Vilket?





Jag fyllde år igår, Lina glömde bort mig, hur kul att vara bortglömd? :( haha hon hade även kommit 2 timmar för sent till jobbet, det tyckte jag var kul så det var okej ändå!
Fick en fin telefon av min pappi och den vill ha ett bo!
Hittade några fina, det första är nog finast tror jag:)









Fota det jag fick igår och visa här?
kanske om jag orkar senare, pööösss









going on 20










Last night as 19, Transformers is on and it fel goooood!



Pöss





CUT














puss





Paus





Jag tar avstånd från mitt liv ett tag, tar en paus från allt, återkommer när jag känner att jag vill.





här fortsätter jag kanske att vara bitter och fundersam, detta är ju trots allt inte mitt liv utan ett par ord då och då ur mitt liv jag lever.





Boot





Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Det är något jag inte gillar med denna skon, lite för låg? lite för högt skaft? lite för rund tå?
Jag vet inte, men det satt rätt snyggt på på hemsidan och det är ju tyyyp en sådan jag kollat på tidigare fast här slipper man frysa om tåna, skulle nog velat ha den i gråbeige, men vad fan, den kostar typ 350 spänn, slå till?












ACNE






Admire SEK 3999, Acne - NELLY.COMAdmire SEK 3999, Acne - NELLY.COMAdmire SEK 3999, Acne - NELLY.COM



För.Jävla.Snygg.






Hej föresten, jag är hemma från turkiet nu, lite ovärd resa, låg inne 3 dagar och missade fest och sol, men annars var det väl bra förutom att jag fick solexem första dagen (vad i helvete??!! aldrig haft förut, fick panik, fattade inget, använde faktor 35 hela veckan sen!) och att turkarna är såååå påfrestande, deras försök att locka kunder är ju rätt så värdelöst, eller dom lyckas inte på mig i alla fall, kan inte tänkte mig var det är för dumma turister som fastnar för det där snacket... :S
Jag har i alla fall spenderat en hel vecka med rätt så rågödiga brudar så jag har ju egentligen inget all klaga på! Bilder orkar jag ta mig fan inte slänga upp, alla finns på face, PÖSS!













En patetisk värld!



Hinner jag vara hatisk en sista gång innan jag åker på semester till Turkiet, svar ja!



Bloggvärlden, hur det ens kan få kallas för en egen värld, är fruktansvärd!
Och jag bryr mig inte om alla bråk och skandaler och skit utan att det är ett sådant jävla tjat om den där jävla "bloggvärlden" och dom satans "storbloggarna"...
Folk (främst unga flickor mellan 15-20) är ju som besatta! Dom som bloggar blir som slavar till sitt eget liv, gör saker för att ha något att blogga om, köper nya kläder och gärna något lite onödigt dyrt plagg som man kan visa upp, tar kort på varenda kotta man träffar för att visa att man har vänner, uppdaterar 5 gånger om dagen om inget alls och blablabla!


Jag avlider!
"Storbloggarna" är väl ändå värst, och bäst, men värst för att dom verkligen ser dig själva som Guds bloggande gåva till dom ynge och okunniga stackarna som ställer klockan för att se vad dom stora genierna uppdaterar om härnäst.
SNARK!


Skall jag vara ärlig?
Självklart!
Jag läser bloggarna, avundas då och då det lite dyrare liv än det jag lever och jag kan väl känna igen mig i dom desperata "småbloggarna" som också vill synas en skvätt i rampljuset men jag kan inte sluta hata det!


Jag sa det den dagen jag började blogga och jag säger det igen, Jag bloggar för min och endast min skull, för att jag vill det, inte för att hålle uppe statistiken och får alla att gilla mig, kill me if I begin to act like at fool please!
Tyvärr finns det alldeles för många som bloggar för någon annans skull, "Storbloggarna" är väl ett rätt bra exempel, men det sorgliga är ju dom som har en sisådär 20-30 läsare men verkligen försöker att passa in, I say Skit på er!
Blogga för din egen skull, om saker du tycker om, var inte en jävla stereotyp tack! Eller ännu hällre; blogga inte alls!





Marmaris










Marmaris ligger utmed västra delen av Turkiets sydkust utmed den vackra Egeiska havet i ett område som går under namnet Datca. Utanför kusten ligger flera öar som bildar en hel liten skärgård. Själva Marmaris ligger vackert i en skyddad bukt kallad Marmarisbukten.


I staden vimlar det av små trånga gränder och prång. Husen är färgglada och staden klättrar bokstavligen utmed bergsslänterna. I centrum hittar man små mysiga kvartersrestauranger och inte minst massor av butiker och basarer där man kan pruta ner de saker de säljer och komma hem med ett riktigt fynd. När man handlar är det kutym att pruta på varorna. En affär får ta sin tid och man blir ofta bjuden på te under förhandlingarna. Det är viktigt att såväl säljare som köpare blir nöjda med priset.
Om man vill fynda skinnvaror rekommenderas ett besök till Forum Outletcenter. Här finner man mängder med jackor, väskor och andra accessoarer.


Solen skiner nästan 180 dagar om året, och då främst under sommartid. Medelhavsklimatet betyder att somrarna blir torra och ganska heta, särskilt i månaderna juli och augusti. Då kan temperaturen stiga till över 35 grader. Tack vare en ofta förekommande sjöbris brukar värmen trots det vara hanterbar även för en nordbo.



Precis vid byn ligger stranden ”Marmaris Beachfront” . Det är en långsmal strand där mycket folk samlas. Stranden ligger knappt ett stenkast ifrån en mängd barer och restauranger. Här kan man hyra såväl solstolar som parasoller för att riktigt njuta av tillvaron.

Men mest populär för de som tycker om en vacker miljö ändå är nog Kumlubuk. Stranden är stenbelagd och vattnet utanför stranden är djupaste och klaraste turkost. Vill man komma till denna paradisstrand tar man en taxibåt från Icmeler.



Det är fullt hålligång i Marmaris, natten verkar aldrig ta slut. Det riktiga nattlivet börjar sent och håller sedan på fram till 7-snåret på morgonen, då det är dags att åka till stranden. Här är det klackarna i taket som gäller och musiken och dansen har en stor del av nattlivet.
De flesta barer och klubbar har en helturkisk afton en gång i veckan. Då får man chansen att se turkiska magdansöser och både beskåda och själv dansa traditionella turkiska danser.
Här finns även en stor mängd nattklubbar varav många är utomhus. Bl.a. en av Turkiets största nattklubbar, Areena.


http://www.marmaristurkiet.se/







På fredag drar vi! Fy jävlar vad gött! Puss!







BB




Sista nu, jag lovar!






tillsammans med mitt hölster, tackar som frågar!!  ;P



puss

My Baby Shot Me Down








Minus pistolen så skulle detta jättegärna får vara min nya accesoar, fetcool!




Imån sticker jag till göteborg med Ebiliba, kanske hittar något på butterics, kanske då i plast isf.
Har man tur så kanske någon gamal cowboy lämnat in något till snyggt till någon second handbutik, men sån tur har man väl knappast...



pössgonatt!





Tejp löser allt!




Adapterring och filterhållare införskaffade!









Jaja, om vi skall vara petiga så är pappas gamla filter fasttejpat på min filterhållare för det var förlitet, hahahaha!
Jag skall beställa ett eget filter men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilket, ge mig alla pliiiiiz!




puss





Känslomässigt störd, egoistisk och kall?



Mottot lyder "skyll dig själv"


Jag känner noll empati för en person som medvetet försatt sig i en knivig situation.
Om du vet att du kommer bli sårad men går vidare ändå; skyll din själv.
Om du vet att du kommer köra på ett prov för att ud inte pluggat; skyll dig själv.
Om du vet att du inte klarar alkohol men super såpass mycket att du spyr som en kalv; skyll-dig-själv!


Självklart finns det olyckor, som du inte kan råda över, typ som att halka och bryta benet, då får du ju självklart inte skylla dig själv, eller jo kanske om jag tänker efter... Såg du dig för, hade du halkiga skor på dig, osv?
Jag kan ta det här hur långt som helst...



Jag är inte känslomässigt störd, egoistisk och kall, bara jobbigt ärlig och verklighetstrogen, det kan vara synd om en människa, jag kan känna med en person, men lite realism tack gott folk, lite jävla självdiciplin och verklighetsinsikt, för det kommer alltid vara ditt eget fel, du kan inte skylla dina misstag på någon annan än dig själv!




puss, loveandhate






Filterexperiment












Imorgon skall jag och pappa åka och köpa egna filter till mig kamera, cant wait!!






thesartorialist.blogspot.com





Det här kallar jag värd blogg, ingen jävla dödstråkig text och massa skit, detta är vad jag vill syssla med, då vill det ju iofs till att det dyker upp lite snygga och modemedvetna människor, så vi kan nog konstatera att det inte skulle gå så bra i alingsås, knappt ens sverige, jag måste flytta till ett land med unika människor, inte några gina tricot-kloner tack!












Njut av underbara bilder, fina outfits och vackra människor!



http://thesartorialist.blogspot.com/






puss






"regel nummer 1 : inga turkar på hotellrummet!"




Eller män!





Nu blev det rasistiskt, inga män alls, oavsett ursprungsland!







Antwone Fisher







Tävlar om en topplacering, är lätt en av dom bästa filmerna jag sett, jag tänker inte förklara något närmare, se den eller dö!





Antwone Fisher, the writer of his own biography.




Raring!





Död?



Nej, har bara haft bättre saker för mig än att sitta vid en dator, det är ine precis min prio 1 i livet, men för vissa är det tydligen det, so I´ll just say "have a great life!"


Min bror har varit här ett par dagar, roligt att se nörden igen ;P
Sen har jag umgåts med underbara vänner och levt mitt liv! :)



Som jag alltid misstänkt, jag är nog minnsan lite thai!...



Nu gick mitt liv vidare, hoppsan, att man överlever utan dator, det är visst svårt för vissa att förstå...
Nu skall jag dö lite igen, eller läsa Georgia Nicolsons dagbok!
Apropå; johanna asp jag saknar dig mest i hela välden!!!



puss

Candy










Min kropp tänkte ha mens nu och jag är med på noterna, botar med godis och ipren, livets underverk!
Pusspeaceout!





Naked














Fel och rätt, skandal och revolt, dåligt och bra, mig och mig.









RSS 2.0