Black










BLUE






/by Julia


Saturday


Hello!

Nu har min bror suttit med min kära dator hela dagen och fixat olika virusskydd och annat skoj! :P Han är snäll han!!

Nu är jag så jävla trött på att vara sjuk! Nu är det en vecka sedan jag låg här i soffan med nästan 39 i feber, och jag är fortfarande inte helt bra! På bättringsvägen så klart, men det slutar aldrig kittla i halsen :S Usch!!

Vi sitter och tittar på Top Gear här i vardagsrummet nu, kul program, faktist! Ett bilprogram med snygga bilar i fin engelsk miljö :) Just nu är dom iofs i Spanien, men ändå :P


Beställde ju en väska från H&M för ett tag sedan, och en kofta och ett par leggins också, men jag fick iallfall väskan igår, ASFUL!!! Ser inte alls ut som på hemsidan, den är verkligen skitful, jag skulle aldrig lägga pengar på den om jag såg den i en butik, jag skulle aldrig ens kolla på den om den fanns i en butik, den skulle inte dra åt sig mina ögon kan jag säga! FY! Skall skicka tillbaka den på måndag, den kostade ju typ bara 200 kr, men jag vill inte ha den iallfall!! :/
Nä fy, det kan verkligen bli så fel ibland, saker ser så mycket finare ut på bild! Hoppas iallfall min kofta är fin, för den längtar jag efter :D


Skall komma vecka 48 tror jag, låååååångt kvar!! :(
(den är orange!)




Nu skall jag se på TV, oh denna underbara uppfinning :D



PS
Jag saknar alla mina fina vänner! <3
DS








/by Julia

Halloween


Det är väl typ det töntigaste som finns eller? Kan det bli mer amerikanskt? :S Usch, nä detta gillar jag verkligen inte, aldrig fattat grejen med det! Det är ju "kul" att klä ut sig och så, men att göra ett helt jippo av det, näe..!
MEN hur fånigt det än är, så kunde jag och mamma inte låta bli dessa gölliga bakelser :


Ett spöke! :) Fanns pumpor också!


Nu skall jag mummsa vidare, och kolla lite Idol kanske, oim jag känner fört!






/by Julia

Snoooooooooooooooooooor!


Jag hatar snor!
Och NÄR skall min hals sluta kittlas?? Mamma var sjuk i två dagar, TVÅ DAGAR!!! Jag är inne på dag 6! Orättvist!
Jag orkar inte mera!! :S

Men imorgon kommer Simon hem:) Han kommer ner för han skall på fotbollen på söndag, så han skall vara här en dag också!:) Jag förväntar mig en present, för han var ju faktist inte här på min födelsedag! :P


Alltså jag är trött på att vara hemmma och jag är trött på sverige!!! Jag vill åka på en resa, gärna London :D Min vän Johanna Eriksson var i London över lovet och förlovade sig med sin pojkvän! Kul va??!! :) Men det är inte därför jag vill åka iväg, har inga planer på att förlova mig med någon än på ett tag, såvida ingen rik snubbe är sugen..??! Nähä, nänä dåda, jag vill shoppa på Primark och knalla omkring på Oxfordstreet och kolla i alla underbara affärer! :D Jag måste åka snart, jag har abstinens! :S hahaha 


Nu skall jag sätta mig och planera outfits till mina dansbarn :) Det är roligt, mindre roligt när det sedan blir hysteri för att alla inte hittar allt, haha, men det blir nog bra, dom har fått vara med och bestämma typ vad dom vill ha på sig, så nu skall jag pussla ihop något bra utefter deras önskemål :)  






/by Julia


Torsdag


Och vad har jag gjort idag?INGET! Jag är så trött att jag kan spy, det är så jäklans trist att ligga i soffan hela dagarna och bara hosta tills lungorna hoppar ut!
vanliga fall kan jag ju också ligga på soffan hela dagarna utan att göra nått, men det är en annan grej när man är sjuk och inte kan göra så mycket annat, en heeeelt annan grej!

Idag är det den 29onde oktober, detta innebär att Johanna E fyller 19 år idag! Grattis tills henne! <3


Nu skall jag gå ock hosta lite mer, kanske även kissa lite, får se :)






/by Julia


I´m back!


Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!!

Jag lever :D 
Det var ingen svininfluensa, tuuur, men det hade ju varit lite spännande, eller hur:P

Jag har nog aldrig varit så här sjuk, alltså jag trodde att jag skulle dö på fläcken! Massa feber, helt stört ont i halsen och jag har hostat så fönstren skallrar!!! Men, nu ar det bara lite rassel kvar i halsen, ingen feber eller nått annat, så jag är nog frisk imorgon, eller iallfall på fredag:)


Blev inget besök hos frissan idag alltså, jag bokade om tills på tisdag istället, då är jag garanterat snorfri:P jag längtar!!!!!


I går var jag hos Karlsson, hon hade ju lite kalas och jag gick ditt ett par timmar för att säga grattis och lämna present:) Kul att komma ut ur huset en stund, är trött på att ligga här i soffan!!


Sååå, fick bli lite snabb uppdatering, nu skall jag gå och fråga pappa om vi kan åka lite bil, det tycker jag om:) Bara åka bil och kolla på naturen, skönt tycker jag:) Nu är det ju dock rätt mörkt, men jag vill bara komma ut ur huset lite!!


Sen är det Greys :D
Hejdååå!!!






/by Julia

Dödssjuk!


Jag är dödssjuk!!!

Fick ställa in dansen idag, har massa feber och mamma förbjöd mig att ha danslektion, kloka mamma:)
Orkar inte skriva något egentligen, ville bara tala om att jag lever, än så länge iallfall.....





/by Julia

sicksicksick


Jo, det är sanning, jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!!! :S

Fan, jag är ju aldrig sjuk, kan inte ens minnas förra gången jag var sjuk, förutom lite snorig nos och lite ansträgningshosta, men det gills inte enligt mig, bara mesar som anser sig vara sjuke när dom är lite snoriga! Det skall vara rediga grejer som skall få mig att gnälla skall jag tala om!!


Kollade lite på Dansbandskampen nyss, var ju tvungen att kolla in hur lokalstjärnan Emil klarade sig! Han var duktig!!!
MEN von Hofsteinz, såååååååååååååååååååååååå vidriga!!! Riktigt kassa små snobbgossar! Sångaren var ju vara för snorkig, vilket litet prekto! Noll humor och massa hår, jag dööööööör!
Förlåt, skall inte prata mer om dansbandskampen, pinigt gjort av mig.


Kan berätta att jag hade ne jättemysig stund på stan med mina fina brudar!! Dom är bara föör bäst :D
Imån åker Lina till sin morfis och lämnar oss här i en heeeeel vecka:( Men, Johanna och dom andra babsen är ju kvar i stan som tur är!


Nu skall jag knarka halstabletter och kolla på Patrik 1,5 :D
Pusspuss!





/by Julia

Mangiamo


Hejhej!


Ve och fasa, jag har blivit sjuuuuuk!! På riktit nu tror jag. Jag kunde inte sova inatt för jag hade så ont i halsen som sådan hosta! :S Tur att det kommer i samband med lovet iallfall, så jag inte behöver ställa in dansen, eller jag har ju en extra danslektion imorgon, meeeen det skall nog gå bra, dom kan för det mesta sköta sig själva:)


Nu skall jag gå och göra mig iordning, skall ju träffa Bona och Pollnow för lunch på Mangiano idag, trrrrevligt!

Vi synes kanske senare, farväl!






/by Julia

Friday night



Tjaaaaaba!


Ligger i soffan och kollar på Doobidoo med hela familjen (- Simon så klart) myyyyyyys!
Idag har vi firat pappa:) Tårta och tacos, i den ordningen faktist :P
Imorgon skall jag träffa Linan och Johannan, cant wait:D Vi skall luncha :P
Nu skall vi fortsätta kolla på tv, so long suckers!!





/by Julia

Båååååris!




Nu skall vi sova! <3






/by Julia

23 oktober


...och klockan har för ett tag sedan passerat 12, så vad innebär detta??? Jo att min Papi fyller ååååår:)
(Så jag hoppas på tårta och annat gott imorgon!!!)



Nej, nu skall jag klippa den sista låten för nu, kommer nog någon mer sen kanske jag tänka mig!
Godnatt!






/by Julia

EOS


Det var alltså eosföreställning ikväll, och det bästa med hela grejen var att mina 4 bästa babes var samlade för första gången på länge!!! :D


My loves! <3



Nå väl, ett par EOSbilder också!


















/by Julia

Dirty!



Någon som sett reklamen för Bobbys hårprodukter? Alla? Ja okej, då har ni alltså också sett reklamtjejen förstår jag? Ja okej, och är det någon som tycker att hon ser lite, hmm, smutsig ut????

ALLTSÅ JAG HAR ALDRIG SETT EN SÅN SMUTSIG, BAJSBRUN BRUD I EN SKÖNHETSREKLAM I HELA MITT LIV!!!!! (plus hennes döfula löshår:S)

Ojojoj, förlåt att jag brusar upp, men varje gång jag ser reklamen så vill jag gå fram och skrubba TVn. Skandaaaaaaaal!


Hmm, sansa sig Julia!!! Skall nog äta lite violglass:) goooott!






/by Julia

Dagens!


Glömde av, jag köpte ett par saker på H&M förut, skall visa vad som kommer hem till mig innom kort!



Gosiga leggins!



Väskan


En dömysig cardigan!   (ser rosa ut på bilden, men är orange tack och lov!!)

 

Eftersom jag inte har överdrivet mycket pengar så får dessa 3 saker räcka för tillfället, från början låg det 11 saker i min shoppingbag, haha jag fick gallra lite :P 


Jaja, NU skall jag klippa musik:P






/by Julia


Tant Julia


Brillorna på plats, en kopp te i framför mig och min nya tanthobby i högsta hugg, underbart!

Har även hämtat hem ett nytt klipprogram, denna gången blev det rätt, det som jag hämtade hem för ett par dagas sedan sög rent ut sagt! Den la in en liten reklamsnutt här och var i låtarna jag klippte, så det var bara att kasta dom och hela programet!! Men nu har jag ju Audacity igen, det förstår man sig iallfall på, och det är på svenska, halleluja!!

Nåväl, idag är det ju torsdag, alltså raggadags! Men bara 11-14 gruppen idag, 15-18åringarna är flyttade till söndag eftersom jag skall gå och kolla på estettvåornas Eosföreställning, skall bli kuuul, se om dom har något att komma med. ;P

Nä, nu skall jag klippa lite låtar, ha de så ball!!





/by Julia 


Onsdag



På dagsshemat:

  • Vika tvätt - klart!
  • Sportlife kl 19.00
  • Greys Anatomy kl 21.00

Och förutom det så skall jag fortsätta med min kärringsyssla som jag påbörjade igår, vad kan det vara, vad kan det bara??!! Hemlis!!! Visar när jag är klar, men jag kan tala om att jag är jävligt bra på det! :P



PS
för helvete!!!

En liten fågel (min syster) har viskat i mitt öra och sagt att Starbucks skall slå upp portarna Sverige!!!!
Hur ball är det liksom?! Nu slippar jag gå å vänta på att jag skall komma till London innan jag får dricka detta onödigt dyra men ack så goda kaffe! Det första skall smällas upp på Arlanda, liiite långt att åka för en kopp kaffe kanske, då går de snabbare att flyga till London:P hahaha men för hoppningsvis så skall det väl spridas neråt landet så småningom också :) Wiho, jag längtar, en caramel machiato tack!! mmmmmm:)

DS
 


Nåväl, jag återgår väl till min kärringsyssla, toodles!





/by Julia


Sovdags








Godnatt!





/by Julia

Dagens inköp



Bobbys hårspray, Mixing Liquid, Nagelfil! (+ nässpray:P)



Nu: Fule Betty, sen DH och sist men inte minst; Christine!
Så hejdå!!





/by Julia

Tisdag


Tjaaaaa!

Blev som sagt ingen träning idag, vi gick en svänga på stan istället jag och modern! Köpte mig en ny hårspray, Bobbys, billig och förhoppningsvis bra! Köpte en mixing liquid från MUS, kommer sitta hela kvällen och exprimentera! :) OCH, en nagelfil, äntligen, har varit utan och använt mammas aslänge så idag gick jag  till Nailfix och köpte mig en ny, bra nagelfil!

Skall faktist ta och sova en stund nu hade ja tänkt, känner mig trött och hängig och lite sjuk så det skall bli skönt!
Visar en bild på mina inköp sen, puss.så.länge!





/by Julia

Snart halv tolv och jag ligger redan i sängen...


Hej!

Dansen idag gick bra! Alla utom en var där i varje grupp, men eftersom vi inte gjorde något nytt typ så missade hon inget!
Streettjejerna höll med mig om att lady gaga-låten var väldigt långsam, så det var okej för dom att byta låt, sköönt:)
Vi pratade också om vad dom skall ha på sig på uppvisningen och det var en del bra förslag tycker jag allt så tills nästa lektion, som är veckan efter lovet så skall jag ha satt ihop något bra utifrån deras önskemål och hoppas att dom gillar det och kan leta fram en bra outfit!

Imorgon är ju min och mammas träningsdag, men mamma kände sig lite förkyld ikväll så vi får väl se hur det blir med den saken! Jag är ju egentligen också förkyld och borde egentligen vila bort det, men det går liksom inte eftersom jag jobbar somdanslärare och inte kan ställa in lektionerna bara för en förkylning, funkar inte så! Jag har faktist aldrig (på snart 2 år) ställt in en lektion eller tagit in vikarie, känns bra faktist!

Har även (med hjälp a min bror via länk ifrån stockholm) fixat ett musik-klipp-program, så det kommer jag nog ägna hela morgondagen (och förmodligen hela denna och nästa veck) åt att lära mig och klippa ihop barnens danslårat till det är dags igen efter lovet!  Spännande, inget jag haft förut så detta blir en utmaning!


Nej nu skall jag sova snart, godnatt min trogna undersåtar!



mmmm finfin kvalité!!






/by Julia

Måndag 12.18


Hallå i lådan!

Idag är det måndag, innebär dans senare idag, vi skall inte göra något nytt idag, det är ju höstlov nästa vecka och det blir bara jobbigt för dom att komma ihåg ny koreografi en hel extra vecka, man måste ändå gå igenom allt som för första gången, så vi sparar det till veckan efter lovet helt och hållet. Vet att dom tycker det är tråkit att inte få ny koreografi, MEN jag bestämmer och det är bra att bara öva och köra gång på gång det dom redan kan! Måste ju byta låt också, jag valde ju "Love Game" till streetgruppen, men satan vad långsamt den går alltså!! Så jag skall byta till "Show me the money", lite bättre tempo, hoppas dom gillar den!!

Skall se om mamma vaknar snart och vill åka med mig en svänga till stan, hon har ju jobbat natt så hon sover länge, men snart får de va nog! :P

Nu skall jag mumsa i mig lite godis som är över från gårdagens biobesök.
Gillar egentligen inte godis, eller jo det är klart att jag gör, men om jag för välja äter jag mycket hällre chips. Chips är min absolut största last i livet, det är det bästa jag vet typ!!! (fyfyfy, inte bra.....)


Nu stänger jag av, tjingelingon!!





/by Julia


Wait!!


Skall bara tillägga att filmen, "Bröllopsfotografen", var skitkul!! SE DEN!

"Wärmland", hahhah urkul, min typ av film, helt klart!


NU skall jag sova:)





/by Julia


Mer Höst!


Hösten, helt enkelt!







 

Thats all! Godnatt raringarrrrrr!!

 

 

 

 

 

/by Julia


Emilias B-day!


Blir lite bildinlägg på löpande band nu, får klämma in allt på samma kväll!
Första inlägget är (som rubriken talar om) Emilias födelsedag!



The gift: Ögonbrynstrio och Mixing Liquid.
(En produkt som kan förvandla vilken ögonskugga som helst till en flytande eyeliner, urkul!)

Gör även glitter- och pulverskuggor till mer lättapplicerade ögonskuggor, skall köpa en till mig själv också tror jag. :) 
OCH eftersom Emilia är blondin och inte kommer änvända den svarta ögonbrynsskuggan till sina bryn så kan hon ju använda hela den som eyeliner ihop med vätskan istället! Jag tycker det var en asbra present till en som älskar smink och färger, och hon blev glad för det också tror jag!




Födelsedagscupcakes!!

Så ser dom ut, lade ju aldrig upp någon bild, men här är dom!



The B-day kid!



Jag hittade fint hårpynt!



Kalasrådisar!



23 år!!!!!



PUSS!







/by Julia


At Isabellas place


Hej hopp!

Sitter hos Isabella med henne och Lina, Lina lockar mitt hår, gööörfint:) haha Vi skall kolla bio sen, Bröllopsfotografen, någon som sett den? Verkar asrolig iallfall! Vi kanske skall åka och köpa glass eller godis sen också, måste gå å hämta min cykel också, den står hos Emilia fortfarande, cyklade ju dit igår, men åkte bil med mamma hem. Bekvämt!

Nu återgår vi till lockandet, blir nog assnyggs kan jag tänka mig:) hahaha





/by Julia

Hipp Hipp Hurraaaaaaaa!


Idag, den 17 oktober, så fyller syrran år! Gamal som gatan blir hon, ja jösses, snart är det rullator som gäller!

Jag längtar efter att ge henne hennes present, oooohh, den är asbra tycker jag:P har även lovat att baka något till henne, får se vad det blir, hon ville ha cupcakes men det bakade jag ju igår så det känner jag inte för idag igen, hon kan ju iofs få några från gårdagens skörd, men vad skall jag baka idag då??
Skall kolla lite recept på nätet nu, hoppas vi har tillräckligt mycket mjöl för å baka nått!! :O

Men, iallafall så äre frulle som gäller nu, sen får vi se vad fantasin letar reda för gottigt:)





/by Julia

Hej och hå!


Kom hem för ett tags sedan, Lina körde hem mej, bussigt!! Det blev Idol hos Eriksson trots allt, hela familjen satt med och kollade,  bäst ikväll tyckte jag faktist att Erika var, gillar inte henne egentligen, hon är rätt tråkig, men ikväll var hon mycket bra tyckte jag faktist! Och sämst som alltid: Rabih, bara för att han är den han är och fjantsjunger sig igenom alla låtar och wailar och stönar och fånar sig... Längtar ju tills det blir typ rocktema, undrar hur han skall klara en låt där han måste ta i, det är ju inget han brukar syssla med liksom.. (jag kan inget om musik, men detta är min personliga åsikter bara!)

Visade ju inga muffinsbilder, hann inte, får bli imorgon, kanske slänger med ett recept också om ni har tur!! ;P

Nu skall jag sova, hårt!!
Godnatten, pusssssssss





/by Julia

Fredagsmys



Mamma har lagat pastacarbonara så det skall jag alldeles proppa i mig:) haha 

Idag har jag och mamma tränat igen, diktiga oss! Och ikväll blir det Idolkväll of course, dock ännu oklart om var dne hålls, vi hade bestämmt Johanna E, men tydligen så fick hon något annat för sig och var inte säker på om hon skulle vara hemma till 20.00, så om hon inte hört av sig halv 8 så åker jag till Pollnow istället, minst lika bra det :)

Nu skall jag mummsa i mig massa mat, uppdaterar senare med bilder på dagens muffinsskörd:)





/by Julia

För trött för att tänka...


Så är det, jag är dödstrött, hela veckan har varit rätt konstig, jag har varit trött och flummig och konstig... haha. Svininfluensa kanske, man blir väl trött av det, eller? Jaja, om så vore, det går väl över snart antar jag.

Nu skall jag äta violglass och dricka te, (drack inte te förut när jag sa att jag skulle göra det, åt soppa istället för jag hade ju glömt äta mat idag.) Sedan skall jag kolla film, mys:)

Puss och godnatt i förväg:)





/by Julia

Dääääns!



Oh mama, jag dog....
Allltså vi kan nog lugnt konstatera att jag har sämre kondition än alla dansbarnen, alltså jag kan inte prata, och tänkt då på att jag är läraren och skall räkna och grejjer, SAMTIDIGT som jag dansar som ett as med min sugiga kondis, så att mina elever hänger med ordentligt.... MEN, jag är otroligt välsignad med att ha sådana grymt duktiga dansare i min 15-18grupp, så jag behöver knappt vara med, jag bara visar, sen dansar dom:) Underbart! ;P
Jag tänkte filmat mina grupper denna veckan, men glömde av det, skall försöka komma ihåg det nästa vecka, så kanske jag kan visa ett litet smakprov på vad som komma skall på vår superheta dansuppvisning som är i början av december. Den missar ni väl inte??!! Lägger upp massa mer info om den sen när vi besträmmt när och var den är:)


Nu skall jag dricka teeeee, mamma har köpt honung till mig idag nämligen:D

Det är "MatNicklas" på 1an nu. Jag hatar Nicklas, han gestikulerar så stört mycket och gör så himmla mycket handrörelser hela tiden så jag blir tooookig!!! MEN, jag älskar matlagningsprogram, så jag sitter i en svår sitts! Måste helt enkelt tygla mig och kolla ändå!


Tjingeling alla góa!





/by Julia 




BTW!


Haha, en jättakul sak har hänt:P Jag har blivit vän med Jesper Rönndahl på facebook, hihi. Ingen big deal alltså, men bara så kul att jag skickade en vänförfrågan på skoj, och 10 min senare har den bekräftats:P Förmodligen är jag inte den ända som blivit tillagd, men det känns fint! Specielt eftersom han är typ en av dom roligaste personerna jag vet!! :P haha



Jesper Rönndahl, känd från bla. Centralskolan och Pang Prego, världens roligaste!!!!


Haha, jaja, nu vet ni det, jag tyckte det var kul iallfall, men nu skall jag allt sova!!





/by Julia 

Torsdag, 00.14


Still no sign från var min kofta kan hålla hus, typiskt!!!
Bad mamma kolla igenom tvättstugan också, det är myyyyyyycket saker där så inte helt omöjligt att den ligger där inne någonstans, men jag tror faktist inte det...

 

Och apropå ingenting....saker jag måste inhandla:

-Nagelfil,
-Nya Ipodlurar,
-Brett resorband, (måste sätta i ett hårdare resorband i mina nya sammetsleggins, jag köpte L så dom skall räckatill på längden, men jag var visst inte riktigt så tjock som jag trodde, så resorband behövs, känns bra!!)
-Honung (hur skall man kunna dricka en god kopp te utan honung????)
 
Mh, det var nog allt, eller nej, måste köpa en present till pappa också, någon som har nått förslag på vad man köper till en gubbe som typ har ganska mycket och som aldrig önskar sig något??? Tipps tas tacksamt emot!


Jaja, nu skall jag sova, imogon skall jag koreografera, ny koreografi till ny låt till dom små, spännande, eftersom jag har noll inspiration:P haha hur skall detta sluta??!! Dom stora brudarna skall också få nytt såklart, har några steg i huvudet redan nu, skall sova på saken och försöka pussla ihop det imorgon:)


Godnattens!



schhhhhh, nu skall Julia nana... puss! 





/by Julia


EFTERLYSES!!!


Min favoritkofta är borta, en grå oversizekofta med kortare ärmar och ett skärp i midjan, den är från Weekday och förmodligen glömd hos någon!

Fika kan utlovas som hittelön!


Jag saknar min kofta!!!!!!






/by Julia

Home again


Åh Linnea är så fin i sin nya hårfärg, göörsnyggt verkligen:)
Kolla själva:


PUSS


Köpte med mig ett armband när jag ändå var på stan, ett stycke present till sissteltisstel OCH så bokade jag klippning och färgning hos Tessan!!!  Om två veckor skall jag dit, bara toppa en millimeter och så skall hon färga mitt hår rött!! :S :D Ah, är jag galen?? Jag är dönervös iallfall, MEN, det var liksom nu eller aldrig och jag skall fan prova på att vara ett redhead! haha, jag längtar, men jag är nervöööööös!

Smsade några när jag var påväg hem för att tala om att jag bokat tid nu, så här var svaren:

Linnea:    Ohh:D spännande!
Lina:       Omg:O!!! Jag har oxå bokat frissan, men jag kvarstår som brunett:P
Pappa:    Galning! Ringer om mat på hemvägen. Puss, P.
Mamma:  Jaha, när då?

Kul mamma, roligt svar du! Kunde ju låtit liiite glad eller något, hmm jaja.

Nu skall jag snart stoppa i mig lite sushi, men så här ser armbandet ut iallfall:


mmmm:) lagom plastigt och lagom billigt ;P





/by Julia


Off we go!












/by Julia

Onsdag


Ni vet väl vad detta innebär?! Greys ikväll, missa inte!! Men jag behöver väl inte ens påminna om det längre...
Hoho jag kollar på Greys nu med, repriser, halleluja!!

Menmen, idag skal jag ju som sagt träffs Linnea och kanske Lina på stan för fika och skvaller, lovely!
Jag och pappa måste även bestämma vad vi skall köpa och äta ikväll, mamma är på Ullaredtripp idag så jag och pappa måste fixa mat själva, och då är det lättast att köpa något färdigt, lutar åt sushi, men vi får se. Vi är latmaskar:P haha


Tänkte visa ett par bilder på farmors katter som jag tog i söndags, det var det enda jag han med innan det började regna som en dåre!


Sparris




Ludde


Dåså, där har ni dom, super goa kissekatter:)

jahaja, då går jag och duschar nu, skall vara på stan kl 2, tänkte hinna svänga förbi banken också.

Pussheeeej





/by Julia


Ett sista!


Hejhopp gummisnopp!

(en dildo alltså)
Kuuuuuuuuul Julia!!!!

Förlåt för det där, nördigt av mig, ville ju egentligen bara tala om för alla att imorgon skall jag träffa Leyton!! :D (och kanske Pollnow, om hon kan.) Jag längtar, har ju inte sett hennes nya hårfärg IRL än, har ni?! Wiho måste ta med kameran och föreviga att Julia och Linnea (och förhoppningsvis Lina.) är brunetter ihop, I love it!!! :D En fika på Espresso house blir det väl förmodligen, brukar bli så:)



Jag överförde lite pengar igår från mig själv till mig själv, fult gjort av mig egentligen, snodde från mitt resekonto!!! :O (tänkt att jag ens har ett sådant, känner mig mycket vuxen!) MEN, menmenmen, jag gjorde det för ja skall köpa present till Emilia och pappa som fyller år nu i krokarna, dom är dyra i drift alltså! :P hoho

Nu blir det sova för min del, vad ni gör är upp till er!
Men godnatt iallafall pussgurkor!




alltså förlåt, är helt vimmsig och konstig och flammsig, jeg var likadan på danslektionen igår, stackars barn allså!!! Haha dom kommer få men för livet med mig som danslärare:P
NEJ, jag skojar, jag är jättebra som lärare i vanliga fall, hade bara en flammsig dag igår helt enkelt! (och nu med tydligen) Nåväl, skall skärpa mig nu, I pröömes!!







/by Julia



Cookies!


Här är det jag bakade idag:



mmmmmm :)


Chocolate Chip Cookies med mandel, gottigt:)





/by Julia


Baka, baka liten kaka



Time to bake some cookies!!
Mumms!
Lägger kanske upp en bild på det sen, får se om jag hinner ta någon bild innan jag äter upp alla:P



PS
Jag är förolämpad, det var ingen snäll kommentar Johanna!! ;/ 
DS





/by Julia


med Mando Diao i öronen


Nyduschad, riktigt god "grovrengöring", haha. Mammsen och jag har varit och tränat idag igen skall ni veta! Mm-m, sanning, och en solning på det med Mando Diao i öronen, underbart! Jag får inte bli soltokig nu, så jag börjar se bajsbrun och smutsig ut! Efter som jag blir väldigt brun väldigt snabbt så måste jag ta det lite lugnt på den fronten. Det värsta med att sola i solarium är lukten, luktar inte mysigt... Fick skrubba som en galning i duschen när jag kom hem för att få bort den unkna lukten! Men nu är jag ren och fin och mjuk som en barnrumpa, och nu vet ni det! :)

Funderade på att åka en sista tripp till göteborg idag innan mitt fritidskort går ut imorgon, men jasg tror inte jag orkar... Emilia hittade ju inte min kläd från Monki när hon var där i går, så det var det jag skulle kollat efter idag, men skiiit samma!!

Tänkte baka idag, känner för det, men jag vet inte vad jag vill baka, eller om jag ens orkar:P Var inne och kollade på en blogg som en tjej hade gjort som handlade om allt hon bakade, massa fina tårtor och massa andra godsaker! Hon hade lagt upp massa smarriga recept så jag tänkte kanske testa något av dom, får se så vi har allt hemma bara. Det är det som är så jobbigt, om man verkligen känner för att baka eller laga något, och så fattas typ 1 eller 2 saker, då är det kört! :/ Men, vi brukar ha ett fullt lager hemma eftersom båda jag och mamma gillar att baka, så att det alltid skall finnas när vi får ett baksug:)  


Glöm inte att kolla på DH och Christine ikväll på 5an!


Nu kilar jag för stunden, tjingeling!





/by Julia

Kvällens på er!


Hejhej kära sverige!


I hate Petra Mede, did yoy know? I really doooooo!!!!
AAAH hon är fuuuul och inte alls rolig, hennes ända skämt idag på Roast på Berns var "Felix pung är jättestor!" KUL att veta!! ah fula kärring, försvinn från tv!
En sak folk gnäller om är att hon förstör melodifestivalen, och visst, fine, hon är jobbig och skriker bara sönder allt jämt, men jag bryr mig inte egetligen, för jag kollar inte på melodifestivalen, om jag inte blir tvingad av mina vänner... Men jag hatar melodifestivalen nästan lika mycket som Petra, så det är lite skönt att veta var hon befinner sig på lördagskvällarna, så jag kan undvika 1an dom tiderna, känns tryggt!
Nå, nog om äckeltanten!

Ett program som jag tycker är jättekul, det är Simon och Thomas, eller "sveriges fulaste hem" som deras program heter just nu. Dom är roliga!! Kollat på de någon gång? Deras snickare Jhonny, hohoho han är kul! mäst för att han har sveriges pipigaste röst, haha och han har väldigt torr humon:) Bra program!

Alltså jag älskar serien, jag har sagt det förut och jag håller fast vid det!!
Här är några av mina favvoserier:

Greys Anatomy
Desperata Hemmafruar
Christine
Vänner
Top model


Ah kan inte räkna upp alla, men god bless serier!
Nu skall jag sova, så goooooog natt kära undersåtar!





/by Julia

kan vara sveriges snyggaste man!

 


Gustaf Norén,  MMMMM-MM!!




Idag blir det Sportlife
redan 15.30, danslärardans först, sedan mina vanliga klasser, jazz och street, mellan 17 
och 19, och sedan skall jag till mina faster och få massage:D Hon är massör och jag går dit då och då när jag är stel och har ont, underbart!!


Ramsy är här idag, Emilia skulle ju till götet och shoppa idag så vi får vara valpvakt. Han är ett as! Allstå så jobbig och påfrestande och han bara slickar och biter på allt, jag får paniiiik!!!!! Men han är söt när han sover:)


Nu: Ellen DeGeneres!





/by Julia


Sarla


Hej och hå vad jag älskar Monki!
Sjuuuuuuuuukt vad mycket snyggt dom har! Alltså man skulle ju vara 20 kg lättare, längden har jag ju, men för att göra kläderna rättvisa anser jag att man skall ha en lång och slank kropp, elakt sagt av mig? Nej, inte alls, bara för att det är min åsikt betyder det ju inte att andra människor utanför det kategorin inte får bära Monki, just go ahead!

Sitter och dregglar över allt dom har på sin hemsida, skall be mamma hämta en haklapp! Önskar man kunde handla av Monki på nätet.... fast då är risken ganska såstor att jag skulle vara mycket fattigare än jag redan är... Typiskt!!!

Spetstoppen jag nämnde igår, som jag inte köpte, kom just från Monki.
Here it is:

Ångrar så att jag inte köpte den, men, min syster skall in till götetborg i morgon, bad henne kolla efter den, får se om hon är på humör och om hon ens hittar den i L, hmm...
Tänkte att jag skulle ta en sista tripp till göteborg innan mitt fritidskort går ut, så en snabbis på eftermiddagen på tisdag eller onsdag skall jag försöka hinna med!

En annan sak jag föälskat mig i är namnet på mitt ny nitskärp som ju även det är från Monki! Det heter Sarla, fint va?! En lite roligare varriant på det vanliga namnet Sara, men 100 gånger finare :) Jag måste börja skaffa barn snart, så jag kan använda alla fina namn jag hittar! :D (SKOJADE!)


Alltså det är bara att frossa loss, läskas till tusen av allt fint som finns nu och som är kommande nyheter. Enjoy!

http://monkiworld.com/se/
  





/by Julia


Hola!


Oj, har inte skrivigt något på hela dagen, inte orkat eller velat faktist! haha

Idag, som många andra söndagar, har jag och pappa haft en åka-bil-dag, vi skulle fota höst idag med men det gick inte, det regnade... suck!

Nu: Parlamentet!





/by Julia

Shopping!


Hejhopp!

För lite mer än två timmar kom jag hem efter en dag i göteborg med Lina P, haha när vi åkte dit var vi trötta och när vi åkte hem var vi trötta OCH skadligt flummiga! :P haha

Köpte det jag ville ha, en sporttopp, göörsnygg, plommonfärgad, och lite annat smått och gott, dock inte så mycket kläder, lika bra det kanske...
Fast en sak som jag verkligen ville ha köpte jag inte, en snygg svart oversize t-shirt med spets upptill, jättesnygg, men jag hade velat prova den i strl L för å sett hur den satt, så jag köpte den inte, korkat tycker jag så här i efterhand...


Det här kom jag i alla fall hem med idag:



Sammetsleggins, Trosor, Ögonbrynsskugga, Gosedjur, Nitskärp, Muffinsformar, Sporttopp, Smörknivar + Örhängen.



Fina lila muffinsformar med blommor på!



Mina nya rådjursörhängen, så fina!! :)


Mysig dag idag, tackar Lina för det!


Nä, nu skall jag kolla på "Här är ditt liv", kul... haha





/by Julia


Idolkväll


God kväll!

Hemkommen från Linan för ett tags sedan, Idol och gos med Texas och nya vovven:) Så göllig!!!
Fick bli ganska tidig kväll ikväll, vi skall till Göteborg för shopping imorgon, och då måste man vara utvilad!
Är ute efter en ny sporttopp, annars vet jag inte vad jag vill ha. Men det brukar båda gott, när man planerat vad man vill ha brukar man inte hitta något, det brukar gå bäst när man inte vet vad man letar efter, så är det för mig i alla fall.

Nu skall jag kolla på lite mer tv innan det är hopp i säng!


Kan även tillägga att jag redan har gosig träningsverk efter gymmet med mammsen i morse, mystiskt, jag brukar få min träningsverk först 2 dagar efter träning, men men, det är gött tycker jag, jag känner exakt vilka muskelgrupper jag tränat idag, göttit!!




todays photo.



And now, I will say; god night, "God night!"







/by Julia

Återhämtning


Nu har det lagt sig, inga tårar kvar, men självklart är jag fortfarande ledsen, fast det har lugnat sig nu.

Jag orkade inte skriva något igår, igår var en jobbig dag, jag var som en zombie hela dagen och bara grät till och från hela tiden, fast när jag åkte till Sportlife för att jobba och träffa danslärarna så blev det bättre, bra att komma hemifrån och inte sitta inne och älta allt fram och tillbaka hela tiden.
Dom brudarna, Jenny, Amanda och Ida, goa tjejer alltså, så roliga och igår blev det mycket flum och skratt och inte mycket dans gjort:P Det behövdes kan jag säja!



Idag har jag och mamma varit och tränat! Duktiga oss, vi måste båda komma igång och idag hade vi en mjukstart.
Först så provade vi på alla uppvärmningsmaskinerna för att se vilken som passar mamma bäst, eftersom hon har problem med både fötter och knän, vi kom fram till att den göttaste är sittcykeln, en latmaskvariant till vanlig cykel, fast man sitter, göttigt! Sedan så pumpade vi lite muskler, mycket starka är vi nu!
Sist på vår rutt så gjorde vi lite olika övningar och strechade på vibratormaskinerna, kul, men läskigt, blev åksjuk efter ett tag:P haha
Och sedan så fick vi varsin välförtjänad solning! Gött!!


Ikväll skall jag nog kolla Idol med Polly, I miss her!


Nu skall jag snart kolla på Tyra show, tjingeling!





/by Julia



Nöken


Jag vet inte var jag skall börja, jag är helt knäckt, så ledsen men mest arg och förbannad, och otroligt rädd, och helt trasig innombords...

Nöken är död, jag kan knappt tro det, men han är död. Påkörd och dödad av en smitare. Jag vill bara skrika och slå någon, fast egentligen vill jag bara ha Nöken här hos mig nu, men det kommer aldrig mera bli så för han är död, dödad.


Ungefär kl 6 idag så kom en granne och knackade på och sa att det låg en gul katt nere på gatan, och att en bli nyss hade kört förbi väldigt fort. Jag drabbas av panik med än gång och springer efter mamma och pappa och börjar gråta hysteriskt innan jag ens vet vad som hänt, för jag fattar ju att det är Nöken, han var ju den ända gula katten på gatan..
Jag är först ner på gatan, gråtandes och flämtandes och med de värsta tänkbara synerna i huvudet. Och där ligger han, min älskade, älskade underbara Nöken! Min fina, fina katt. Han är död, dog förmodligen med en gång, han blöder ur huvudet och jag tappar all kroppskontroll och faller bokstavligttalat ihop i en hög och tjuter av gråt.
Pappa och mamma kommer efter och tar upp mig och vi går fram till honom, och det brister ännu mer.
Grannar börjar komma ut och undrar vad som hänt, pappa har redan hämtat en låda och lagt honom i för han skall ju trots allt begravas, på landet med våra andra avlidna djur.
Konstigt nog så har ingen sett eller hört något, trots att en har stått i sitt kök som vetter ut mot gatan. 

Jag kan inte förstå hur man kan köra på någon och bara åka vidare??!!
Men det är väl så det är för vissa, det är ju bara ett djur tänker dom, bara en katt.

För mig är det inte så, mina djur är lika mycket en familjemedlem som alla andra i min familj. Det är en individ, ett smart djur med en egen personlighet och ett eget sätt.
En av grannarna sa att "det är ju tur att det i alla fall inte var ett barn", jo kanske det, men för mig så är det inte bara sorg över en katt, det är sorg över en förlorad familjemedlem.
Det var inte bara en katt, det var Nöken, fina Nöken som var så mysig och go, som alltid pratade med en och kunde sitta och jama i all oändlighet, Nöken, som för fan kunde öppna ytterdörren själv! Han var så fin och unik och jag kan fan inte fatta att han är borta, han var ju liksom inne hos mig bara en halvtimme innan det hände, helt jävla sjukt!


Och den jäveln som körde på min Nöken och som bara smet vidare, jag hoppas du skämms, mycket! Jag hatar dig så mycket och jag vet att det inte hjälper att hata men det gör jag ändå, för du dödade Nöken din jävel! Jag vill bara skrika men jag orkar inte, jag bara gråter och gråter och nu har jag en sådan sprängande huvudverk och är så arg och ledsen så nu orkar jag inte mer.




PUSS min älskade fina Nöken, jag saknar dig så jag tror jag dör! <3





/by Julia



Lunch


Once more, bulgursallad!
Oh ja, det är ju så gott. Och medans vi fortfarande har en avokado och fetaost så är det ju lika bra att passa på. Så nu är det dags att resa på sig och ta på förklädet! 

Note: kolla på Ellen DeGeneres, shes funny! 
OCH, för gudsskull, glöm inte Grey's ikväll kl 21.00 på kanal 5.

Thats all!





/by Julia

Join the dark side!


Onsdag, 7/10   (ooops, bara 10 dagar kvar till syrran fyller år... :S)


Det är ett faktum, brunt hår vinner över blont!
Folk har tydligen börjat inse det nu, för allt fler färgar håret mörkt, eller rött. Alla mina vänner är brunhåriga, Karlsson blev ju brunröd häromdagen, och Leyton will join the dark side tomorrow! I love it, brunt hår rules, så är det bara!
Även om det alltid är snyggast med brunt hår, så skall jag faktist bli ett redhead, det får jag faktist för jag har varit brun hela mitt liv, och om jag ångrar mig så är det bara att ringa Polly så slänger vi i brunt igen, underbart!!!

Så, nog om det nu. Idag skall jag ju träffa danslärarna i vanlig ordning, vi skall nog börja på finaldansen idag, den dans som alla barn för tillsammans sist på föreställningen, urkul! Skall åka dit ett tag innan, vill hinna sola och kolla på Idas dansbarn, dom är underhållande:P hahaha


C y'all l8er!




/by Julia


Godnatt


Snart halv 1, sova kanske? Jo, det var ju ett bra förslag.


Åh ibland blir jag så arg på min familj!! Min syster är dum, pappa är dum och mamma är dum (men dummast är Simon, för han bor i stockholm!)Jag är minst, det är alltså per automatik alltid mest synd om mig! Eller? Nej, det är klart att det inte är, men det känns så! Jag tycker att jag blir orättvist behandlad, men vem håller med mig? Ingen! hmmm, det är inte alls synd om mig, men det får jag faktist tycka ibland.


I morgon skall jag sola, hm, kanske borde träna när man ändå är på sportlife? Hold your horses! Nu skall vi inte gå ut för hårt! hahaha

Nu skall jag släcka lampan och lägga mig på sidan och sjunka in i en goood natts sömn!

godnatt.





/by Julia

Fan!!!


Ah jag orkar inte, jag är skitsur!!!! 
 

Fan!!!

 

 

 


/by Julia



God middag!


Hejhej!

En påminnelse: Ni glömmer väl inte av Ugly Betty och DH ikväll! Jag älskar serier!!!


Jag är väldigt upptagen, spelar café world på facebook! hahaha, hörs sen!


Jag och Svensson, bild från när vi var på hamburgö i somras!


puzzzzzzz





/by Julie


Snabbvisit!


Hej.

Lina S och Linnea K gick precis, dom kom hit på en snabbvisit när jag kom hem från dansen för 45 minutersen, impulsivt! Det gillar vi! Vi drack en kopp te och skvallrade lite, smaskens!
Linnea har föresten färgat håret, från blondin till mahognybrud, brunrött, jättesnyggt!!! Typ så jag vill ha, fast jag vill ha en mer orange ton.


Nej, nu skall jag kolla på Simon och Thomas, mina favvobögar, sedan är det duchen som gäller!

kisskiss





/by Julia

Readhead



Måndag, 5/10.

Idag ringde Lina S (alla min vänner finns i dubletter; Lina P och Lina S, Linnea K och Linnea L, Johanna B och Johanna E, så därför krävs ett efternamn, eller iallfall första bokstaven, så att jag håller koll på dom!) och frågade om jag ville åka med till stan, tyvärr, skulle åka med pappa och köpa nya skor till han.
Hon ville att jag skulle åkt med och bytt en tröja som hon köpt på butiken White i aingecity, som hade blivit heeeeeelt förstörd efter att hon använt den en gång! En gång!! Hon hade gått dit i lördags för att be om pengarna tillbaka, det var den sura lilla tanten som jobbade då, och kärringen sa att det var Linas eget fel att den var förstörd, för att Lina hade haft en jacka utanpå!!!! Hon skulle alltså egentligen gått utan jacka i oktober när det var typ 4 grader ute på kvällen så att den inte skulle bli förstörd. Vem tillverkar ett plagg som inte skall klara av att ha ett ytterplagg över??!! Men det störda var ju att tanten helt och hållet skyllde på Lina, att det var hennes eget fel, EFTER EN ANVÄNDNING!!! Hon fick alltså varken ett ny blus eller pengarna tillbaka, så hon åkte alltså tillbaka idag, tanten var inte där då så men lite snack så fick hon en ny blus av en yngre tjej som jobbar där. Om den också förstörs blir det bara att ta kontakt med komunens konsumentombudsman, det skall man alltid göra när man blivit felbehandlad vid reklamation! (Det är även effektivt att ta med sin pappa, pappor har en viss tendens att kunna övertala snorkiga butiksbiträden.)

Tydligen så är rötthår en ny trend om den som startade allt var, just det, Svensson! Hon blev rödhårig för typ två år sedan, och nu har alla fattat hur snyggt det är. TrendsättarLina, thats her name!! hahahahah Jag skall också haka på Linatrenden hade jag tänkt, men vågar jag??!!

Lina S, Isabella och jag. 


En sak som Lina gjorde för ett tags sedan var att hon smsade 118118 och frågade: "Varför har alla tjejerna i cola lightreklamen har krulligt hår?" Svaret hon fick är ju minst sagt skrattretande: "För att man får krullugt hår av cola light."   Hahahahahah stört!

Jaja, nog om Lina.

Nu blir det tv innan det är dansdags, pösspöss!

 

 

/by Julia


23.25


Dagen har gått, nu är det snart natt, skönt, för även om jag gjort exakt ingenting idag så är jag ändå fasligt trött!!

Idag har jag grejat med datan i flera timmar!!! Har haft telefonkonversation med Simon (min kära bror som bor i sthlm och nördar sig!!!) och han har hjälpt mig med olika nedladdningar som krävdes för att det skall bli prima på min lilla daaator!

Haha, när Simon tröttnade på att hålla i telefonluren så "ringde" han mig på msn?!! Stört, vi hade alltså en vanlig telefonkonversation via msn, man kan ha videosamtal också, men det hade inte vi, har inget behov av att se varandra :P hahahaha Jag kanske är jätteseg och jätteefter, men det strntar jag i, jag älskar att upptäcka nya spännande saker på min dator, så detta var dagens höjdpunkt:) Senare så "ringde" jag Emilia på msn också, för att visa vad jag lärt mig! haha hon fattade noll först, hon fortsatte skriva i vårt konversationsfönster som vanligt och fattade inte var inte röst ifrån, och hon hade ingen aning om att jag hörde henne heller till en början! Mycket kul!!

Nu är det sängen som gäller!

Sov så sött!!!




/by Julia

Gooooooood morgon!


Söndag idag, veckan är snart slut. Jösses det kändes som om det var igår jag skrev att det var måndag, ojoj, dagarna bara rusar förbi i 110!

Så, vad skall Julia göra idag? Svar: INGET!
Oh jag älskar att göra inget, det ät min favvohobby! Eller ibland, kan bli himmlans tråkigt och enformigt ibland.

Åh skall jag säja en saaaaak? :) 
Igår åkte Lina och hennes familj och köpte en litev voffing :D Jag längtar tills jag får träffa henne! Jag måste ringa henne sen och höra hur det är med den:)

Nu är det dags för te och macka, ha en toppendag!





/by Julia

Lördag


Idag är jag tacksam för att pappa köpte panodil igår....
ojojoj, vilken huvudverk!

Jag orkar inte skriva något, men jag kan säja att gårkvällen var mycket rolig och träffade mycket bra folk:)

Idag skall jag ligga i min soffa, endast! Eller om jag orkar så skall jag resa på mig och baka något... Får se.

Pusshej!





/by Julia

Fredag


Idag är det fest, wihooo! Jag är inte taggad, inte än, men när jag träffar brudarna ikväll blir det nog bättre! :)

Idag har jag och Linnea tränat igen, svettigt!!! Jösses, det är superjobbigt, men askul!


Åh, igår var vi ju ute och åt, mums säjer jag bara! Jag åt samma sak som sist jag var där; Haloumigratinerad fläskfilé med klyftpotatis och tzatziki! Yummi :D
Vi hade jättemysigt och 2 glas vin slank det allt ner, gott!

Nu skall jag äta en cupcace, mycket välförtjänt, och spela onlinespel:)


Pusshejsålänge.





/by Julia

Klockan står på 10!


Underbar kväll, god mat och ypperligt sällskap:) 

I morogn är det gå upp kl 10 som gäller, skall träna med linnea kl 12 och vill hinna äta min frulla utan att få håll sedan.

Nu skall jag gå och lägga mig, obehagligt trött ikväll!


pussgodnatt!





/by Julia

Lunch!


Så där ja, då har man snott ihop en liten lunch bestående av bulgursallad med bacon, avokado och fetaost, mycket gott!!!

Sugen?
Här är receptet:

Bulgursallad med bacon, avokado och fetaost för 4 pers

  • Bulgur, 2-3 portioner (beroende på hur mycket bulgud du vill  att din sallad skall bestå av)
  • Bacon, 2 paket
  • Fetaost, 1 paket
  • 2 Avokado
  • 2 Tomater'
  • En tredjedels gurka
  • En frärdedels isbergssallad
  1. Stek baconet och koka bulguren, låt sedan svalna innan det blandas med grönsakerna.
  2. Hacka alla grönsakerna och fetaosten i önskad storlek, ös ner i en rymmlig skål.
  3. I med baconet och bulguren, blanda.

Vanligtvis så äter jag min bulgudsallad med en turkiskyoughurtröra med vitlök och salt och peppar, inget märkvärdigt, vara att blanda efter behag, men nu hade jag ingen turkiskyoghurt, så jag gjorde bara en enkel vinegrette:

  • Vitvinsvinäger
  • Olivolja
  • Grekisk salladskrydda
  • Vitlökspulver, eller pressad viltök om man inte har vitlöktpulver.
  1. Rörbara ihop allt, ta efter behag! (Men var försiktig med vitvinsvinäger så det inte blir för skarp smak.) 

Nu är det bara att äta, mycket!!! ;)


Så här ser min sallad ut:

 
Jag äter min sallad i skål, då är allt på plats och inget åker av tallriken.


Fetaost och avokado är goooooott!


Dåså, då återgår jag till mitt ätande!

Just det, idag är det raggadags, kuuul! Och halv 9 skall vi vara på restaurangen ikväll, hmmmm jag längtar:)

Puss!




/by Julia 


RSS 2.0