new years eve.










Valde mellan vit eller svart topp till kjolen, som är utgångstpunkten för min nyårsklädsel, fast än att det egentligen än två spetsfodral men som ikväll får agera topp, familjen röstade på svart men det är som jag alltid brukar säga, "man skall alltid välja det man först faller för och i 99% av fallen blir det lyckat", det är sant! Jag föll för det vita fodralet till kjolen först men jag får prova båda och se vad som ser bäst ut :)







Naglarna är målade i ett mörkt, mörkt blått lack från Isadora och sminket blir nog i mjuka, bruna nyanser och rosiga kinder. 

Nu är det dags att sätta igång, vissa har naturlig skönhet men tyvärr inte jag... :/ haha




puss hej och gott nytt år! :)





avis.





Det är något fel på mig, jag är värdelös på att reashoppa!
Såfort jag ser röda realappar så flyr mina ögon åt ett annat håll!
Hittar inget alls, i år har jag köpt 1 sak, som alla andra år typ, jag är kass!
Jag är så himmla avis på dom som kan reafynda, hur gör man? Vart finns alla små godbitar? Hur lokaliserarer man sig bland alla knökfulla reaställningar med en miljon olika saker på?
Ett mysterium för mig...


Det ända plagg jag och Lina hittade idag var varsitt par strumpbyxor...
HUR KUL?
Jag köpte även en kristalldeo från Fresch Aromatics och 3 småsaker på H&M, ett genomskinligt nagellack, en eyeliner som ser ut som en tuschpenna, svinsmart, och en vit kajal.
Wopido... ;P haha




Återkommer imorgon och avlägger rapport om vad som skall bäras på nyårsafton, vad det blir för smink och hur naglarna skall målas, puss på er!







Tågresa. ...

1293704472_picsa (MMS)

Tågresa. Utsikt i norsesund, 10 min försenade, möter lina på stationen, åker till järntorget.


madagaskar 2.





har inte hört något från datasnubben än så vet inte hur det blir med min dator men förmodligen kommer det bli en ny för det är något "medfött" fel på min HP.

Igår gick jag och mi madre en säng här i lillstaden, jag köpte en blus på gina-rean, ett par skor på scorett och lite smarr att dricka på nyår. Kommer bli middag hos B, härligt! Sedan vet vi nog inte riktigt vart det slutar, tanken är att vi skall hem till E med karl för fest men vi har fått annat förslag också så vi får väl se vart 12slaget skålas in! :)


Imorgon skall jag åka till göteborg, skall köra på second hand-shopping och självklart reaspan också!
Skall träffa lina inne i stan, totaly fab! ;)



nu skall vi kolla på madagaskar 2, pusspuss!






Mellandagsrea, ett "fynd", ett par skor oc...

Mellandagsrea, ett "fynd", ett par skor och strongbow, pengar i sjön, fina saker för mig!


Tvtittande har dom senaste dagarna bestått...

fxcam_1293466488 (MMS)

Tvtittande har dom senaste dagarna bestått av, likså nu, återkommer starkare när jag har lite mera liv att blogga om och när jag köpt en ny dator och slipper låna pappas. Puss


God Jul für alles!






 
Här är det godis som gäller för tillfället, knäck ta mig fan! Om ett tag lägger vi nog fram klapparna under granen och senare blir det julmat! Förut var jag och pappa hemma hos älskade farmor och lämnade klappar och sa god jul. Nu fortsätter jag nog mitt godisätande med en mozartkula, hare gött peeps!








v&r.





Spring & Summer 2011.




















Nej kollektionen går inte bara i vitt, det fanns insag av såväl blått som rosa/aprikos men det var de vita plaggen som föll mig bäst i smaken.

Ser fler snygga bilder här:
http://www.teampeterstigter.com/paris/viktor-rolf-catwalk-fashion-show-ss2011/






blablabla.






dan' före dan' före dopparedan'...
Julkännslestasusen är fortfarande på noll trots julgodisfix, knäcken är kokad och m-kulorna är rullade, but still no julefeeling, vad är fel? att simon inte kommer? eller att jag växt upp och insett att julen inte är något speciellt egentligen, det jag ser fram emot är att få ge bort julklappar, längtar tills familjen öppnar klapparna från mig i år, hoppas dom gillar det! :)
Jag är ju inte religiös så jesus struntar jag i, jag har faktist ingenaning om han föddes eller dog eller återuppstod eller jag han sysslade med för onödigt påhitt denna gången, jag tycker heller inte särskillt mycket om maten, sill är min favvo, men det är ju gott till påsk också, skinkmackor går självfallet ner också, 4shooo! men sen är det stopp, köttbullar och prinskorvar är ju inget speciellt, jansons är äckligt, risgrynsgröt är ingen hitt och jag kan inte fatta att vissa familjer har potatis på julbordet, huuuuur trist? :S potasis är ju typ det tråkigaste man kan äta, och så skall man behöva dras med det på julafton också, boring!

Tjattjattjat, jul blir det ju i alla fall, även om jag är inte the mood eller ej och imorgon är det ju dags att slå in klapparna och klä granen, kan ju hoppas på ett lyft, på julstämmnings-skalan. :) haha




pussgodnatt!






stress.




sista julklapparna köpta idag, men jag har fortfarande noll julkänsla i kroppen, när skall den infinna sig?
det enda jag känner är stress inför allt som skall hinnas med, skicka klart julklappar, baka juklappar (jag är fattig så jag gör mina egna julklappar...) och göra julgodis och trots att jag håller på att stressa ihjäl mig och att jag vet att jag har mycket att göra så gick jag upp och la mig i min säng brevid Boris när vi kom hem från stan vid 2 och råkade somna och sov i tre timmar... ooooops!











Pizzahut. ...

fxcam_1292845819 (MMS)

Pizzahut. Julklappsshopping, och lite juliashopping!


dvf.











Det var loppis i en 3a på sörhaga.
2 plagg för 80 kr kom jag hem med.
En snygg kofta och en svinsöt stickad kjol.
Båda märkta Diane von Furstenberg.





Loppisdags!

1292766839_picsa (MMS)

Loppisdags!


the faces of fashion.
























i'm a lumberjack and i'm ok.




Då var det gjort, årets gran är huggd! Eller sågad rättare sagt, lite mer lättmanövrerat.
Granen kommer inte in i huset förens kvällen den 23dje. När vi barn var små så tog mamma och pappa in den och klädde den efter att vi gått och lagt oss, och så stod det en vacker gran i vardagsrummet när vi kom ner på julaftons morgon, svinmysigt, en tradition som jag nog kommer föra vidare till mitt egna hem.
Nu är vi ju så pass gamla så att vi får varra uppe hur länge vi vill så nu är det ingen överraskning den 24de längre, men nu har det blivit en mysig "kvällen innan"-tradition istället. :)

Nu kommer dagens problem, jag har knappt något att lägga under granen igår! :S
Har inte köpt något till mamma eller pappa iår än så nu behöver jag er hjälp, bra mamma- och pappajulklappar tack?




Om 20 minuter kommer Narnia 2 på 5an, jag tänker kolla, svinmysig film så här i juletider, och jag har faktist bara sett Narnia 2 en gång, när den kom ut på bio. :)



Puss så länge!







s/s 2010 - acne.














Jag tycker om det.
Det är enkelt, stilrent och simpelt, allt på ett bra sätt.
Med lagoma detaljer som enkelt går att dressa upp för utekvällen med enkla och snygga accecoarer, men om sanningen skall fram så behövs det inget extra till fodralet, om du tänker tanken på att slänga på ett halsband så skriker jag "stop"!  Allt utom strumpbyxorna skulle mer än gärna få hyra in sig i min garderob, skrikiga ben klarar jag inte av.

Snyggt eller ej?



like a lily.






Hej på er!



Idag har det varit städdag här hemma, stora julstädet har påbörjats och det är sååååå tråkit!! Jag fuskade genom att dra ut på min vanking i morse en timme, hihi!
Igår lämnade pappa in min dator hon sin reparatör, han hoppades att den hann bli klar innan jul, det hoppas jag med! Så nu använder jag pappas, går ju likabra, - att jag inte har några bilder på den här datorn, men det får gå, eller hur? Jag kan ju passa på ta detta bild-uppehåll i akt och blogga om lite fräscht vårmode kanske? Och dagens modell såklart!   




















baby all i want for christmas.














Presentkort på make up store, mack, weekday...
♥ Svinbra shampoo, balsam och inpackning, typ ghd.
♥ Bra saltvattenspray.
Kérastase elixire ultimate.
♥ Smidig kameraväska med plats för kameran och teleobjektivet.
♥ Snygga och smarta tidningshållare.
♥ Praktisk och snygg sminkväska med plats för allt inklisiva långa sminkborstar.
Dörrkrok, snygg eller inte, det kvittar.
Lägenhet (i mina drömmar).



Tack på förhand tomten.





minne.














madrasstäckta golv, sleppovers med smarrig kvällsmat, en promenad ner till sjön, vakna upp i ett minikollektiv, minnen från simmenäs, min pärlas hem. snart blir det en nystart. jag skall ordna så att dom skaffar en bäddsoffa så att jag alltid har min plats hemma hos favvoparet, vi 3 kommer ha ett underbart liv ihop, pussungar!



nu har jag fått igång min egen dator igen och jag har ny lagt över hela min mapp på min externa hårddisk för den här datorn litar jag inte en sekund på, imorgon skall pappa lämna in den, inte en dag förtidigt!





beha.





















F.B.E




(min dator hat kraschat, jag DÖR och alla mina bilder försvinner, jag D.Ö.R!!!!)





 

jagger

















got the hi-fi high and the lights down low


















The King





6 snygga




kollade igenom alla kappor och jackor på en av mina absoluta favoritsidor och om jag hade pengar skulle jag klicka hem minst 10 stycken typ!



här är 6 snygga.




(iofs 2 koftor typ, men ven säger att en snygg tjockare kofta inte kan vara ens vårjacka?)






nu måste jag läsa ikapp mig på alla bloggar, jobbigt att erkänna men jag har lite abstinens! :P haha







gendalen.





pappa har lagat internet, han drog ur och satte i modemsladden igen, magi! (Y)


igår var jag och mamma och hälsade på i gendalen, två bäbisar har flyttat in nämligen.















Elliot och Sixten, say 'Hi!'






Internet är ur funktion och mobilblogg är ...

dsc_0060 (MMS)

Internet är ur funktion och mobilblogg är ju för tråkigt men det är så här det får bli nu, ledsen för det. Detta är pyret, min goding! Pusd


godnatt. ...

fxcam_1291993374 (MMS)

godnatt. tänk på att du trampar på tår, och även om du inte bryr dig så sårar du någon annan. Godnatt


hemsjö ...

1292079418-picsa (MMS)

hemsjö nu åker vi till farmor för att gratta. Puss


hemsjö ...

1292079418-picsa (MMS)

hemsjö nu åker vi till farmor för att gratta. Puss


hemsjö ...

1292079418-picsa (MMS)

hemsjö nu åker vi till farmor för att gratta. Puss


granny.










idag fyller min älskade underbara farmor nästan 100 år, närmare bestämmt 89 :P
hon är så gammal och liten men så söt och pigg och rolig, hon är den bästa jag vet!
och det spelar ingen roll hur många gånger jag sitter och kollar på mitt farmor-album med bilderna jag fotade i sommras, jag sitter och ler lika mycket varje gång för det är en sån himmla härlig glädje i bilderna och jag blir bara så jäklans glad! :)
farmor skall få ett litet fotoalbum i julklapp med dessa bilder, det är typ 12 bilder kanske så det blir inte så mycket men jag tror hon kommer bli asglad!
puss






snyggon.














önskar att jag hade balls nog att våga mig på detta, men nej, jag får ändra på mig på ett tråkigare sätt...





it takes a fool to remain sane.









jag är så trött på det där håret, jag hade en dröm härom natten att jag klippte av allt och blev blond, tänk September, och jag var svinsnygg så nu är jag galet sugen på att göra nått med det, galet!









Godmorgon ...

fxcam_1291973505 (MMS)

Godmorgon vaknade nyss, har inte testat datorn än, jag har gett upp, förlåt. Nu blir det frööööökusar med brie och salami, min drog! Har förövrigt så ont i magen så jag vill dö lite, damn u mensvärk, så det blir nog inte utgång ikväll, trist....


Mobilblogg. ...

fxcam_1291897477 (MMS)

Mobilblogg. Datorn är fortfarande dödsseg, får bli såhär tillsvidare. Nu blir det varmchoklad och lussekatter. Bilden är tagen med min nya kamerafunktion Fxcamera.


segt. ...

segt. Det är något segt med telia så mitt internet är lika segt som kola, återkommer när det är mer som mjölkchoklad i konsistensen.


mi madre.









Grattis min älskade mamma!
Nu blir det tåååårta! :)




timmy lamm

dsc_0075 (MMS)

timmy lamm


Irish coffè

dsc_0073 (MMS)

Irish coffè


why so serious.












klädsel.















damer.








ett par galanta damer gästade den lokala byn för lite efterlängtat skvaller och något att tugga på, just the way i like it.


<3





Någon har det bekvämt! (Pyret är mitt dagb...

dsc_0060 (MMS)

Någon har det bekvämt! (Pyret är mitt dagbarn)


sthlm













stockholm i gråskala.

Konstfack
Tunnelbana
Aspudden



varför blir det dubletter av mina mobilbloggningar?






Isande

dsc_0065 (MMS)

Isande


Isande

dsc_0065 (MMS)

Isande


sup












Sup i er. Insup. Sup. Njut.







är jag välkommen tillbaka?




Hej.

Med skamm i rösten trevar jag mig tillbaka, långsamt och trevande, är jag välkommen tillbaka?
Utan ett ord tog jag avstånd, tvärt och abrupt så blev det tyst, är jag välkommen tillbaka?
Eller är ni förbannade, arga på mig för att jag inte förklarat vad som försigått, för att jag inte kom tillbaka på en lång, lång tid?
Jag kan inte förklara, inte för alla, jag kan säga att jag har mått dåligt, sämre än jag någonsin gjort innan, jag kan även säga att jag mår bättre nu, jag är på bättringsvägen med lite skakiga knän men med blicken höjd och tjusig hållning.
Jag tackar er för att ni hållit fast vid mig, trost min isande tystnad, då och då har jag trillat in här och sett att ni fortfarande kikar in, det gjädjer mig, men gör mig ledsen att jag inte kunnat leva upp till vad ni hoppas på. Jag har börjat skriva, men tystnat. Det är inte värt det om jag inte är stark, men jag tror bestämt att jag är stark nog nu så jag tar mig i kragen och bestämmer mig att blogga för er, inte längre för mig själv, utan för oss..

Är jag välkommen tillbaka?







på egna ben.









RSS 2.0