "för direkt hjälp vid trötthet" Funkar det? Skall testa!

Nu skall jag gå och lägga mig iallfall, tar med mig Ouzo :)
Puss







/by Julia

Brats och brudar!



Igår vare fest, klackarna i taket!

Vi var alltså i kungsbacka igår på den lillalilla klubben Mingel. Frååååga mej inte varför, eller jag vet varför, för att vi skulle kolla på Nickepicke Hoooooocker! Hans lilla band Trifly spelade där lite igår. Basisten, Fille, var helt klart bäst, en riktig mysman! Nicklas var mest lite dryg och självgod, meeen han är ju "känd", då får man va de :P
Lina var tokig när jag sa att jag hade pratat med Nicklas när han skulle gå och kissa efter mig, hahaha, hon var tokig!!
Men varsågod Lina, han är din! :)
(Men han hade skaffat en ögly piercing, usch!)

Det var gaaalet mycket brats i kungsbacka, dom har ett eget bord på Mingel typ, slämmiga som få! Jag och Johanna hade typ likadana sjalar som 2 av dom, jösses! Ett av rikemansbarnen bjöd upp Johanna på deras "plattform", hon fick champagne. ;)


Det var iallfall en rolig kväll, till en början var det torrt, men sen kom det igång! :) Kom hem vid 4, underbart!


Jag tog inga bilder, min lilla kamera är bajs, men jag snodde faktist en från Lina, hon har lagt upp ett knippe på fejjan från igår.


I love you!







/by Julia


TADA!!!



Dags att avslöja kärringsysslan ;







Fin va?! :D



Så jag har alltså börjat sticka, det är min hemliga kärringsyssla, jag har stickat en halsduk, heeeeeelt själv, blev jättemysig!
Nu är det dags för raggsockar! :)

Men exakt just nu är det dags att sova!






/by Julia

Röj!



Idag är det en riktig röjar dag, inte "röj" som i fest och roligheter, utan "röj" som i röja ur köket och tvättstugan eftersom hela köket skall vara utrivet i slutet av veckan, ALLT! Så jag och mamma har röjt plats i tvättstugan så vi kan knö in kyl och frys och så. Mycket slit, men det kommer bli så fiiiiiint! :D


Idag skall jag vara på Sportlife kl 4, skall träffa Jenny, Amanda och Ida och planera klart uppvisningen och göra mer på vår dans som vi lärare skall visa upp. :)
Mailade chefen igår för att ta reda på exakt vilken tid vi har aulan där vi skall ha uppvisning så nu kan vi bestämma tider på föreställningarna och förhoppningsvis ge ut all info till barnen och föräldrarna nästa vecka, känns skönt!


Skall gå och lägga mig en stund nu tror jag, har sådan faslig huvudvärk :S






/by Julia

Dansdag!



Då : Fotvård, underbart!
Nu : Gossip Girlrepris och hemliga sysslan, blir nog klart idag! :)
Sen : Jobb, jazz och street, funny!


Kortsummering av dagen, fotvården var ren och skär lyx, endast för att det var så gött att få fina och mjuka fötter, göttigt!



Jag kom på att jazzdansen typ är klar, så jag lär kanske ut det sista idag om vi har flyt, så är det bara att öva, öva, öva de 2 sista gångerna! Gött!
Streeten kommer bli klar nästa vecka, och så har vi ju en exta lektion att lägga in om vi vill, så vi har gott om tid på oss! Kommer bli en makalös uppvisning!
Den 8 december kommer vi ha två föreställningar i Alströmeraulan. En för de små barnen, dom mellan 4 och 10 år, och en feting föreställning för de större, från 11 till 20+, det kommer bli fett, längtar! Stor scen och mycket publik kommer få plats, asgrymt!!!


Nu återgår jag till mitt, ha en fin dag!






/by Julia

Get Smart



Heja, heja! Älskar att Fredrik är en sån jäääääävla dålig förlorare! Haha love it!



Idag har jag nästan enbart ägnat mig åt min tantsyssla, skall fortsätta snart, inte mycket kvar nu!


Igår var ju världens myskväll! Vi lagade godig mat och snackade skit och skrattade åt allt och alla! :)
Lite bilder kanske?, okej!


pressa lite vitlök!



Honey!



Johanini :D



Hon som aldrig kansk stå still! :)



Raring!



Linnea, Johanna, Johanna, Lina, jag. <3

:)





Nu skall jag kolla på "Get Smart", actionkomedi med Steve Carell, kan ju inte bli annat än underbart!
Adjö!






/by julia



Hola!



Ungefär där tar mina spanskakunskaper slut, lovely!

Lördag idag, skall gå och göra mig iordning snart och åka till stan en kort sväng med mamma, beställa glasögonen och kanske köpa ett par skor, och något till papi imorgon kanske, farsdag då!
Jag har fortfarande inte bestämt mig vilka brillor jag vill ha! :S Får gå på impuls när jag väl kommer dit!


ÅÅÅHHH ikväll skall jag hem till Bönan, dölängesedan jag såg henne nu, min fina brud! Skall vara där vid 6 så skall vi alla laga god mat :) <3


Nej, nu är det dags för smink!






/by Julia

Hej alla fans!



Lååång dag idag! Mamma och jag har varit i göteborg idag, shoppat ytterst lite kläder, men en och en annan juleklapp har vi hunnit med! Orkar inte ta en bild och visa, men det var ett linne och en t-shirt från monki, och 3-pac troser från h&m, obligatoriskt! En sväng på lagerhouse slutade med en stooooor kasse med massa smått och gott, underbara affär!
Vi käkade lunchbuffé på Pizza Hut, 79 spänn och du får äta mur mycket du vill, det finns kanske 3 olika pizzor, 2 olika soppor, stor salladsbuffé, och drickan ingår. Helt okej!
Blev även en kaffa lite senare Pour Bon.
Jag har varit helt slut hela dagen, allmänt trött, träningeverk i benen, ont i axlar och armar av allt man bär på, och helt enkelt jätteslö! Så jag somnade i bilden på väg hem, haha och när vi kom hem så sov jag på soffan i två timmar! Underbart!

Pappa är "ute med grabbarna" ikväll. En gång om året typ så träffas hans ungdomsgäng och typ bowlar eller liknande, kul.
I alla fall så sitter jag och mamma och kollar på Donnie Brasco, mmmh-mmh, Jonnhy Depp, SMASK! Vet inte huuuur många gånger jag sett den, men den är ju så stört bra!!!



Imorgon måste jag gå tillbaka till synsam och säga vilka glajjer jag vill ha, skiiii, kan inte bestämma mig, kommer välja det som ingen annan tycker, brukar bli så till sjut för min del.
På kvällen skall jag hem till Bona och träffa tjejerna, vi skall laga mat och prata hela natten lång!!
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket mina underbara tjejer betyder för mig, jag älskar dom, rent ut sagt, helt toooook-mycket! <3




Nu skall jag kolla klart på filmen, och sova sen antar jag! Ha det fiiiint!! Puss!






/by Julia

Lite torrt...


Lite klent i röstningen tycker jag, bara 2 som röstat här och 4 på face, det behövs mer!!!
Jag kan verkligen inte bestämma mig, och jag skall lämna tillbaka dom på lördag och iochmeddet ha bestämmt mig för att par.
Så rösta, jag struntar i vilka ni är som röstar, bara skriv en siffra på vilken brilla som är snyggast. 1, 2 eller 3, så enkelt är det! Gör er medborgerliga plikt och rösta!



På tal om något helt annat, så vill jag berätta om min mysdag med Lina som jag hade igår!
Lina mötte mig på Synsam och agerade smakråd när jag skulle gå från 7 par till 3 att låna med mig hem. Vet inte om jag ångrar mig om något par så här i efterhand, kommer inte ihåg hur dom som jag valde bort såg ut! :P
I alla fall, vi gick en sväng i Storchen, kollade i skoaffäärer och sådant. Sedan gick vi och störde Fleyton i kanske 20 minuter när hon jobbade:P haha Efter det blev det grillad macka, te och chokladboll!
Vi åkte hem till mig sedan för vi skulle kolla på Grays tillsammans tänkte vi, (konstigt avsnitt, mycket bra!) blev att vi tog en nattmacka och pratade ända fram tills Lina åkte hem typ halv 2 på natten! Haha en riktigt välbehövd heldag/kväll med Lina, eftersom vi inte sets på nästan 2 veckor vad det mycket att snacka om!
På lördag skall jag få träffa min underbara Johanna också, jag saknar henne så det kryper i kroppen! <3

Nu skall jag ät mat, klockan är 10:P haha







/by Julia

RÖSTA!



Okej, det är alltså dags för nya glasögon, (i´m old fashion, i dont do "linser"!) så nu behöver jag lite hjälp!
Så om ni känner för det, rösta för guds skull!!! Det finns 3 alternativ att rösta på, så hjälp mig nu, pliiiiiizz!


Brilla nummer 1












Brilla nummer 2














Brilla nummer 3















Okeeeeeeeeeeej, tahts it!
Rösta nu, TACK PÅ FÖRHAND!









/by Julia



Evening!



Godkväll gott folk! Då har man avklarat tisdagens TV-dos, gööööött!!

Imorgon har jag inget planeraqt förän kl 15.10, då skall jag vara på Synsam för synunderfökning och nya glajjer! På tiden, tre år sedan, och med tanke på att jag praktiskttaget är blind så behövs det nya brillor! Hoppas man får låna hem en sisådär 5 par, det brukan man väl få? Kommer ju inte kunna bestämma mig på plats!
Lina kommer in till stan och möter mig också, hon ville kolla på något i stan och jag vill fika! :P Har inte träffat Lina, eller någon av dom andra häller föresten sen vi var på Eosföreställningen förrförra torsdagen :S Jösses!!! Lina åkte ju till sin morfis i norrland över lovet, och jag har ju legat sjuk sedan förra lördagen, så jag har inte kunnat träffa någon annan häller :/ Men imorgon blire alltså en Pollydos, på tiden!!! Och på lördag skall jag också träffa brudarna, så många som möjligt hoppas jag!! :D


Nu skall jag gå och lägga mig, har haft ont i huvudet hela dagen och min hals kittlar så jag döööööööööööör!

Godnatt mina undersåtar, sov gott!






/by Julia

Dönöjd!



Fan va naaaaaaaajs mitt hår är :D

Alltså jag är stöööört nöjd, Tessan är helt makalös :)  Vi tänkte verkligen samma och det var ju riktigt skönt, så det inte hade blivit missförstånd och så, utan vi hade verkligen samma vision! Jag hade med mig en bid på hur jag ville ha det, och det blev typ exakt så, jag är skitnöjd :D
Detta var första gången jag färgat håret hos frisören, och det tog tig, först var det avfärgning som tog tid för jag hade många omgångar brunt i innan, sedan var det rotfärgning och färgning i längderna och jag har mycket hår som skall ha färg! Så det tog sin lilla tid, över 3 timmar:P haha ojojoj

Så här blev det iallafall, lite olika ljus på bilderna, så det ser lite konstigt ut ibland kanske, men this is it! :





Jag är nöjd, och det är huvudsaken! :D






/by Julia



Tjoflöjt!



Nu är det kväll, skall gå och lägga mig snart, har så fasligt ont i huvudet och förkylningen är ju inte bättre nu :S Kan kort och gott säga att jag inte borde ha dansat idag, blev helt stört hostig och hes på lektionerna! Men så har jag ju bara legat i soffan i en hel vecka och varken dansat eller tränat, så kondisen var ju lite kass också, och då bli man ju ännu flåsigare, inte bra när man har ont i halsen... Hmm, får vila mig i två dagar nu innan det är raggadags, då blir det ju knappast lungt, fart och fläkt och högt tempo, I love it!! :) Har valt nya låter till båda raggagrupperna nu, blir en kort bit men Shontelle - roll it till 11-14gruppen, och Hotel Room Service till 15-18åringarna, lägger den i mitten, så Gimmiegimmiegimmie får avsluta, det blir fett! ;D


Btw så ringde Tessan förut och sa att hon fått ett återbud imorgon, så jag kunde få komma senare, så halv 11 skall jag vara där istället, skööönt, är inte van vid att gå upp innan 9. ;P hahaha
jag kommer ta gööör många bilder så klart, hoppas det blir bra!!!


Nu väntar det en hembakad snickerskaka, gott :) (jag skall nog börja träna snart igen när jag är frisk, hahahaha)



Last night as brownhaired! ;D






/by Julia

Men herrejösses!!!




Jag har nästan glömt bort vad som händer imorgon!!  Klockan 9 skall jag vara på plats, spännande!! JAG ÄR NERVÖS!! :D

Mamma och pappa har åkt för att lämpa av massa skit på Vinden som vi rensat ur köksskåpen, känns riktigt skönt, nu är vi av med det för gott! :) dom skulle även åka och kolla på en tapet på hemvägen, allt skall ju bytas ut, så även tapeten:) Hoppas dom hittar något bra, men om jag känner min pappa rätt så kommer dom inte hem något än, vi kommer nog åka och kolla 711 gånger innan vi bestämmer oss, min papi har sjuuuuuuuuk beslutsångest :P hahaha


Nu ropar pepparkakorna i köket på mig, dom vill visst hoppa in i min mun tillsammans med mögelosten jag köpte igår! Dom skall få som dom vill, inget mig emot :D haha

Sedan är det dansdags, skall bli kul att dra igång igen och idag känner jag min mycket friskare :)






/by Julia








Måndag



God middag!


Klockan är tolv, frukosten är i magen, dansen är så gott som klar för idag, så vad skall jag göra idag fram till ca fyra? Jag skall hjälpa mamma att plocka i köket, vi håller ju på att röja ur alla skåp och lådor för vi skall ju få nytt kök snart! Eller snart och snart, vecka 48 kommer det nya köket tror jag, och då skall hela skiten vara utriven, dags att börja nu så allt blir klart i tid. Ååhh det skall bli så skönt att få nytt snuggt kök, vi har ett gamalt furukök nu i någon ful orange trälack som var jäääättemodernt när huset byggdes, men nu är det inte lika snyggt längre. Också skönt att få slänga ut så mycket skit! vi kommer ju ha lite mindre förvaringsmöjligheter i det nya köket, så vi kan inte spara allt som finns i alla skåp och lådor. Det innebär att vi får slänga massa fula gamla saker som vi liksom bara samlat på oss under alla år i vårt hus, mycket skönt! :)


Förövrigt så kan jag tipsa om filmen "Änglar och Demoner", jag och pappa köpte den på Maxi igår, så familjen kollade på den igår kvällen. Den var väldigt bra! Jag gillar film nummer 1 så det var kul att få se 2an också!
Den är, precis som 1an, lite svår att fatta första gången om man som jag, inte är sådär jätteinsatt med alla religiösa termer och vad allt betyder, brukar bli bättre både andra och tredje gången man ser en sådan film tycker jag. Men jag kan iallafall varmt rekomendera den, spännande med alla kyrkor och tunnlar och spännande gångar som finns i och under Roms stad, så se den! :)









/by Julia

Pics





Några från idag:









Foto : Papi
Red. : Julia


Det kommer mer en annan dag. :)



Snart är det Top Model, eller Gossip girl, om ni hellre ser på det.
Skall trycka i mig ett par pepparkakor med mögeelost, syndigt gott alltså!!






/by Julia

Söndag


Pizzadag!
:P
Mamma skall ju åka med Emilia på hundkurs idag och då är ju pappa matansvarig och då blir det köpe mat :) haha nyttigt!


Igårkväll var intressant, eller inte särkilt egentligen, jag satt väl här i soffan och hostade så jag trodde jag skulle dö, det var ju kuuuuul! :S Det som var roligt var att jag och pappa åkte in till göteborg kl 1 på natten. Haha Emilia var där och ville att vi skulle hämta henne, eller hon frågade väl pappa om han ville det eller om hon skulle åka tåg hem, och eftersom jag och Emilia är pappas små flickor, så hämtar han alltid mer en gärna, när som helst. Flott! Och jag ville inte sitta ensam hemma med idiot-Ramsy, så vi åkte med! En liten utflyckt så där på nattkvisten piggar alltid upp!


Idag drar jag igång med dansen igen, eller jag började igår, med mer musikklippning då iofs men det är viktigt det med! Men idag börjar jag med ny koreografi, dansen drar ju igång imorgon igen. Jag är ju fortfarande inte helt frisk, min hals skulle behöva vila upp sig lite till så jag kan bli helt och hållet bra någon gång, men jag får ha danslektioner imorgon ändå, får ta det lungt dock!


Nu skall jag dricka lite mera te, mumma! :)
Hej dååååå!







/by Julia

RSS 2.0