Åh Frank!



FAAAAAAAAAAAN!!
Jag HATAR att vakna när man drömmer fetingbra drömmar!!




Detta var vad min dröm handlade om;


Fatta att jag inte ville vakna?!!



Det var inte bara det att jag drömde om Frank Wagner, (för det var Frank, och inte Joel!) utan att jag och Frank hade ett förhållande! Det var lite hemligt och lite fel, men åh så rätt!! hahaha jag dog när jag vaknade, fan vad sur jag blev!
Alltså vi hade det jättebra och var som gjorda för varandra. ;P hahahaha
Grrrrr, Frank min man!
Ditt sexberg!!!
hahahaha ;P





Igår var en mysdag!
Mötte upp några hotta brudar på Mangiamo för lite fika och snackelisnack!
Efter det åkte vi till mig och lagade tacos! :D
Gottttt!
Sedan kollade vi på tv, åt godis (fast knappt, jag har jättemycket godis kvar :P) och kollade på resor! :D
Har jag sagt det föresten, att vi skall till Turkiet? För det skall vi!! :)
Vi hade tänkt att åka i juni, men på grund at lite pengakriser så väljer vi nog att åka i augusti istället, lite billigare men mycket varmare! haha sånna smällar man får ta! ;P

Lite heta bilder på några hotta chicas kanske?
Okej då!




Håll i hatten alltså!!



Nuuuu skall jag svulla gooodiiiis :D
Och kom ihåg mina vänner, i kväll är det Frank! ;P
Puss








/by Julia







Tisdag 19/1



Hej.


Jag vet inte hur jag skall börja detta inlägg, det är så mycket jag vill prata om, berätta om, ta upp, mina personliga åsikter, mina idéer, mina tankar och reflektione men jag har helt enkelt ingen ork, jag vill verkligen, men jag är väl för lat antar jag.
Skall försöka bättre mig, inte för att någon kanske bryr sig egentligen, men jag tycker om att skriva av mig, ta upp olika sidor av en tanke eller åsikt, reflektera över vad som väger över, försäka sätta mig in i andras tankar och kanske inte alltid komma till en slutsats, men i alla fall försöka.


Det har inte hänt allt för mycket i mitt liv det senaste, jag har varit lite extra sur kanske, jag vet inte, jag tror jag börjag bli gamal och gaggig, stackars mina föräldrar att ha en sådan lat odugling till dotter!



Okej, dags för nästa punkt på listan;
Tatueringar
Jo, det är sant, jag har tänkt tatuera mig, en liten tagg bara, inget märkvärdigt.
Det skall vara en diamant på framsidan av axeln (svårt att förklara) haha, men jag har faktist tänkt på idéen ett tag, och så googlade jag på "diamant tatuering" och fick fram en bild på en tatuering nästan exakt såsom jag tänkt mig, eller jag hade övervägt att ha en på ovansidan av axeln, men efter överläggning med friends så kom vi fram till att framsidan nog är snyggare. så lite kul var det att hitta en bild där en tjej hade en typ likadan som jag vill ha. Dock så skall ju inte min diamant se ut som hennes, men ändå.   
Nu är ju frågan när jag skall göra den, antingen nu, typ i fabruari när lönen kommit, eller i höst, när sommaren är över. Sjuk svårt, vet ju inte hur mycket det kostar, och hur mycket jag får i januarilönen... Vore bäst att göra den nu med en gång typ, för om jag väntar till hösten kommer jag förmodligen tröttna och inte vilja göra den längre.
Det är nu eller aldrig typ!
Jag hade ju även min blommidé för ett tags sedan, mer mina äppleblommor på revbenen, men jag måste suga på den idén ett tag till, diamanten är en bättre start.
Mmmmmh, vi får se hur detta artar sig. :)



Nej, vet ni vad jag skall göra nu?
Jag skall hämta min hårddisk som ligger på mitt rum där jag har alla mina gamla bilder, från kreta, balen, studenten och sommaren. tänkte göra ett album på facebook, har inte lagt upp några bilder från vare sig Kreta eller balen, kunde kanske vara lite kul! Slänger förmodligen in ett par här också när jag ändå är igång! :)




Men puss så länge! :)









/by Julia



HappyHappyHappy!


Shalom homies!
Whats uuuuup?


På spåret, vilket program va?!!
(höhö)
Nä men det är lite mysigt, jag gillart, om man inte kan komma på något bättre.



Och varför är jag så glad? JO, för imorgon skall jag vara med mina chicas! :D
Vet inte varför jag är så glad, eller det är klart att jag är glad att jag skall träffa mina babes, men det går ett litet lyckorus i min kropp, hihi. Dom betyder mer än dom tror, dom betyder något enormt mycket! Kan inte förklara, och jag vill inte vara fjantig och sitta här och skriva massa snyftsaker, men jag älskar er mer än jag kan förklara!


<3






Nu skall jag vräka chips, puuussss! ;)








/by Julia


Filo


Kirrat!


En filo i krockis! Naaaaajs!
Nu har jag fyllt den med dansdagar och födelsedagar:P vilktigt!!




Låt mig säga "huuuuuuurt!"
Mamma väckte mig halv 9, var på gymmet halv 10, hemma vid 11, duschafixasminkakläpå och var på stan halv 1! bra jobbat tycker jag, det är bra jobbat för att vara mig:P Huuurt!
Haha gick iallfall och lunchade med Leyton, Pollnow och Eriksson, därefter blev det duohårfärgning hos fröken E, Polly och Fleyton fick finfin färg! :)
Sedan skulle johanna plugga så jag, lina, och linnea, åkte och köpte kebab och åkte sedan hem till mig och möös lite:) PUSS!


Nu skall jag gå och lägga mig, så godnatt godingar!






/by Julia

Gilla vs. Ogilla



Heeeeeeeeeej!


Haft en bra dag alla fina?
Det har jag:)
Har varit en sväng på stan med mamma, fick köpt 2 fina kläder på gina, en vit t-shirt i lite vidare modell med snäppet längre ärm och ett svart oversize linne med ett fotomotiv av lite skog typ och en hjort. I love it! :)
Vi lunchade tacotoast, förjävvlagött!!! Och när vi kom hem klämde jag i mig en semla! goooott, men den försvann nog förhoppningsvis när jag, Karlsson och hennes vän Annika gick på bodypump!
Haha fyfaaaaaan vilken jävla ångest jag hade innan, jag lider typ av extreeeem prestationsångest, är alltid livrädd innför att prova på nya saken men shit va kul det var! :D Skall lätt tillbaka nästa vecka med tjejerna, läger nog på ett kilo då ;P



Nu för ni ursäka men jag tänker göra en hiss- vs. disslista... haha nörgit!! Men jag skall inte överdriva förmycket, det lovar jag.
Okey, here we go!


3 saker jag gillar:
  • Rock/Bohemstilen - Konstig mix? Nä, rätt vanlig men mitt namn på det är kanske lite knäppt. Snyggtsnyggtsnyggt! Kan inte förklara riktigt, det är ju väldigt individuellt, man slänger på sig någon mysig sommarklänning, ett par svarta jenas, nitskärp, kajav, dr martenskängor, blablabla, det finns inga regler, du får göra som du vill:)
  • Ringar - Detta ingår lite i rockstilen, eller jag tycker att ringar passar jättebra till allt faktist! Nu är det inga små söta mormorsringar i guld, även om detta är mycket fint, men nu är det silver, nitar, häftiga grejer! Jag har själv 2 stycken snygga i silver från Glitter, á 70 kr :)
  • Mockajackan - Skinnjackan i mcmodellen i all ära, men något ännu snyggare är ju mockajackan! Snygg som fan faktist! Haha, jag vill ha!



3 saker jag ogillar:
  • Håruppsättningar - "Ett big no,no!" haha men faktist, jag diggar inte piffiga frisyrer. Om du skall ut och dansa med dina polare så skall inte inte sno ihop värsta galafrissen, ser fånigt ut tycker jag. Det skall vara enlkelt och "se fixat ofixat ut." Det ser så överambitiöst ut, så spara håruppsättningen till balen, och om verkligen vill ha uppsatt hår så är en vanlig lite högre hästsvanns görsnyggt, eller en knut av valfrittslag, och varför inte en inbakad fläta? Snyggt, lite "finare," men ledigt och härligt!
  • Bandtröjor - It´s as simple as this; lyssnar du inte på rock (de flesta rocktishorna är ju av rockband) skall du inte klä dig i rockband. Alltså personligen så tycker jag der är skitsnyggt med vissa bandtishor, men jag skulle faktist aldrig kunna ta på mig en, (såvida jag inte blir en grymm rocker innom snar framtid) jag skulle känna mig som en hycklare lite faktist. Man ser ju på folk vilka som lyssnar på dom band dom klär sig i och vilka som bara klär sig i för att det är facshion.
  • Stickade, piffiga, koftor - Jättefint, men jag klarar inte av det. känner mig yllsig och byllsig och konstig. har jättesvårt för det, vet inte varför, jättemysigt ju!
    Jag älskar ju koftor, änvänder aldrig hoodies eller så, men de större koftorna med mönster och söta knappar och sådant gillar jag inte. Nej, det skall vara tunnare, enkla, och slätstickade koftor tack:)


Pjuhhh, nu är det över, haha förlåt, ville lätta mitt hjärta lite:P Ta inte åt er av mina åsikter om ni inte vill, vem är jag att bestämma liksom? haha

Nej, ha nu en fortsatt bra kväll, jag skall nog gå och lägga mig snart:)
Pusspuss





/by Julia

Butterscotch


Alltså denna bruden då?
haha nu när jag sitter och kollar på youtube så hittar jag ju fler grymma saker!
Butterscotch, 21årig tjej som beatboxar, sjunger, samt spelar piano ibland, bästa jag någonsin hört!!





Förjävla bra!

Men nu får det vara nog, nu skall jag sova!
Godnatt :)





/by Julia

The Wright Kids


Huuur duktiga?!
Dom är med i americas got talent som går på 4an, alltså, hon är ju dögrymm på fiol, sjukt! Och killen som sjunger, my god! helt sick, tycker jag iallfall!

Enjoy!!





Finns fler!






/by Julia

Come on!
















/by Julia

Follow me!


Hola hottie!

Sorry att jag är så kass på att uppdatera, har såååå mycket annat för mig! (not, men jag får helt enkelt inte tummen ur!)


Igår gjorde jag ingenting, jag låg i soffan och bara surade hela dagen, vet inte varför jag var på ett sodant ruttet humör igår, vaknade helt enkelt på så jävla fel sida, fy fan, förlåt mamma och pappa som fick utstå mitt cphumör.


Fredags var K.A.N.O.N., förjävla bra dag, alltid ett äventyr med mina brudar! haha jag tror dom håller med, åh jag älskar dom så jag spricker, gud bevare mig!
Klippte ju mig också fresten, hade jag nästan glömt, det färgades ju också, GALET! Jag blev röööööd, rödare än innan, johanna tyckte allt att det var kul, ville att jag skulle se ut som rödluvan. (hennes luva alltså) Får vänja mig lite, tänkte gå och fota det lite sedan, så jag har lite nya pics att visa upp.


Nu är det maaaaaaaaaaat!
Tills vidare;






Enjoy!







/by Julia

Hairy!









I morgon blire frissan! :D







/by Julia

Godafton


Hallå där!

Seg idag?
Svar: Japp!
Meen, det var det värt:) Hade en kul kväll igår, dock inte lika rolig som förra gången, den slog allt, men gårdagen dög:)


Jag vet att jag varken visat bilder från jul eller nyår, och jag hade inte tänkt visa några bilder från gårkvällen, men kolla på facebook, där har jag ett gäng bilder!


Nu skall jag gå och fixa något att äta, mamma har lagat kallops idag, som i princip är det äkligaste jag vet, så jag får la koka makaroner, med köttbullar, gooooott! :)



Jag vill även säga "Grattis!", för idag fyller min morfar år!
86 år, gammal som gatan rent ut sagt:P haha
puss morfis!






/by Julia

Trettondagsafton


Hejhej, (tänkte skriva "godmorgon", meeen kom sedan på att klockan är 4 typ)


Allt väl? I hope so!

Med mig är det så däär, jag tror jag håller på att bli sjuk!!  :´(
GUUD jag vill inte ,har inte tid! Jag kände det igår när jag var och tränade, orkade inte gå på crosstrainern, bara hostade konstant och mitt huvud ville sprängas! Döda mig nu!!!!
Jag vägrar bli sjuk igen, minns ni min dunder förkylning i höstas? Jag var sjuk i 2 veckor! Mamma trodde ju att det var svininflensan, men jag vet inte.. Hoppas inte att jag får svinis nu iallfall?! för jag är inte vaccinerad! :O Jag valde bort att göra det faktist, av olika anledningar, så jag får ju skylle mig själv om jag ligger här halvdöd om en vecka med tryne och svans, men pepparpeppar, så blir nog inte fallet får vi hoppas! :)


Nu skall jag värma mig en bit lasagne som mamma gjort! :)
Min bror kommer hit om ett tag för att hälsa på en sista gång för imorgon åker han tillbaka fjantstaden! Yall know what i´m talkin' bout! ;P
OCH, ikväll blir det ju feeest! Eller "partaj" som min älskling Linnea skulle säga! :)
Nej, nu måsta jag mata min mage, innan den hoppar upp ur min strupe och slukar hela mig! (bläää!)


Pusspuss






/by Julia

The Garden



Den 25:e mars släpper H&M en ny vårkollektion, The Garden Collection, det är en ekologisk kollektion som är inspirerad av just detta, gardens, blommor och blad, och plaggen kommer ligga på vanliga H&Mpriser, yey!


Personligen så är jag såld, jag vill ha allt!
Aldrig tidigare har H&M gjort en kollektion som fallit mig så i smaken som denna gör, jag säger bara en sak; PAX, pax på allt! :P haha







Detta är vad som föll mig mest i smaken,
men detta och myyyycket med hittan ni på adressen nedan.


http://www.hmthegardencollection.com/press-pictures/




Enjoy!






/by Julia

Franco Westwick



Solo har listat;

Världens hetaste män!



1a plats:



Mr Westwick





Sedan fortsätter listan med;

2 Robert Pattinson
3 Henry Cavill
4 Ryan Kwanten
5 Ian Somerhalder
6 Bradley Cooper
7 Taylor Lautner
8 Brody Jenner
9 Jake Gyllenhaal
10 Adam Brody
11 Hugh Jackman
12 James Franco
13 Emile Hirsch


Och som kommen från ingenstans så sprang han rakt in på 1a plats på min personliga lista, nämligen
heto nummer 12!


James Franco




MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)


Alltså varför har jag aldrig uppmärksammat denna dösnygga snubbe innan??!
Han är ju bland annat med i spindelmannen som gått på bio nu i dagarna och han har ju även varit ansiktet utåt för Gucci.


Jotack, herr Ed Westwick är su så het så man rinner iväg som smöööör, MEN, nu när jag kollade på bilder på honom så upptäckte jag hans ögon, jättefina ögon men fasligt kvinnliga!
Fick en liten usch-kännsla i kroppen ,för nu såg han ut som en flicka på varje bild jag kollade på!
Jobbigt att man kan haka upp sig på en enda sak så där mycket...

Så ni kan få ha honom för er själva, jag nöjer med nummer 12 :)






Nu skall jag kolla på Harry Potter! :D
När jag och mamma var på maxi så köpte vi 6an och Ice Age 3, alltså dessa två filmer + Shrek bara är mina filmer!! Dom bästa jag vet!!
Ja, jag är en äkta Harrynörd och jag kan knappt bärga mig tills nästa film kommer på bio! :D





Jag skall berätta om min jul och min nyårsafton, och visa massa bilder, men en annan dag. :)








/by Julia



RSS 2.0